نظرات درباره کتاب گیتار و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب گیتار

نظرات کاربران درباره کتاب گیتار

نویسنده:ضحی کاظمی
انتشارات:نشر کتاب کوچه
امتیاز
۲.۸از ۱۳ رأی
۲٫۸
(۱۳)
zeinab.ghl
یه مجموعه داستان با پنجاه داستانک، در کل جالب بود، از بعضی از داستانک ها خوشم اومد، از چند تاشون بدم اومد، چندتاشون اینقدر گنگ و خام بودن که انگار نیمه تمام مونده و نویسنده فراموش کرده بود تمامشون کنه. چند تاشون به نظر بی معنی می اومدن و بعضی های دیگه اونقدر برای من با معنی بودن و آشنا! که انگار یه صحنه از زندگی بودن. از داستانک های نویسنده و طبیعت خیلی خوشم اومد، داستانک ها کوتاه هستن و کتاب توی مدت کمی (خیلی طول بکشه ۲۴ ساعت) تمام میشه؛ یادتون باشه که بعد از خوندن داستانک ها حتما حتی شده در حد پنج دقیقه به اون چیزی که خوندید فکر کنید، ضرر نمی کنید. :)
Ramtin
نویسنده عزیز ایده ها و داستان های جالبی رو در قالب داستان های کوتاه و به قولی داستانک منتشر کرده ولی داستان ها با اینکه جذابیت موضوعی دارن ولی در داستان پردازی ضعف شدیدی دارند.... ولی متن این مجموعه داستانک گیتار روون و جذابیت موضوعی داره....و همینطور اتمام داستان ها به صورتیه که تاثیرش رو میذاره انگاری وقتی خوابی یکی‌تکونت میده..... هر داستان رو که میخونی چنین حسی میگیری..... به نظرم اگه بیشتر کار میشد مجموعه ایرانی جذابی میشد.... ممنون از خانم کاظمی
مرجان معتمدحسینی
داستانک‌های کوچیک فوق‌العاده آموزنده برای کسایی که سودای نویسندگی در سر دارن. کاملاً الهام‌بخش کسب سوژه و انتخاب زاویه‌ی دید. برای خواننده‌ی عادی بسیار سرگرم کننده و حتی اعتیادآور! من که بی‌نهایت لذت بردم. مرسی که روی طاقچه بی‌نهایت گذاشته بودین. حتما کتاب رو می‌خرم
Elnaz
زمانی که داستان خیلی کوتاه باشه ، کار نویسنده سخت تره چون فرصت کمتری داره برای اینکه خواننده رو به مقصد نهایی برسونه.نویسنده تا حدی تونسته بود ایده های جالبی رو برای نوشتن این مجموعه انتخاب کنه اما به نظرم اومد که باور شخصی خود نویسنده خیلی غالب شده و همین باعث تکراری شدن چندتا داستان از نظر موضوعی شده و هم اینکه به خواننده اجازه داده نشده خودش نتیجه گیری کنه.در کل تعداد داستانک های متوسط و متوسط رو به خوب بیشتر بود.اما از خوندنش پشیمون نیستم و دوستان علاقه مند هم می تونن از خوندن این مجموعه لذت نسبی رو ببرن.
کاربر ۱۴۲۶۹۳۹
اخر داستان ها همه تلخ بود

حجم

۸۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

حجم

۸۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

قیمت:
۲۸,۰۰۰
تومان