دانلود رایگان کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی ترجمه امیرمهدی رضایی
تصویر جلد کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی

کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی

معرفی کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی

کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی اثری از امیرمهدی رضایی، نیلوفر مرادحاصل و مازیار مباشری است که در سازمان فناوری اطلاعات ایران منتشر شده است.

این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.

سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکه‌های رایانه‌ای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامه‌های کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.

هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکت‌های تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات داده‌ها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریت‌های شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.

سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاست‌ها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل می‌نماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاست‌های ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری می‌نماید.

ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.

خواندن کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب علل موفقیت و شکست پروژه های فناوری اطلاعات - سیستم های اطلاعاتی

شکست پروژه های مربوط به سیستم های اطلاعاتی ( IS)  سال اخیر به صورت پیوسته رخ داده و باعث از دست رفتن میلیونها پوند از سرمایه سازمانهای مربوطه شده است Dwivedi  et a1 .2013a 2015a b  علی رغم تلاش های انجام شده در جهت حرفه ای شدن صنایع با استفاده از روش های مدیریت پروژه سازمان یافته رسمی، نهاده ای دانشی ، روش ها و فرایندهای توسعه IS بازبینی های رسمی مراحل مختلف پروژه formal major project gateway reviews و  گواهی (تصدیق) متخصصین حرفه‌ای، شکست پروژه همچنان در پروژه های حوزه IS/IT به طور منظم قابل مشاهده است. گزارش CHAOS ( گروه Standish 2013) که در مقالات مختلف به آن اشاره شده است، نرخ موفقیت پروژه های IS را برای دوره  ۲۰۱۴ - ۲۰۱۲ بین ۲۹ تا ۳۹ درصد اعلام کرده است. این مطلب نشان میدهد که علی رغم افزایش نرخ موفقیت، بیش از نیمی از پروژه های IS با شکست مواجه میشوند. گزارش اداره ملی ممیزی ( NAO) 

از پروژه ابتکار رسانه دیجیتال  BBC (DMA) خاطرنشان میکند که درصد بالای شکست پروژه های IS, همچنان یکی از مشکلات حال حاضر میباشند. این اداره به تعدادی از عواملی که مسبب ضرر 125/9 میلیون یورویی پروژه شده اند، شامل عدم بررسی اجرایی دقیق BBC, عدم وجود هیچ کارمند ارشدی که به عنوان مسئول و پاسخگوی واحد عمل کند، و روال های گزارشدهی ضعیف که مناسب اهداف و مقاصد تعیین شده نبوده اند، اشاره کرده است

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

قیمت:
رایگان