کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟
معرفی کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟
کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟ نوشته سارا صدر است. کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟ به دیدن از زاویه خاص به رویدادهای پیرامون و شک کردن و زیر سوال بردن هر باوری که تا امروز در ما شکل گرفته است میپردازد.
درباره کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟
این کتاب به مقوله باورها پرداخته که از زمان کودکی بر اثر آموزشهای مستقیم و غیر مستقیم در خانواده، مدرسه و محیط پیرامون در ما شکل گرفته و باعث شده امروز در این جایگاهی که هستیم قرار داشته باشیم در این کتاب سعی شده تمام آن باورها را از اول زیرو کرده و بازنگری شود و از دیدی متفاوت بدانها نگاه شود و بدون ترس با آنها روبهرو گردیده و افکاری که مضر بوده و مانع رشد انسان امروزی شده را به چالش کشیده و ذهن او را آلودگیهای مضر پاک نماید چرا که یک ذهن آرام و شفاف میتواند درست ببیند و درست تصمیم بگیرد امیدوارم با مطالعه این کتاب بتوانید برنامه های ذهنی مسموم خود را پاک نموده و فرمت سالم جدیدی را جایگزین کنید که به رشد و تعالی خود کمک نمائید.
خواندن کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان درک بهتر خویشتن پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چگونه باورهای خود و جامعه را شخم بزنیم؟ |
| عنوان دیگر | دیدن از زاویه خاص به رویدادهای پیرامون و شک کردن و زیر سوال بردن هر باوری که تا امروز در ما شکل گرفته است. |
| موضوع | روانشناسی عمومی |
| نویسنده | سارا صدر |