معرفی و دانلود کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم pdf + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم

کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم

نوع کتاب
۴.۷ امتیاز(از ۱۴ رأی)
پدیدآورندگان: 
محمد میرکیانی
انتشارات: 
به نشر
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم

کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم یک جلد از مجموعه ۱۰ جلدی با همین عنوان است. در این مجموعه محمد میرکیانی، مجموعه‌ای از داستان‌های ایرانی را که در گذر زمان تبدیل به یک ضرب‌المثل شده است را گردآورده است. محمدحسین صلواتیان نیز تصویرگری این کتاب را بر عهده داشته است. این مجموعه‌، قصه مثل‌های بسیاری را برای کودکان در خود دارد.

بعضی از این داستان‌ها از زندگی بزرگان دین و برخی از نوشته‌ها و آثار ادبی است و برخی دیگر از داستان‌های عامیانه و شفاهی برآمده. خواندن داستان ضرب‌المثل‌ها به کودکان کمک می‌کند اطلاعات عمومی‌شان را بالا ببرند و با آگاهی از این جملات کوتاه و پر معنا استفاده کنند.

مجموعه قصه ما مثل شد هم به کودکان آموزش می‌دهد و هم داستانی جذاب برای آن‌ها روایت می‌کند به همین دلیل برای مربیان و معلمان که قصد آموزش دارند هم مفید است.

خواندن مجموعه قصه ما مثل شد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان کنجکاو و علاقه‌مند به قصه پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد پنجم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابقصه ما مثل شد؛ جلد پنجم
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهمحمد میرکیانی
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۵/۰۱
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۳.۰۵ مگابایت
شابک۹۷۸-۹۶۴-۰۲-۲۶۱۳-۱
تعداد صفحه‌ها۱۱۶ صفحه
قیمت کتاب۴۰۰۰۰ تومان
برچسبمجموعه قصه ما مثل شد، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

Ghazal
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۳/۰۱

کتاب خوبیه که اومده ضرب المثل ها رو به داستان تبدیل کرده

۱
sh.bano
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۸/۲۱

عالیه

۰