کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)

گردآورنده:زهرا جالینوسی
امتیاز
۳.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم) نوشته‌ی زهرا جالینوسی و با همکاری کارشناسان و ویراستاران علمی و فنی متعدد، توسط انتشارات خیلی سبز منتشر شده است. این کتاب به‌عنوان یکی از منابع کمک‌درسی برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک طراحی شده و هدف آن آموزش مفاهیم هندسه ۱ به‌صورت گام‌به‌گام و قابل فهم است. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های آموزشی، مثال‌های متنوع، تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده، آزمون‌های جمع‌بندی و پاسخ‌های تشریحی است. علاوه‌بر پوشش کامل مباحث کتاب درسی، تلاش شده تا با ارائه‌ی نکات کلیدی و سوالات امتحانی، دانش‌آموزان را برای امتحانات مدرسه و آزمون‌های نهایی آماده کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ نوشته‌ی زهرا جالینوسی، با رویکردی آموزشی و تمرینی، به مباحث اصلی هندسه پایه دهم می‌پردازد. ساختار کتاب بر اساس سرفصل‌های کتاب درسی تنظیم شده و هر فصل به چند بخش تقسیم شده است تا یادگیری تدریجی و منظم را برای دانش‌آموزان فراهم کند. هر بخش با درس‌نامه‌ای آغاز می‌شود که مفاهیم را به‌صورت ساده و کاربردی توضیح داده و سپس با مثال‌ها و تمرین‌های متنوع ادامه می‌یابد. در پایان هر فصل، آزمون‌های جمع‌بندی قرار داده شده تا دانش‌آموزان بتوانند میزان تسلط خود را بسنجند و نقاط ضعف را شناسایی کنند. بخش پاسخ‌های تشریحی نیز به تحلیل کامل سوالات اختصاص یافته است. علاوه‌بر این، نمونه امتحان‌های نیم‌سال اول و دوم و سوالات نهایی نیز در انتهای کتاب آمده تا دانش‌آموزان با فضای امتحانات واقعی آشنا شوند. این کتاب با هدف رفع نیازهای آموزشی دانش‌آموزان و کمک به درک عمیق‌تر مفاهیم هندسی تدوین شده است.

خلاصه کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ با تمرکز بر آموزش مفاهیم پایه‌ای و پیشرفته هندسه، مباحث را از ترسیم‌های هندسی و استدلال آغاز می‌کند. در فصل اول، دانش‌آموزان با مفاهیمی مانند مکان هندسی، ترسیم دایره، عمودمنصف، نیمساز زاویه و روش‌های رسم خطوط موازی و عمود آشنا می‌شوند. مثال‌ها و تمرین‌های این بخش به درک عملی و شهودی مفاهیم کمک می‌کند. در فصل‌های بعدی، موضوعاتی مانند قضیه تالس، تشابه مثلث‌ها و کاربردهای آن، روابط طولی در مثلث قائم‌الزاویه و رسم چهارضلعی‌ها (متوازی‌الاضلاع، مستطیل، لوزی و مربع) بررسی شده است. هر مبحث با مثال‌های متنوع و سوالات امتحانی همراه است تا دانش‌آموزان بتوانند مفاهیم را به‌خوبی تمرین کنند. در بخش‌های استدلال، انواع استدلال‌های ریاضی (استقرایی، استنتاجی، برهان خلف و مثال نقض) معرفی و با مثال‌های کاربردی توضیح داده شده‌اند. همچنین، مفاهیم منطق ریاضی، قضیه، گزاره و نقیض نیز به‌صورت ساده و قابل فهم بیان شده است. در پایان هر فصل، آزمون‌های جمع‌بندی و پاسخ‌های تشریحی ارائه شده تا دانش‌آموزان بتوانند میزان یادگیری خود را ارزیابی کنند و برای امتحانات آماده شوند.

چرا باید کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ با ارائه‌ی درس‌نامه‌های ساده و قابل فهم، مثال‌های متنوع و تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم هندسه را به‌صورت عمیق و کاربردی یاد بگیرند. وجود آزمون‌های جمع‌بندی و نمونه امتحان‌های نهایی، امکان سنجش و مرور مطالب را فراهم کرده است. همچنین، پاسخ‌های تشریحی به دانش‌آموزان این فرصت را می‌دهد تا اشتباهات خود را شناسایی کنند و راه‌حل‌های درست را بیاموزند. این کتاب برای کسانی که به‌دنبال تسلط بر مباحث هندسه و موفقیت در امتحانات هستند، گزینه‌ای مناسب به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی و فیزیک که قصد تقویت مهارت‌های هندسی و آمادگی برای امتحانات مدرسه و نهایی را دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، به کسانی که در یادگیری مفاهیم هندسه با چالش مواجه‌اند یا به‌دنبال تمرین و مرور بیشتر هستند، توصیه می‌شود.

ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)
مصطفی دیداری
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۱ (یازدهم)
مصطفی دیداری
رفتار مصرف کننده در گردشگری
سوزان هورنر
ماجرای بیست انگلیسی ۱ (پایه دهم)
حسن بلند
ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
امیر زراندوز
گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی
امیرحسین اعرابی
ماجرای بیست جغرافیای ایران (پایه دهم)
سیده مریم طاهری
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
سعید فرهادی جهرودی
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۱ پیشرفته رشته ریاضی پایه دهم
احمد مصلایی
زندگینامه جو بایدن
مهناز ولی
مجموعه کتابای نردبام؛ شیمی ۲ پیشرفته پایه یازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، عربی زبان قرآن ۱ (دهم)
سیدمحمدعلی جنانی
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۲ ریاضی (پایه یازدهم)
رضا سبزمیدانی
مجموعه کتابای جی‌بی؛ عربی ۱ دهم (تجربی و ریاضی)
مجید قدیمی
آموزش طبقه بندی شده هندسه ۲ پایه یازدهم رشته ریاضی و فیزیک