معرفی و دانلود کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی

۳.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
احمد مصلایی، محسن توانا، امین امینی... بیشتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی

کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه -است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزانی که قصد مطالعه برای  کنکور را دارند، مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی

کتابی که در دست دارید به اصطلاح فرنگی‌ها یک کتاب optimum (بهینه) است! که براساس رویکرد جدید کتاب درسی و کنکور نوشته شده است. در این کتاب جایی برای تست‌های بسیار بسیار ساده یا بسیار بسیار سخت که معمولاً در چارچوب کنکور نمی‌گنجند، وجود ندارد؛ به طوری که به‌جز تعداد اندکی، تمام تست‌های گزینش‌شده و تألیفی ممکن است با تغییرات کمی در کنکورهای بعدی عرض اندام کنند. آن تعداد اندک هم جنبهٔ آموزشی دارند. حجم مناسب کتاب به شما این امکان را می‌دهد که کتاب را به طور کامل خوانده و تازه یک بار هم به طور کامل مرور کنید و زمان ارزیابی تست‌های دیگر را هم مثل بررسی تست‌های کنکورهای آزمایشی داشته باشید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرسش های چهارگزینه ای فیزیک جامع رشته ریاضی
موضوعمتوسطه دوم
گردآورندهاحمد مصلایی، محسن توانا، امین امینی، شاهین اقبال
انتشاراتانتشارات خیلی سبز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
اساس علم ژنتیک کلاسیک و مولکولیتصویر جلد کتاب اساس علم ژنتیک کلاسیک و مولکولی
بهمن یزدی صمدی
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ شیمی جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ شیمی جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)
نیما سپهری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، منطق (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، منطق (پایه دهم)
پردیس سامانی فر
بیوفیزیک برای زندگیتصویر جلد کتاب بیوفیزیک برای زندگی
فرید سمسارها
مشاوره و روان درمانی یکپارچه نوینتصویر جلد کتاب مشاوره و روان درمانی یکپارچه نوین
اف. میچلر بیشاپ
پرسش های چهارگزینه ای گسسته + آمار و احتمال جامعتصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای گسسته + آمار و احتمال جامع
عطا صادقی
پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی جامع (جلد اول)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی جامع (جلد اول)
پوریا خیراندیش
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۱ پیشرفته تجربی پایه دهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۱ پیشرفته تجربی پایه دهم
احمد مصلایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامع نهمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامع نهم
گروه مؤلفان
پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)
مهدی براتی
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته ریاضی (دهم، یازدهم و دوازدهم)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته ریاضی (دهم، یازدهم و دوازدهم)
مجید ساکی
رفتار جانورانتصویر جلد کتاب رفتار جانوران
تریسترام د. ویات
زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی جامع (جلد دوم، درسنامه و پاسخ تشریحی)
پوریا خیراندیش
درسنامه جامع زیست شناسی کنکور (دهم، یازدهم و دوازدهم)تصویر جلد کتاب درسنامه جامع زیست شناسی کنکور (دهم، یازدهم و دوازدهم)
موسی بیات
ریاضیات مهندسیتصویر جلد کتاب ریاضیات مهندسی
جلیل راشد محصل
نظریه گراف و کاربردهای آنتصویر جلد کتاب نظریه گراف و کاربردهای آن
مصطفی توکلی
رویایی خیس در حوالی پلک هایتتصویر جلد کتاب رویایی خیس در حوالی پلک هایت
احسان روحی
مبانی ترکیبیات (جلد اول)تصویر جلد کتاب مبانی ترکیبیات (جلد اول)
محرم نژاد ایردموسی