کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما
معرفی کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما
کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما نوشته آسترید دبورد و ترجمه مطهره حیدری است. کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما
مجموعه کتاب دنیای ما داستان پسربچهای به نام آرشیبالد است که هربار چیز تازهای در دنیا کشف میکند. سعی میکند جهان اطرافش را بشناسد و با دنیا ارتباط برقرار کند. در هر جلد از مجموعه دنیای ما آرشیبالد بخشی از جهان را میشناسد و جواب سوالهایش را پیدا میکند. تصاویر این کتابها جذاب و سادهاند و کودکان میتوانند حتی بدون متن و فقط از روی تصاویر برای خودشان قصه بسازند.
کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما داستان آرشیبالد است که با پدرش به ساحل رفته است، او از پدرش سوال میکند و پدرش به او جواب میدهد. همزمان آرشیبالد در خیالش یک سفر هم شروع میکند و براساس آن از پدرش سوال میپرسد و خیالپردازی میکند.
این کتاب برای بچههایی که تازه به سن سوال کردن رسیدهاند بسیار جالب است و میتواند هم سوالاتشان را پاسخ دهد هم با ساخت سوالهای جدید خلاقیتشان را تقویت کند. این کتاب تصاویر زیبایی هم دارد که از طریق آن میتوان کودک را سرگرم کرد.
خواندن کتاب علامت سوال های من؛ دنیای ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکانی که قصه دوست دارند پیشنهاد میکنیم.
کتاب جالب و قشنگیه😻
جالب بود
عالی خیلی دوسش داشتم
خیلی خوب بود ولی جذابیتش کم بود
کتاب خیلی خوبی هست. اگر بخوام به یک کودک سه تا چهار ساله و پدر و مادرهاش هدیه بدم حتما انتخاب می کنم. من در کتابفروشی ورق زدم و خوندم پرسش هایی داره که هر کودکی اگر نپرسیده باشه تجربه
لحن کتاب کودکانه نیست و شاید بچه ها متوجه نشن و خوششون نیاد بیشتر شبیه جمله های قشنگ اینستاگرامیه تا داستان کودک
نظرات پدر بچه داستان به نظر دختر ۶ ساله من خنده دارو بی معنی بود هاها