نظرات درباره کتاب بایگانی همیشگی و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب بایگانی همیشگی

نظرات کاربران درباره کتاب بایگانی همیشگی

۴٫۵
(۳۵)
مینا
«هر انسان، بدل به یک الگوریتم می‌شد که در بایگانی آژانس به راحتی قابل ردیابی و بررسی بود.» . اسنودن به خوبی سیر آشنایی خود با کامپیوتر و بعدها با اینترنت را روایت می‌کند. در گوشه کنارهایی از کتاب، الگوریتم‌هایی را که به کار می‌برده، شرح می‌دهد و ساختار شبکه را با بیانی که برای همه قابل فهم باشد، توصیف می‌کند. همچنین درباره فرهنگ ارتباط در فضای اینترنت در گذشته، که امروز جایش را عطش صدور اطلاعات انبوه گرفته، می‌گوید. و لازم نیست اطلاعات زیادی در زمینه کامپیوتر داشته باشید تا از مطالعه این کتاب لذت ببرید :)
مهندس
ادوارد اسنودن یکی از خارق العاده ترین افشاگران تاریخ است. در گذشته هرگز کسی این حجم از پرونده های فوق محرمانه را از قدرتمندترین سازمان های اطلاعاتی دنیا به منظور آگاهی دادن به مردم ندزدیده بود. افشاگری که اسنودن از آژانس اطلاعات مرکزی، امنیت ملی آمریکا و جامعه اطلاعاتی آمریکا انجام داد یکی از بی سابقه ترین افشاگری های چند دهه ی اخیر بود. توصیه من به همه افرادی که از اینترنت استفاده می کنند خواندن این کتاب است...از مترجم کتاب هم بابت ترجمه عالی کمال تشکر دارم... طاقچه بی نهایت باعث شد این کتاب و بخونم. سپاسگزارم
فواد انصاری
اول از همه باید بگم کتاب ترجمه خوبی داشت. اگر چه بحث حفظ حریم شخصی برای ما کمی لوکس است و اولویت ندارد ولی ما را با یک جهان بزرگتر و البته پیچیده تر آشنا میکند. اسنودن نویسنده یا روایت گر چندان خوبی نیست ولی با خواندن سرگذشت کوتاهش میتونیم هم در مورد امنیت در سطح کلان و هم در مورد سیستم پایش دولت آمریکا چیزهای زیادی یاد بگیریم اینکه کدوم سیستم عامل امنه یا Tor Browser چطور کار میکنه. عاشقان هک و امنیت و فعالین اجتماعی و همچنین مدافعان حریم خصوصی میتوانند از این کتاب لذت ببرند.
❤ محمد حسین ❤
از وقتی ماجرای اسنودن رو شنیدم، دلم میخواست بدونم موضوع و علتِ افشاگری و پناهندگیش به روسیه چی بود. توی این کتاب، با زندگی و روند بزرگ شدن و علاقه اسنودن به کامپیوتر و مباحث تخصصی این وسیله، و استعدادش توی این زمینه آشنا میشیم و نحوه راهیابیش به سری‌ترین ارگانهای امریکا و پی بردن به اینکه چطور به عنوان مبارزه با تروریسم، به اطلاعات و حریم شخصیِ همه انسانهایی که به نوعی با اینترنت سر و کار دارن، دستیابی دارن و ازش سوء استفاده میکنن و اسنودن به عنوان یه مدافعِ حریمِ شخصی در سطح جهان، از موقعیت و زندگی راحتش میگذره تا اون حریم خصوصی از بین نره. توی این کتاب با زندگی شخصی اسنودن و روند اتفاقهایی که از ابتدا تا انتها براش میفته آشنا میشیم و میفهمیم اگه هر کس توی هر شغل و هر مکانی از دنیا، ارزشهای انسانی براش اهمیت داشته باشه و اونا رو در اولویت زندگیش قرار بده، دنیا جای قشنگتری واسه زندگی کردن میشه😊
مروارید ابراهیمیان
ادوارد اسنودن، یک جوان نابغه ی کامپیوتر و کارمند سابق سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا ست. که بعد از یازده سپتامبر متوجه شد دولت آمریکا به بهانه ی حفظ امنیت ملی کشورش اقدام به شنود و رصد و پایش انبوه اطلاعات شخصی مردم کشور و البته هر کس دیگری که بخواهد (مثلا آنجلا مرکل) می‌کند. این اقدام غیر قانونی یعنی از بین بردن حریم شخصی مردم جهان!🙃 وی سپس طی ماجراهایی اقدام به افشای این اطلاعات به نشریات گاردین، نیویورک_تایمز و واشنگتن_پست کرد، از آمریکا اخراج شد و اکنون ساکن روسیه است چون تنها کشوری ست که حاضر شد او را قبول کند.🙄🙄🙄 بعد از افشاگری او تغییرات گسترده ای در آدرس‌های اینترنتی، رمزگذاری های فایل ها و... صورت گرفت تا دولتهایی نظیر آمریکا قادر به جاسوسی و فضولی در کار سایر کشورها نباشند. اسنودن در افشاگری هایش اعلام کرد که ایران ناامن ترین اینترنت جهان را دارد و آمریکا توانسته چهارده میلیارد بسته اطلاعاتی از کاربران ایرانی جمع آوری کند که در دنیا بی سابقه است!!!! (وطنم پاره ی تنم!) 😮😮😮😮 البته بعد از ایرانم، افغانستان هست بعدشم مصر ! سوالم اینه که چطوری اینترنت افغانستان و فلسطین و یمن و گینه بیسائو و.... از ما امن تره؟؟؟؟ هان؟؟ خواندن این کتاب اهل خودش رو میخواد.
م محب
ما به چنین افرادی که حقیقت را با زبان افشا گری و مردم دوستی، آگاهی مردم را بالا می برند باید فرصت برگشتن و اعتماد کردن بدهیم، فقط میتونم بگم، دمش گرم👌👏👏👏😎👍
Snowden_1400
وااااای ایشون عاااالین 😍😍😍😍 شجاعتشون واقعا قابل تحسینه خواسین تو گوگل هم در موردشون سرچ کنین الان در روسین اگ اشتباه نکنم. ی انسانی ک ب خاطر ارزش هاش از تموم امکاناتش میگذره... واقعا جای چقد این افراد توی جهان خالیه ... اگ همه ی ما اینقدر درستکار باشیم و پای حرفها و ارزش هامون بمونیم واقعا دنیا ی جای بهتر و بهتر میشه
دکتر الهام ترابی
جاسوسی باید برای منافع درست و مردمان جهان مفید فایده باشه. کشتن آدمها و ردیابی آنها و کشتن دانشمندان کشورهای دیگه و جنگ به پا کردن در کشورهای ضعیف و کشورهای خاورمیانه برای حفظ امنیت دور از انسانیت است. دور شدن و بر علیه اینگونه سازمان جاسوسی شدن هزار برابر بهتر از دوری از کشور و امکانات و ... دیگه است. بالاخره ایشون راه درست انتخاب کرد که خیلی ها به خاطر مسائل سطحی و البته بهتر بگم بهانه ها و سلایق شخصی ، جرئت مبارزه با چنین رژیم آدمکشی را ندارند. هرکس راه درست انتخاب کنه خدا همه امکاناتی که قرار است به او بدهد در محل و زمان مناسب به او می‌دهد.
آریایی
خوب بیاد ایران 😁
P
انسان شجاعی هست ولی یک خائن همیشه خائن خواهد بود. وقتیکه کسی در یک نهاد نظارتی فعالیت میکنه باید بدونه که با چه چیزهایی طرفه. اگه هرکس که ببینه سازمان داره از مردم جاسوسی میکنه فرار کنه و همه چی رو لو بده که خب وجود این سازمان به چه درد میخوره؟! درسته جاسوسی از مردم اشتباهه ولی آمریکا کشوری با چندین ملیت، فرهنگ و زبان مختلفه. تامین امنیت این طور کشورها باید با ابزار خاصی صورت بگیره. در نبوغ ادوارد اسنودن شکی نیست ولی آیا ارزش این رو داره که مثل جولیان آسانژ تا آخر عمر دور از کشورت باشی اونم بری تو کشوری بمونی که بزرگترین صادرات ش جاسوسه.
زينب
کتاب خوبیه، ارزش یک بار خوندن و داره به خصوص برای برنامه نویس ها.
AMiN
با این که از قبل راجع سازمان nsa و طرح پایش جهانی اطلاعات میدونستم اما روایت این اتفاق از نزدیک و از زبان آقای ادوارد اسنودن یک حس دیگه ای داشت :)
سجاد بزرگ
بسیار عالی و جذاب. برای من که رشته تحصیلی ام کامپیوتر بود خیلی جذاب تر می نمود. تشکر از مترجم و اینکه در بی نهایت بود.🤔
کتاب «لحظه های آرامش من»
با خوندن این کتاب دیگه فکر میکنم در فضای مجازی چیزی به اسم حریم خصوصی معنا ندارد🤔
علیرضا زرافشانی
بنظرم نزدیک ترین توصیف رو از دنیای هک و جاسوسی داره. البته دلیلشم مشخصه چون داستان علمی تخیلی نیست و یه رخداد واقعی هست . مردم وقتی از هک و جاسوسی غیره حرف میزنن فکر میکنن یه کارایی مثل جمزباند یا مثلا تند تایپ کردن روی صفحه کلید و .. هست که یهو نتایج گنده ای مثل خالی کردن بانک رو در پی داره. ولی هکر ها صرفا قوانین رو کامل میدونن و میدونن خلع های قانون کجا رخ داده و ازش سؤ استفاده میکنن یا بهتر بگم به نفع خودشون بهره میبرن ، یه چیزی تو مایه وکیلا. در نهایت کتاب داستان زیبایی هست در کنار همه نکته های ریزش.
kara_mahdiar
همانطور که در کتاب، بارها گفته شده است، اقای اسنودن در تلاش بوده تا ابعاد قضیه را برای همه روشن سازد. به همین دلیل، به شیوه های متفاوتی ابعاد قضیه پایش انبوهی که توسط امریکا و هم پیمانانش و... انحام می‌شده را توضیح داده است. پ.ن: ایا قرار است اسنودن را به آمریکا بازگردانند؟! با یک فعال حوزه برنامه نویسی که درمورد کتاب صحبت کردم، گفتند که اسنودن در حال استرداد است...
دانشجو!
کتابیه که اگه دنبال حقیقتید تو این زمینه، باید بخونید(حالت زندگینامه طور هست اما هم اطلاعات خوبی از اینترنت-در واقع داده های ذخیره ایش-میده و هم از شرایط سیاسی اون زمان میشه خیلی چیزا یاد گرفت-مخصوصا از خود مقایسه اش از امریکای قبل از یازده سپتامبر و بعد اون)
Mary gholami
خوب بود

حجم

۴۳۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

حجم

۴۳۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

قیمت:
۱۳۷,۰۰۰
۴۱,۱۰۰
۷۰%
تومان