
کتاب مجموعه اسناد و مصوبات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین حقوقی (ویراست دوم)
معرفی کتاب مجموعه اسناد و مصوبات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین حقوقی (ویراست دوم)
کتاب مجموعه اسناد و مصوبات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین حقوقی (ویراست دوم) در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است. این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب مجموعه اسناد و مصوبات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین حقوقی (ویراست دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب مجموعه اسناد و مصوبات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین حقوقی (ویراست دوم)
حقوق در معنای مجموعه هنجارهای لازمالرعایهای که از پشتوانه و پشتیبانی نظام حاکمیت ملی برخوردار است، هنگامی میتواند نقش حیاتی خود، یعنی برپاسازی و پایدارسازی نظم و امنیت فراگیر را به شایستگی ایفا کند که روزآمد باشد و بتواند به هنگام، قواعد و ضوابط مربوط به هر پدیده را در قالب احکام تقنینی مقرراتی وضع نماید.
به این ترتیب، پدیدههایی که در پویایی و پیشرفت همیشگی به سر میبرند، قاعده گذاری و ضابطه گذاری حقوقی برایشان آسان نیست و به همان اندازه، به یک نظام حقوقی پویا و همیشه پیشرو نیازمندند. در این میان، فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی که با یکپارچگی خود دنیاهای سایبری را پدید آورده اند، یکی از حوزهای پرسشساز را پیش روی حقوقدانان نهاده اند که تا هنوز درباره یکی از آنها پاسخ منطقی و موجهی نیافتهاند، جلوهها پردامنهتر و پرچالشتری را نمایان میبینند.
در چنین شرایطی، ضروری است در کنار گروههای رصد فناوری که پیشرفتهای خیره کننده این فضا را دنبال و یافتههای خود را در زمینه های مختلف سیاسی، دفاعی، امنیتی، اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و اجتماعی به مراجع تصمیم ساز و تصمیم گیر نظام عرضه میدارند، گروهی متشکل از خبرگان، کارشناسان و پژوهشگران حقوقی در حوزه های مختلف سیاستگذاری، قانونگذاری، مقررات گذاری، معاهده ها، موافقتنامه ها و قراردادها و همچنین دادرسی و داوری و وکالت، به شناسایی موضوعات حقوقی و بالتبع کاستی ها و نارسایی های هر بخش و چاره جویی برای یکایک آنها بپردازند.
نوع
حجم
۹٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۹۰۰ صفحه
نوع
حجم
۹٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۹۰۰ صفحه
نظرات کاربران
عالی .
اینکه قانون اساسی کشورت رو بدونی فوق العاده عالیه. ممنونم از سازندگان.طاقچه و همچنین ناشرینی که لطف کردن و میکنن و کتابها رو رایگان به دست بنده و دیگر کاربران عزیز میرسونن