دانلود ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی– شماره ۳۲ و ۳۳ – اسفند۹۴ وفرودین ۹۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی– شماره ۳۲ و ۳۳ – اسفند۹۴ وفرودین  ۹۵

کتاب ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی– شماره ۳۲ و ۳۳ – اسفند۹۴ وفرودین ۹۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی– شماره ۳۲ و ۳۳ – اسفند۹۴ وفرودین ۹۵

ماهنامه فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی– شماره ۳۲ و ۳۳ – اسفند۹۴ وفرودین ۹۵ *** در این شماره از ماهنامه می‌خوانیم: - ما به سوی روشنایی می‌رویم: هفت برگ از دفتر شعر فریدون مشیری - در هند نمی‌توانیم زبان فارسی را فراموش کنیم: مصاحبه اختصاصی با بلرام شکلا - در عزای اشرف اولاد آدم : دکتر غلامعلی حدادعادل - شاعران افغانستان و شعر مهاجرت : مصاحبه با سیده تکتم حسینی - حمید سبزواری، اسوه و اسطوره شعر انقلاب اسلامی - افغانستان، تروریسم و معادلات بین‌المللی - جغرافیای مصر از منظر هویت و فرهنگ اسلامی - چرا عربستان سعودی آیت‌الله نمر را به شهادت رساند؟ - تجزیه و تحلیل مفهوم اقتصاد مقاومتی و راهکارهای تحقق آن - رویکردی اعتقادی و آیینی در مطالعه سینمای دفاع مقدس - طلایه‌داران جریان روشنفکری در عصر مشروطیت - شکاف بین فلسفه وجودی رژیم صهیونیستی و منافع غرب - انقلاب اسلامی ایران و تأثیر آن بر کشورهای اسلامی -