کتاب طراحی دروس و سرفصل های دوره های بین رشته ای با محوریت فناوری اطلاعات
معرفی کتاب طراحی دروس و سرفصل های دوره های بین رشته ای با محوریت فناوری اطلاعات
کتاب طراحی دروس و سرفصل های دوره های بین رشته ای با محوریت فناوری اطلاعات اثر رضا باقری اصل، روحالله هنرور و بیان خسروی یکی از کتابهای سازمان فناوری اطلاعات ایران است.
این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب طراحی دروس و سرفصل های دوره های بین رشته ای با محوریت فناوری اطلاعات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب طراحی دروس و سرفصل های دوره های بین رشته ای با محوریت فناوری اطلاعات
با پیشرفت روزافزون فناوری اطلاعات، نیاز به نیروی انسانی ماهر و متخصص در این زمینه نیز به صورت فزایندهای افزایش مییابد. لذا به موازات پیشرفت فناوری، تنوع رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات نیز با سرعت زیادی افزایش مییابد و هر متخصص در این زمینه که خود را با این پیشرفت ها همگام نسازد، در مدت کوتاهی معلومات خود را کهنه و غیر قابل استفاده خواهد یافت.
فناوری اطلاعات در ذات خود باعث ایجاد تحولات وسیع دامنه داری در فعالیت ها و زندگی انسانها شده است که آموزش الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، دولت الکترونیکی و سایر مشتقات نشانههایی از این فراگیر شدن است. در مدارس و مراکز آموزشی از رایانهها برای ارائه آموزشهای موثر استفاده میشود.
دولت ها و خدمات و اطلاعات خود را به صورت دینامیک و بر پایه الکترونیکی ارائه میکنند و بسیاری از تعاملات اقتصادی نیز بر پایه حسابهای الکترونیکی عرضه میشود. جالب توجه آن که در فرآیند بسط و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نه فقط کشورهای توسعه یافته، که حتی کشورهای کمتر توسعه یافته هم در جهت ایجاد زیر ساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات و بهره گیری موثر از کاربردهای آن در حرکت هستند و این موج فراگیر همه جهان را در برگرفته است. نکته قابل تأمل در این فرآیند آن است که توسعه پایدار فناوری اطلاعات و ارتباطات بدون توجه به الزمات زیرساختی به ویژه اصلاح سیستم آموزشی امکانپذیر نخواهد بود. تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمدی که بتواند با جذب دانش و مبانی تئوریک، نیازهای جامعه را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برآورده سازد به عنوان عامل مهم توسعه محور مطرح شده است. اهمیت توسعه منابع انسانی در بخش فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات زمانی ملموستر خواهد بود که بدانیم کمبود نیروی ماهر در این بخش باعث آسیب پذیر شدن فرآیند توسعه و از دست رفتن جایگاه های منطقه ای و جهانی کشورها در عرصه رقابت میشود.
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۸۷ صفحه
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۸۷ صفحه