دانلود و خرید کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی اندرو مکارتی ترجمه حامی معافی غفاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی

کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی

معرفی کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی

کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی نوشتهٔ اندرو مک‌کارتی و ترجمهٔ حامی معافی غفاری، است. این کتاب که یکی از کتاب‌های مهم و پرفروش در حوزهٔ برند و مارکتینگ است، توصیه‌ها،‌ نکته‌ها و استراتژی‌های ضروری برای کسب‌وکارهای شما در شبکه‌های اجتماعی دارد. مطالب بیان شده در این کتاب در تمام شبکه‌های ارتباط جمعی دنیا مانند فیسبوک، توییتر، پینترست، گوگل‌پلاس، یوتیوب، اینستاگرام، لینکدین و... کاربرد دارد. 

درباره کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی

چرا کسب‌وکار شما به بازاریابی شبکه‌های اجتماعی نیاز دارد؟ این سوالی است که باید حتما از خودتان بپرسید. اما اگر نگاهی به تحقیقات بیندازیم متوجه می‌شویم ۷۹ درصد کاربران اینترنتی (شامل ۶۸ درصد بزرگسالان آمریکایی) از فیسبوک استفاده می‌کنند و سه چهارم آنها به صورت روزانه به این سایت سر می‌زنند. علاوه بر این تحقیق دیگری که توسط یکی از تحلیل‌گران حوزه‌ شبکه‌های اجتماعی به نام Digitas انجام شده است می‌بینیم پیش‌بینی کرده‌اند رشد تجارت اجتماعی می‌تواند عاملی باشد تا پیش از پایان سال ۲۰۱۷، ارزش یک کسب‌وکار به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

در طول ۱۰ سال گذشته، شبکه‌های اجتماعی و استفاده از آن‌ها به شدت فراگیر شده است. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به یکی از ابزارهای ضروری برای تمام برندها و کسب‌وکارها تبدیل شده و هر کسب‌وکاری می‌تواند به کمک این بستر، فرصت‌های مختلفی برای ایجاد روابط، تعامل با مشتریان و افزایش فروش ایجاد کند. اما تا پیش از این چنین موقعیتی در اختیار آنها نبود. در سال ۲۰۱۷ یک نظرسنجی انجام شد و ۹۲ درصد پاسخ‌دهندگان اعلام کردند که بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یکی از مهمترین ابزاری است که در کسب‌وکار فعلی خود از آن استفاده می‌کنند. 

حالا شاید شما هم تصمیم گرفته باشید که از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. اما موضوع این است که چگونه؟ هرکار اصل و اصول خاص خود را دارد که با آگاهی به آن‌ها می‌توانید بهترین نتیجه را حاصل کنید. اندرو مک‌کارتی در کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی، نکات و استراتژی‌هایی را در اختیارتان قرار می‌دهد که امکان معرفی کسب و کارتان را در شبکه‌های اجتماعی معروف نظیر فیسبوک، توییتر، یوتیوب، اسنپ چت، پینترست، لینکدین و اینستاگرام داشته باشید. در هر بخش به صورت دسته‌بندی شده به موضوعات مختلفی چون بهینه‌سازی پروفایل، استراتژی محتوا و توصیه‌هایی در زمینه‌ تبلیغات پولی پرداخته شده است.

این کار مزایای زیادی دارد؛ اگر می‌خواهید به موفقیت در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی برسید باید بتوانید روابط قوی، عمیق و بلندمدت با مشتریان و مخاطبان حرفه‌ای برقرار کنید و محتوای جذاب و حرفه‌ای با آنان به اشتراک‌ بگذارید. 

کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی برای تمام کسانی است که دوست دارند کسب و کارشان را رونق بدهند. اگر کار شما فعالیت در یکی از شبکه‌های مجازی است، این کتاب حسابی به کارتان می‌آید. 

بخشی از کتاب ۵۰۰ نکته کاربردی از بازاریابی شبکه های اجتماعی

«هدف‌های خود را تعریف کنید و آنها را بشناسید 

پیش از آنکه بخواهید محتوایی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، بهتر است نقشۀ راه و هدف‌های نهایی در استراتژی خود را مشخص کنید. این کار به شما کمک میکند تا نحوۀ تفکرتان را به گونه‌ای شکل دهید که به خط مشی و محور اصلی کارتان تبدیل شود. یکی از بهترین روش‌هایی که می‌توانیم پیشنهاد دهیم، تکنیک اسمارت (SMART) است که برای تعریف هدف‌های عملیاتی در شبکه‌های اجتماعی به کار می‌آید. در ادامه، با آن بیشتر آشنا می‌شوید: 

خاص بودن (Specific): در کاری که می‌خواهید انجام دهید و هدفی که می‌خواهید به آن برسید، صریح و خاص باشید. آیا می‌خواهید سطح آگاهی مخاطب را دربارۀ برندتان افزایش دهید؟ آیا به دنبال افزایش فروش هستید؟ تصمیم گرفته‌اید خدمات مشتریان را بهبود بخشید؟ یا به دنبال تقویت میزان وفاداری هستید؟ 

قابل اندازه گیری بودن (Measurable): از کجا می‌دانید که رسیدن به اهداف تعریف شده ممکن است؟ از کدام ابزارهای تحلیلی برای ارزیابی میزان پیشرفت خود استفاده خواهید کرد؟ هدفتان را می‌توانید اندازه‌گیری کنید؟»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه