کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک امیرحسین اعرابی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک

معرفی کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک نوشته‌ی امیرحسین اعرابی و امیرحسین رستگار کنگاچر، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک است که نشر گل‌واژه آن را منتشر کرده است. این کتاب با رویکردی تمرین‌محور و ساختار منظم، مفاهیم پایه‌ای فیزیک را با زبانی قابل فهم و مثال‌های متنوع ارائه می‌دهد. محتوای کتاب شامل درس‌نامه‌های خلاصه، مثال‌های حل‌شده، تمرین‌های متنوع، آزمون‌های جامع و سؤالات امتحانی است که به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم را به‌خوبی درک کنند و برای امتحانات مدرسه و آزمون‌های استاندارد آماده شوند. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که هر فصل با توضیح مفاهیم آغاز می‌شود و سپس با تمرین‌ها و پرسش‌های هدفمند ادامه می‌یابد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک با هدف آموزش مفاهیم پایه‌ای فیزیک برای دانش‌آموزان این پایه و رشته تدوین شده است. امیرحسین اعرابی و امیرحسین رستگار کنگاچر در این کتاب تلاش کرده‌اند تا با ارائه‌ی درس‌نامه‌های خلاصه، مثال‌های کاربردی و تمرین‌های متنوع، یادگیری فیزیک را برای دانش‌آموزان ساده‌تر و جذاب‌تر کنند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل با توضیح مفاهیم کلیدی آغاز می‌شود و سپس با تمرین‌ها، مثال‌ها و سؤالات امتحانی ادامه می‌یابد. در بخش‌هایی از کتاب، آزمون‌های جامع و بارم‌بندی نیز گنجانده شده تا دانش‌آموزان بتوانند میزان یادگیری خود را بسنجند. موضوعات اصلی کتاب شامل فیزیک و اندازه‌گیری، ویژگی‌های فیزیکی مواد، فشار در شاره‌ها، شناوری و اصل برنولی است. هر فصل با رویکردی گام‌به‌گام و با تأکید بر حل مسئله و مدل‌سازی پدیده‌های فیزیکی پیش می‌رود. این کتاب نه‌تنها به آموزش مفاهیم می‌پردازد، بلکه با ارائه‌ی مثال‌های متنوع و سؤالات امتحانی، دانش‌آموزان را برای مواجهه با سؤالات مختلف آماده می‌کند.

خلاصه کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک با تمرکز بر آموزش مفاهیم پایه‌ای فیزیک، محتوای خود را در چند فصل اصلی ارائه می‌دهد. فصل نخست به فیزیک و اندازه‌گیری اختصاص دارد و مفاهیمی مانند مدل‌سازی، کمیت‌های فیزیکی، دستگاه بین‌المللی یکاها، تبدیل یکاها، دقت اندازه‌گیری و خطا را بررسی می‌کند. در این فصل، دانش‌آموزان با اهمیت مدل‌سازی در فیزیک، نحوه‌ی استفاده از یکاهای مختلف و روش‌های تبدیل آن‌ها آشنا می‌شوند. همچنین، تمرین‌هایی برای تقویت مهارت‌های اندازه‌گیری و تحلیل خطا ارائه شده است. در فصل دوم، ویژگی‌های فیزیکی مواد مورد بحث قرار می‌گیرد. این فصل به حالت‌های ماده (جامد، مایع، گاز و پلاسما)، نیروهای بین مولکولی، چگالی، پدیده‌های فیزیکی مانند کشش سطحی، ترشوندگی و اثر مویینگی می‌پردازد. مثال‌ها و تمرین‌های متنوعی برای درک بهتر این مفاهیم در نظر گرفته شده است. بخش‌هایی از فصل دوم نیز به فشار در شاره‌ها، نحوه‌ی محاسبه فشار، فشارسنج‌ها و کاربردهای آن‌ها اختصاص یافته است. در ادامه، موضوع شناوری و اصل ارشمیدس مطرح می‌شود. دانش‌آموزان با مفهوم نیروی شناوری، شرایط شناوری اجسام و کاربردهای اصل ارشمیدس آشنا می‌شوند. همچنین، اصل برنولی و کاربردهای آن در حرکت شاره‌ها و بررسی جریان‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است. در پایان هر فصل، آزمون‌های جامع و سؤالات امتحانی برای سنجش یادگیری و تمرین بیشتر ارائه شده است. این ساختار به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم را به‌صورت تدریجی و با تمرین‌های هدفمند فرا بگیرند.

چرا باید کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک را بخوانیم؟

کتاب گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک با ساختاری منظم و تمرین‌محور، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم پایه‌ای فیزیک را به‌صورت عمیق و کاربردی بیاموزند. ویژگی شاخص این کتاب، ارائه‌ی مثال‌های متنوع و تمرین‌های هدفمند است که باعث می‌شود دانش‌آموزان بتوانند آموخته‌های خود را در حل مسائل واقعی به‌کار ببرند. همچنین، وجود آزمون‌های جامع و سؤالات امتحانی در پایان هر فصل، فرصت مناسبی برای ارزیابی میزان یادگیری و آمادگی برای امتحانات فراهم می‌کند. توضیحات مفهومی، مدل‌سازی پدیده‌ها و توجه به دقت و خطا در اندازه‌گیری، از دیگر نقاط قوت این کتاب است که آن را به منبعی مناسب برای یادگیری و تمرین فیزیک تبدیل کرده است.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک، داوطلبان آزمون‌های ورودی مدارس خاص و المپیادهای علمی، و افرادی که به دنبال تقویت مهارت حل مسئله و درک مفاهیم پایه‌ای فیزیک هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای کسانی که نیاز به تمرین بیشتر در مباحث فیزیک و آماده‌سازی برای امتحانات دارند، این کتاب گزینه‌ای مناسب است.

لکل حدیث قصه
پیک نیک
ویلیام اینچ
خاطرات مهد مامان
آمنه رمضانی
میکروبیولوژی براک؛ جلد دوم (فصل پانزدهم، بیوتکنولوژی و محصولات تجاری)
مایکل مادیگان
بنگاه و قابلیت
سعید روشنی
تاثیر اندیشه ویتگنشتاین بر فلسفه دین
الهه السادات سجاددوست
شناسایی عوامل موثر در پیاده سازی موفق مهندسی مجدد در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام شهر
فاطمه قلی نژاد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم)
مجتبی احمدوند
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی و آمار ۲ انسانی (یازدهم)
امیر زراندوز
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۱ (یازدهم)
مصطفی دیداری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی ۲ (یازدهم)
کوروش اسلامی
از گوساله تا تلیسه