دانلود رایگان کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394
تصویر جلد کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394

کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394

معرفی کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394

کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394 یکی از کتاب‌های مجموعه گزارش‌های نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است.

این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.

سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکه‌های رایانه‌ای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامه‌های کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.

هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکت‌های تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات داده‌ها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریت‌های شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.

سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاست‌ها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل می‌نماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاست‌های ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری می‌نماید.

ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.

خواندن کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394 را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتابند.

بخشی از کتاب تحلیل نتایج طرح آمارگیری برخورداری خانوارها و استفاده افراد از فناوری اطلاعات و ارتباطات 1394

 با توجه به نقش کلیدی فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یک فناوری توانمندساز و پیشران توسعه، سنجش و پایش توسعه جامعه اطلاعاتی ایران و بررسی تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این فناوری در کشور، موضوعی است که در طی سالیان اخیر مورد توجه سیاستگذاران و قانونگذاران کشور بوده است. بدین منظور و در راستای تولید داده ها و آمارهای دقیق و قابل مشایسه و ساماندهی و انجام مستمر این پایش و ارائه گزارشهای تحلیلی به مراجع یربط، بر اساس تبصره ۳ ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده است تا نظام پایش شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور را تدوین و اجرا نماید. بر اساس این بند و با عنایت به مصوبه هیئت وزیران، کلیه دستگاههای اجرایی و مؤسسات غیردولتی، موظف به ارائه اطلاعات آمار و اطلاعات مرتبط به این وزارت خانه هستند. 

در این چارچوب، سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان مجری نظام پایش شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و هماهنگ کننده ملی در این حوزه، نظام پایش را تدوین و به همه دستگاههای اجرایی ابلاغ نموده است. بخش مهمی از این نظام، مجموعه کلیدی نشانگرهایی است که توسعه و به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور را مورد نظارت و ارزیابی قرار میدهند. در رابطه با اندازه گیری تعدادی از نشانگرهای این مجموعه، تنها راه معتبر و پذیرفته شده علمی، انجام آمارگیریهای تخصصی است. آمارگیری نشانگرهای فناوری اطلاعات و ارتباطات خانوار یکی از این آمارگیریها است که با اندازه گیری نشانگر، بینشی با ارزش در رابطه با چگونگی و محل دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات و استفاده از این فناوری ارائه و به ارزیابی تأثیرات فناوری اطلاعات و ارتباطات بر روی زندگی مردم کمک میکند. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

قیمت:
رایگان