
نظرات کاربران درباره کتاب نمایشنامه زندگی سه باره آنتیگونه
۳٫۳
(۷)
کاربر ۳۶۱۶۲۸۹
کتابی بسیار فاخر درباره تراژدی بسیار اثرگذار و جاودانه آنتیگونه است. که در این بین با افکار هگل و لکان نیمه آشنایی پیدا می کنید.
آنتیگونه چالش اتیک را به رخ می کشد. سنگ محک موضوع نیکی و بدی را به سخره می گیرید و هزینه اتیک خود در دایره این میل ورزی را به قیمت جان پرداخت می کند.
Sogol
مترجم مقدمه خیلی خوبی تالیف کرده برای آشنایی با ادبیات پژوهشی دربارهی آنتیگونه. رویکرد هگل و لکان را مفصل شرح میدهد و به انتقادات فمینیستها (از جمله باتلر) به این دو خوانش مردسالارانه از آنتیگونه مختصرا میپردازد. بعد پیشگفتار مفصل و پیچیدهی خود ژیژک ترجمه شده.
برای تکمیل این مرور میشه به مقدمهی آقای دریایندری بر ترجمه آنتیگونه رجوع کرد که تحلیلی از هایدگر و فروید را در ترجمه آورده. و البته مقدمه آقای حدادی در ترجمه آنتیگونهی برشت که مروری هم به نگاه هُلدرلین به تراژدی دارد. و در نهایت اثر پژوهشی جرج اشتاینر به نام آنتیگونهها.
حجم
۱۱۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۳۷ صفحه
حجم
۱۱۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۳۷ صفحه
قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان