کتاب حاکمیت اینترنت
معرفی کتاب حاکمیت اینترنت
حاکمیت اینترنت کاری از پگ هوا انگ است. این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدار فناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب حاکمیت اینترنت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب حاکمیت اینترنت
ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻣﻲ اﻛﻨﻮن در آن زﻧﺪﮔﻲ ﻛﻨﻴﻢ دارای ارﺗﺒﺎﻃﺎت دروﻧﻲ ﮔﺴﺘﺮده و ﺗﻐﻴﻴﺮات ﺳﺮﻳﻊ است که عمدتاﻧﺎﺷﻲ از ﺳﺮﻋﺖ رﺷﺪ و ﺗﻮﺳﻌﻪ در ﻓﻨﺎوری اﻃﻼﻋﺎت و ارﺗﺒﺎﻃﺎت اﺳﺖ همانطور که مجمع جهانی اقتصادی بدرﺳﺘﻲ ﺑﻴﺎن ﻛﻨﺪ، ﻓﻨﺎوری اﻃﻼﻋﺎت و ارﺗﺒﺎﻃﺎت به ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﺳﻴﺴﺘﻢ از ﻃﺮﻳﻖ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪی و راه ﺣلهای ﻧﻮآوراﻧﻪ و اﻧﻄﺒﺎﻗﻲ، ﺗﻤﺎم بافتﻫﺎی زﻧﺪﮔﻲ ﻣﺎ را ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﻛﺮده و ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻗﺮار داده اﺳﺖ . در ﺣﻘﻴﻘﺖ ﻓﻨﺎوری اطلاعات و ارﺗﺒﺎﻃﺎت اﺑﺰاری اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻲتواند ﻛﻤﻚ ﺑﺰرﮔﻲ در ﺣﻞ چالشﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی، اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ و ﻣﺤﻴﻄﻲ ﺑﺎﺷﺪ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻓﺮاﮔﻴﺮ و ﭘﺎﻳﺪار را ﺗﺮوﻳﺞ ﻛﻨﺪ.
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۹۸ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۹۸ صفحه