کتاب هندوستان و تحریم های اقتصادی علیه ایران
معرفی کتاب هندوستان و تحریم های اقتصادی علیه ایران
هندوستان و تحریم های اقتصادی علیه ایران کاری از موسسه تحقیقاتی تدبیر اقتصاد و نوشته عابد اکبری و سعیده احمدی است که به نقش هند در تحریمها و مواضع این کشور در قبال ایران میپردازد.
درباره کتاب هندوستان و تحریم های اقتصادی علیه ایران
روابط ایران و هند همواره با تعاملاتی هدفمند رد طول قرنها گسترده بوده است. مرز مشترک بین دو کشور تا سال ۱۹۴۷ اشتراکات فراوانی را در زبان، فرهنگ و سنت پدیدآورد. به علاوه منطقه آسیای جنوبی و خلیج فارس فراهمکننده ارتباطاتی قوی در حوزههای بازرگانی، انرژی، فرهنگ و پیوندهای بین مردم این دو کشور است.
اگر چه هند از کشورهایی بود که در دهههای پیشین در مجامع عمومی و بینالمللی از مواضع ایران حمایت میکرد اما به نظر میرسد دهلی نو به مرور از تهران فاصله گرفته است.
اکنون هند تحریمهای یکجانبه امریکا علیه ایران را پذیرفته است و از تعامل با بانک مرکزی ایران خودداری میکند، با وجود این علاقهای به همگام شدن با دیگر کشورها ندارد و بارها اعلام کرده است که نفت ایران را تحریم نخواهد کرد و تمایل دارد تجارت با ایران را ادامه دهد.
دلیل این تناقضگویی ها و عدم امتناع از قطع داد و ستد نفتی هند با کشور ما و تلاش برای انجام معاملات تجری با ایران چیست؟
این کتاب به همین موضوع پرداخته و سیاستهای خارجی این کشور در قبال ایران و جهتگیریهای آن را برسی کرده است.
خواندن کتاب هندوستان و تحریم های اقتصادی علیه ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان و پژوهشگران علوم سیاسی و سیاست خارجی مخاطبان این کتاب اند.