نظرات درباره کتاب فقر احمق می کند و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب فقر احمق می کند

نظرات کاربران درباره کتاب فقر احمق می کند

۳٫۶
(۲۷۵)
Amin Rostami
به عنوان اولین نکته باید گفت که عنوان کتاب (هرچند که با محتوا مرتبطه) میتونه در جذب مخاطبش گمراه کننده باشه. عنوان اصلی کتاب «Scarcity» به معنای «کمیابی» است که مخاطبانش، تمامی اقشار گرفتار در جوامع امروزی هستن و بیشتر از همه کسانی که «فرصتی برای خوندن این کتاب ندارن!» . این کتاب نظریه «کمیابی» رو مطرح می‌کنه؛ اینکه چطور «کمبود» هر چیزی در زندگی، نگرش و ذهنیت ما رو نسبت به مسائل تغییر میده و به کمک این دیدگاه؛ از زاویه‌ای دیگه، ریشه‌ی بسیاری از گرفتاری‌ها و ناکامی‌های رایج در امور روزمره زندگی رو بررسی می‌کنه و در نهایت به بیان راهکارها می‌پردازه. . این کتاب شامل تحقیقات، پژوهش‌ها، آزمایشات و مثال‌های فراوان از زندگی روزمره و به ویژه بررسی فقر (در تمامی ابعادش) هست، که در ابتدا برای خواننده پرمشغله‌ی امروزی (لااقل به لحاظ ذهنی) میتونه خسته کننده باشه. ولی در نیمه دوم کتاب و با بیان راهکارها، این کتاب کاملن دین خودش رو ادا کرده و در ارائه مطلب و جمع‌بندی اون موفق عمل می‌کنه، که می‌تونه در زندگی روزمره و بخصوص نگاه سیستماتیک به مسائل، بسیار راهگشا باشه. . در این کتاب، با موضوعاتی نظیر «پهنای‌باند» «تونل‌زنی» «جای‌خالی» و «فراوانی» آشنا میشیم و اینکه چطور این مسائل بر نحوه عملکرد مغز، هوش شناختی، اراده، تصمیم‌گیری‌ها و در نهایت زندگی‌مون تاثیر می‌گذاره. به علت نگاه علمی پژوهشی در این کتاب، بنظرم خوندنش برای روانشناس‌ها، جامعه‌شناس‌ها و تمامی علاقمندان به علوم پژوهشی، می‌تونه بسیار لذت‌بخش باشه.
mehrabi mahya
خیلی مچکرم از ثبت نظرتون .واقعا افرادی که امتیاز منفی دادن رو درک نمیکنم .چرا اخه .وقتی انقد خوب توضیح دادن
کاربر 6737594
متاسفم
امیرعلی
مفید بود
Mina
به مناسب ۱۴۰۰ کتاب های این انتشارات رو میخواید بذارید تو قسمت بی نهایت؟ چه عالی :)
Javad Mohammadnia
بسم الله الرحمن الرحیم اول می خواهم نکاتی را در مورد خود کتاب بگویم: ۱- باید توجه داشته باشیم که این کتاب به وسیله یکی از اساتید دانشگاه هاروارد نوشته شده است یعنی آن دانشگاهی که همیشه بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان است اگر نگوییم همیشه بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان است ۲- با توجه به نکته اول به این نتیجه می رسیم که این کتاب از غنای بسیار بالایی برخوردار است یکی از نکاتی که به شدت مورد توجه قرار می گیرد این است که خود نویسنده آزمایش‌های فراوانی را انجام داده است، چه در محیط واقعی و چه در محیط آزمایشگاهی . از طرف دیگر اینکه آزمایش ها و پژوهش های بسیار زیادی را مطالعه کرده است ۳- اینکه این کتاب می‌خواهد مسئله‌ی کم‌یابی را به طور کلی بررسی کند باعث شده است که ابعاد مختلف زندگی را با توجه به این مسئله مورد بررسی قرار دهد از کمیابی در بخش کمیابی در پول و شاید حتی کمیابی در محبت و عشق. به عبارتی تنهای به مسائل اقتصادی به ویژه فقر نمی‌پردازد. ۴- با توجه به این گستره وسیع که این کتاب دارد به نظر می رسد که تمامی اقشار جامعه مخاطب این کتاب بتواند باشد و هر کسی با توجه به مشکلات خود راه حل هایی را از این کتاب پیدا کنند پس این کتاب مخاطبان فراوانی دارد من به ویژه توصیه می کنم به کسانی که در زندگی خود از هیچ وقت کم دارند و از حیث پول هم دچار کمبود شده اند این کتاب مطالعه کنند علاوه بر این به نظر می رسد که مدیران مجموعه ها بانک ها و حتی مدیران کشوری در صدر مخاطب این کتاب قرار گرفته باشند علاوه بر آن کسب و کارهای خرد و کلان مانند رستورانها خرده فروشی ها فروشگاه های زنجیره ای و حتی پژوهشگاه های علمی و مدارس و دانشگاه ها باید این کتاب را مطالعه کنند جالب توجه است بدانیم که برای هر یک از این گروه های ذکر شده به صورت مستقل مثال هایی را ذکر کرده است و مشکلات اساسی آنها را با آزمایش های متنوع حل می کند. ۵- خواندن این کتاب ها که همیشه به دنبال راه حل هستند و راه حل های خود را آزمایش می‌کنند به ما آموزش میدهد که خودمان هم بتوانیم برای زندگی شخصی خودمان یا حتی در سطح کلان راه‌حل‌هایی را پیدا کنیم البته یکی از مزیت های این کتاب این است که همیشه به دنبال راه حل های آسانتر است راه حل های پیش پا افتاده که ما به آنها توجه خاصی نداریم ولی بسیار برای ما کارگشا هستند ۶- این کتاب به ما نشان می دهد که در عین اینکه راهکارهایی برای حل مشکلات ما وجود دارد پیدا کردن آنها چقدر می‌تواند مشکل باشد و چقدر نیازمند آزمون و خطا هستیم پ‌ن: وقتی این کتاب را می‌خوانیم به این نتیجه می‌رسیم که چرا دولتی بودن دانشگاه‌ها هم موجب عدالت آموزشی نمی‌شود. می‌فهمیم که یک یارانه‌ی کوچک که همیشه با نام گدا پروری از آن یاد می‌شد چقدر می‌تواند استعدادها را شکوفا و چرخ اقتصاد کشور را با شتاب زیادی به حرکت دراورد. البته که لازم است فکر کرد و هر روز کارایی #یارانه را افزایش داد. می‌فهمیم که فقر چگونه هم قدرت شناخت و هم قدرت عملکرد انسان‌ها را به نابودی می‌کشاند. می‌فهمیم که برای خروج از فقر خیلی وقت‌ها به دانای کل نیازداریم که دست تک‌تک مارا بگیرد، چرا که فقر در اقتصاد، در زمان، در محبت و... ما را به دره‌ی فراموشی و ناکارامدی پرتاب می‌کند. ۲- اگرچه خود کتاب اشاره نکرده است ولی مسئله‌ی #حجاب را هم می‌توانیم در ذیل این کمیابی قرار دهیم. با این توضیح که باز چگونه بی‌حجابی می‌تواند قدرت شناخت مردان را به صورتی قابل توجه کاهش دهد، چرا اینستاگرام که محل مانور تجمل است می‌تواند زندگی افراد را ویران می‌کند و... . والسلام
کاربر 3085500
نتیجه این مباحث را محمد حسین کاملا درست و بجا گفت
fatima.vj
مرسی بابت نقد عالی تون، واقعا این دست حمله کردنها و زشت گویی ها، خود گوینده رو بیشتر زیر سوال میبره تا طرف مقابل ایشونو، جالب اینه که اینهمه نکته گفته شد، همه چقدر حمله کردن به نتیجه گیری معقولی که دوستمون انجام دادن، چون طبق سلیقه و نطر خودشون نبوده چقدر توهین کردن و کلا یک نمایشگاه ادب و هنر اینجا راه افتاده . فقط همینقدر بگم که این نتیجه اصلا ربطی به دین نداره و کاملا منطقیه و مرتبط با پژوهش های کتاب، اگر توی مبحث روابط و جذابیت و موفقیت مطالعه داشته باشید، این بحث اصلا بنظرتون دینی و هجو نمیاد و میبینید که این دیدگاه چقدر پشتوانه منطقی و طرفداران پروپاقرصی داره و انقدر منطقی و واقعی و روشن هست که حتی اگر فرد ، آزمایشی هم تست کنه این موضوع رو ، میتونه به جمع بندی منطقی خودش برسه، البته که جای پژوهش رو نمیگیره، اما فقط شاهد دومی هست کنار اونها. حداقل مطالعه کنید بعد نظر بدین دوستان، توی جامعه داریم به اندازه کافی توهین و جسارت به عقاید و افراد ، در لفاف و به بهانه آزادی میبینیم، بنظرم اینجا لازمه قدری روشنفکرتر و آگاهانه تر و علمی تر صحبت کنیم. ممنون از همه دوستان
Mohamad Hosein Ghaemi
نظری کاملا متعصبانه و نامرتبط. نتیجه می‌گیرم فقط فقر احمق نمی‌کند.
علی رضا
ضمن تقدیر از ترجمه این کتاب، متأسفانه به نظر می رسد عنوان فارسی کتاب غلط انداز، غیرمسؤولانه، تبلیغاتی و دور از عنوان اصلی کتاب است. فقر(Poverty) چیزی است، کم یابی(Scarcity) که عنوان و موضوع اصلی کتاب است، چیزی دیگر! از ترجمان بعید بود!
Medisa
سلام بنظرم این عنوان برای کاربر فارسی زبان قشنگتره. همچنین یادمه تو زبان فارسی خونده بودیم که ترجمه انواعی داره و ترجمه ازاد با روان ترجمه ایه که به خواننده توجه دارد و ساخت‌های صوری و معنایی زبان مبدا را به زبان مقصد وارد نمی‌کند؛ لذا چنین ترجمه‌ای راحت تر خوانده می‌شود ولی این نگرانی همواره وجود دارد که آنچه خوانده می‌شود با چیزی که نویسنده گفته است انطباق معقول و نسبی نداشته باشد. برای همین نمیشه بگید غیر مسئولانه است. جز انواع ادبی است.
محسن
سند هیل مولاینیتن استاد اقتصاد دانشگاه هاروارد و الدار شفیر استاد روانشناسی دانشگاه تاد قرار بود یادداشتی در مورد زندگی قشر کم‌درآمد جامعهٔ آمریکا بنویسند. بعد از انجام تحقیقاتی به ایدهٔ جالبی رسیدند که رفتار عجیب قشر کم درآمد را توضیح می‌داد. این نظریه فقط در مورد فقرِ مالی نیست و در مورد هر نوع کمبودی می‌توان بهش رجوع کرد، برای مثال کمبود وقت و زمان برای آدم‌ها همان کاری را می‌کند که کمبود پول برای فقرا. در هر دو مورد آدم‌ها دچار «کمیابی» می‌شوند و برای اینکه نتیجهٔ بهتری بگیرند فقط روی موضوع‌های فوری و مهم‌ تمرکز می‌کنند. برای این تمرکز کتاب اصطلاح «تونل زدن» را به کار می‌گیرد. این تونل‌‌زدن‌ها باعث می‌شود که ما روی موضوع خاصی تمرکز کنیم اما همزمان باعث می‌شود «پهنای باند» ذهن را درگیر کند و از موضوع‌های مهم دیگر، یا موضوع‌های مهم و غیرفوری غافل شویم. کتاب با زبانی ساده و مثال‌هایش این موضوع را نشان می‌دهد.
Mahdi
اگر چه با عنوان فارسی استفاده شده کتاب موافق نیستم(علاوه بر آنکه عنوان اصلی کتاب به ترجمه دیگر همین اثر که در ایران چاپ شده نزدیکتر است، محتوای کتاب هم بازگو کننده چنین صراحت پیامی نیست) اما انصافا ترجمه روان متن کتاب و مطالعه دقیق نویسندگان بر روی رفتارهای انسان در دوران فراوانی و کمبود(از هر قسمی) در خور تامل است.
taravat
من الان دو صفحه از مقدمه این کتاب رو با ترجمه دیگه این کتاب و اصل کتاب مقایسه کردم، به جز نقدهای جدی که به ترجمه عنوان کتاب وارده تو همون مقدمه هم چندین مورد ضعف ترجمه مشاهده کردم، مثلاً ترجمه جمله ولتر که گفته توهم اولین لذتهاست، تحت اللفظی ترجمه شده در صورتی که ترجمه دیگه از نشر ققنوس گفته توهم سرآمد لذتهاست، یا رجیستر کردن ماشین رو ترجمه کرده بیمه درصورتی که ربطی به بیمه نداره.
محمدرضا
سلام، ممنون از نظرتون، میشه اون ترجمه دیگه رو معرفی کنید؟
کاربر ۳۹۱۲۹۸۳
خوب یعنی هیچ نشری این رو خوب ترجمه نکرده؟
hossein
اول اینکه این کتاب به هیچ عنوان زرد و بازاری نیست. البته که ناشر اسم کتاب رو فدای بازار کرده و واقعا عنوان مناسبی انتخاب نکرده . این کتاب خیلی خیلی آگاهی بخشه و آموزنده .
Marzia
این کتاب به همه ی کسانی که به مباحث اقتصادی و روانشناسی و اقتصاد رفتاری علاقه دارن و مخصوصا کسانی می خواهند تصمیمات بهتری داشته باشند توصیه می کنم
کاربر ۱۱۶۵۹۷۹
NNNX1RDQRNR کدتخفیف ۴۰ درصدی خرید کتاب
ll
محتوای کتاب هیچ ارتباطی به نداشتن پول یا فقیر بودن ندارد، اینکه به چه دلیل و چه سیاستی کمیابی به صورت فقر ترجمه شده مشخص نیست. در کل متن هرجا با واژه فقر مواجه شدید کمیابی رو جایگزین کنید.
ر.د.ب
کتاب خیلی مفید و جالب بود. شخصا نتونستم ازش چشم بردارم، مخصوصا که به اقتصاد رفتاری و سوگیری های شناختی علاقه دارم و این کتاب یکجورهایی بی ربط نیست به این موارد. این کتاب قبلا با نام «کمبود» ترجمه شده. این ترجمه هم خیلی خوب بود.
وحید شعبانی
کتاب خیلی جالبیه در مورد ریشه های روانشناختی عدم کارایی افراد و سازمانها در زمینه مدیریت مالی و مدیریت زمان و به طور کلی هرگونه نابسامانی. کتاب، پر از شواهد پژوهشی است که به این کتاب، وزن علمی بخشیده است. در عین حال، متن کتاب بسیار روان و جذابه و خواننده رو به دنبال خودش میکشه. البته بهتر بود به جای عنوان کتاب(فقر، احمق میکند) عنوان کتاب، "پژوهشی در مورد نظریه کمبود" گذاشته میشد
فاطمه
نسخه چاپی کتاب رو تهیه کردم و تاالان که صد صفحه خوندم مطالب خیلی تکرار میشن و بنظر من نیاز به اینهمه توضیح ندارند. مطالب میتونستن کمتر بشن بدون اینکه خللی به انتقال مفهوم برسه
tohid
خلاصه کتاب : مشکلات باعث میشود که ذهن متمرکز در مشکل بشود و از جهات دیگر غافل
Rasoul
ممنون بابت این خلاصه کوتاه و مفید
رضا
کتاب در ۲۰ صفحه قابل خلاصه کردن بود و و نکات اون ۲۰ صفحه آموزنده و قابل تفکر می شد، زیاده گویی های بسیاری انجام شده.
معصومه
من هنوز کتاب رو کامل نخوندم، با اینکه بنظرم خیلی جالب میاد ولی نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم انگار که ترجمه اش مشکل داره 🤔 چندباری یه جمله رو میخونم تا بفهمم چی میگه، این در حالیه که مشخصه نویسنده سعی کرده عامیانه و قابل فهم توضیح بده...
سوره:)
دقیقا. مشکل منم همینه🤦‍♀️
Mohammad Ghoroobi
کتاب رو کامل خوندم و لذت بردم، بعدش قسمت نظرات رو دیدم که کامل هستن و نوشتن نظر خودم حشو حساب میشه. اینقد جذب شدم که میخوام کتاب ""کمبود"" رو از همین نویسنده ترجمه شده بخونم. ولی آیا همین کتابه با یه نام دیگه یا مطالب دیگری رو پوشش میده؟؟؟ کسی می‌تونه راهنماییم کنه.
حسین معصومی
چطوری ممد
کاربر ۳۲۱۵۹۷۸
همین کتاب هست که با اسم کمبود ترجمه شده
Ali_Golpesar
نه راستش من اطلاعی ندارم
Faeze
لطفا بذاریدش طاقچه بی‌نهایت 🙏 ببخشید اگه کامنت غیرمفیدیه، نمیدونستم کجا باید پیشنهاد بدم.
neginyp
کتاب اولاش اصلن برام جذاب نبود اما چون بهم پیشنهاد شده بود که بخونم آروم پیش رفتم و خوندم. از اونجایی که ربط کمیابی و جای خالی رو میگه جذاب میشه. خوشحالم که وقت گذاشتم و خوندمش. ترجمه خوب،متن روان. کتاب کاربردی هست توصیه میکنم بخونید. ممنون🌺
msm
سلام. نظری که دارم میذارم بعد از مطالعه یک سوم کتابه. کتاب واقعاً خوبه، فوق العاده نیست، ولی خیلی خوبه. بیش از این که درستی یا نادرستی ادعای کتاب در مورد نظریه مطرح شده در آن برام مهم باشه (که عملاً باید گفت هیچ نظریه‌ای در علوم انسانی «درست» نیست، ولی بعضی از آنها به درد بخور هستند!) مثالهای دقیق و دردناکش برام جالبه. چرا ما انسانها یه وقتهایی انقدر احمق میشیم؟ مثالهای کتاب بعضاً برای ما آشناست، ولی بعضیاش حتی قبلاً نظرمون رو جلب نکرده و انگار از حماقت خودمون بی خبر بودیم! برای مثال، رجوع کنید به فصل ۴، تخصص. دو تا مثال اول فصل داره که وقتی خوندم، به خودم برای تمام وقتهایی که اونطور رفتار کردم، ناسزا گفتم. سرتون رو درد نیارم، کتاب ادعای بزرگی داره که صحت‌سنجیش راحت نیست. ولی مثلهاش روشنگره.
1984
ی کتاب عالی و جالب. اثرات فقر،کمبود،عقده ها و... بر ذهن و مغز افراد. فقر و کمبود و کمیابی رو معادل هم فرض کنید و به جای «تنگنای پهنای باند» هم «کاهش کارایی (حضور) ذهن»؛ البته که در اصل کمبود و فقر فقط بحث کمبود پول نیس و شامل همه چی میشه. نام اصلی کتاب هم اینه Scarcity : Why Having Too Little Means So Much کمیابی : چرا خیلی کم داشتن، خیلی زیاد معنی میده. به نظرم بهتره نامش این میشد : چگونه کمبود می‌شود همه چیز.
ehsan
با توجه به اسمش، انتظار چیز دیگه ای رو داشتم از کتاب...
narin
کتاب خوبی بود؛ اصل کتاب راجب کمیابی هایی هست که در موقعیت های گوناگون زندگی پیش میاد و مابغی تکرار مکررات و مثال های متفاوتی که در زمینه های متفاوت زده میشه تا مخاطب ابعاد کمیابی رو درک کنه. نکته ای که هست اینه که ممکنه اسم کتاب ذهن رو در ابتدا به اشتباه بندازه که کتاب راجب ثروته اما در واقع موضوع همونطور که گفتم راجب کمیابی و فقر در زمینه های متفاوته. خوبیه کتاب هم اینه که همه ادما، چه دانش اموزا و دانشجو ها، چه صاحبان کسب و کار و کارمند ها و... میتونن از نکاتی که درش گفته میشه در زندگیشون استفاده کنن. در کل پیشنهاد میکنم که حتما این کتاب رو بخونین و البته بهتره که میکرو کتابش باشه که اضافه گویی های کتاب اصلی حذف بشه :)
انسیه پارسازاده
ذهن آدم رو درگیر موضوعات متفاوتی میکنه که در زندگیمون پیش میاد، به نظرم از اون دسته کتابایی هست که باید چندین بار خوند
بسیار علیست تشکر
بسیار عالیست مخصوصا از قسمت تاریخ ایران 300ساله قبل بیشتر علاقه دارم وسبک زندگی آنها از عوامل کمال تشکر دارم
hamed318
اول اینکه این کتاب هیچ ربطی به اقتصاد نداره! کاملا روان-رفتار شناسیه. دوم اینکه، چندین و چند مطالعه که عمدتا رفتارشناسانه و بیشتر توصیفی بوده اند، کنار هم گذاشته، مفاهیمی را در قالب کلمه هایی جدید درآورده، و همین! هیچ چیز خاصی ارائه نمیکنه.. برای من که اصلا جذاب نبود
Rasoul
👍👏
Mehdi Sharifzadeh
یک کتاب عالی و بی نظیر با پژوهش های علمی که از سوی نویسندگانی که اساتید برجسته علم روانشناسی، رفتار شناسی هستند، نوشته شده است. بطور خلاصه این کتاب درباره فقر یا به عبارت دقیق تر، کمیابی در طول زندگی انسان ها و تاثیر و دامنه و قواعد آن پژوهش و سخن میگوید. چرا باید این کتاب رو خوند؟ چون این کتاب به شما با یافته های علمی و پژوهش های دقیقش اطلاعات میده که کمیابی چه تاثیراتی در زندگی داره، روی انسان ها و موقعیت های آنها تفاوت ایجاد میکنه و ... . برای مثال در کتاب تحقیق شده که انسان هایی که با کمیابی سروکار دارن، در موقعیت های خود تمرکز بیشتری دارن (پاداش تمرکز).
Farhad Delghandi
خلاصه کتاب: 1) کمیابی از فراوانی شروع میشه(زمان فراوانی اسراف نکنید) ۲) همیشه قسمتی از درامد تون رو پس اندازه کنید
ramy
چکیده کتاب. کم بودن یا احساس کم بودن یک چیزی باعث می شود ما نسبت به ان موضوع تونل زنی کنیم و اینکار باعث می شود زودتر به نتیجه برسیم اما از طرفی باعث می شود دیگرجنبه های مثبت را در نظر نگیریم . تونل زنی باعث می شود که هزینه چیزهای که داخل تونل است را زیاد بر آورده کنیم و به هزینه های خارج از تونل اصلا توجه نکنیم واین تونل زنی باعث می شود قسمتی از ضریب هوشی هرکسی تاحد قابل توجهی کم شود( همه جنبه های هوش) اما فقرا به دلیل ظرفیت کم تر بیشتر از ثروتمندان تونل زنی می کنند!؟ چند وظیفه گی نیز یکی دیگر از نمود های تونل زنی است کمبود تفکر بده بستانی راتقویت می کند کمبود کمبود می اورد پس هرگز با گرفتن وام بدهی خود را صاف نکید چون دوباره دچار کمیابی می شوید و این چرخه تکرار می شودد کمیابی به هر شکلی که باشد به قرض گرفتن ختم می شود دلیل قرض گرفتن بیشتر فقرا خود فقر است اینها چکیده اصلی کتاب است اما کتاب بیشتر بر نظریه کمبود تاکید می کند و راه حل خاصی ارائه نمیده به عبارتی فصل های اخر رو سرهم کرد که زود تموم بشه
مهتاب
این کتاب بهتون راهکار نمیده فقط اطلاعات میده که فقر چه تاثیراتی روی تصمیمات و انتخاب هامون داره و فقر چطور روی عملکرد ما در پیشبرد اهدافمون تاثیر میذاره خوندنش خالی از لطف نیست
کاربر
مقدار قابل توجهی از کتابو خوندم و میتونم بگم نه راجع به کسبو کاره نه موفقیت و خودیاری
کاربر 8561784
خیلی کتاب نامفهومیه اگه تازه کتاب خوانی رو شروع کردید توصیه من اینه که اصلن نزدیکشم نشید چون به دردنمیخوره
امیر حسین حیدری
بسیار عالی
Hossein shiravand
عالیه
samkrv04
کتاب بسیار پرمفهوم و آموزنده
کتاب دوست :)
کتاب فوق العاده ای بود، و همونطور که یکی از بزرگواران هم در نظرات گفته اند شاید اسم کتاب کمی گمراهکننده باشد و اینکه بنظرم ۳۰۰ و اندی صفحه کمی زیاد بود، گویا مطالب در تعداد صفحات خیلی کمتری جمع میشه و مابقی فقط کش دادن موضوع میباشد. من هرچقدر جلوتر میرفتم میدیدم همون مطلب را هی داره تشریح میکند. ولی در کل خوبه و توصیه میکنم👌
کاربر 5832373
فقر احمق میکند فقیر کسی است ک زمانش را هدر داده و در زمان های پایانی یک کار، زمان کافی برای بازدهی مطلوب ندارد و بهره وری عملش را پایین می آورد مطالب کتاب علمی بود.
شهاب‌الدین آدینه عراقی
کمی زیاده گویی داشت اما پسندیدم و توصیه می‌کنم.
حسین مهری
مفاهیم این کتاب نسبتا خوبه، اما به شدت کم عمق. یعنی شما با خوندن صد صفحه از کتاب تمام کتاب رو متوجه شدی. نویسنده بیخودی خیلی کشش داده.
سجاد رحیمی مدیسه
متن کتاب ترجمه جالبی نداره و به نظر من، زیاد جذابیتی تو این کتاب نیست.
مهتاب
واقعا فوق‌العاده. در مورد تاثیری که کم‌یابی روی عملکردهای شناختی می‌ذاره. البته ترجمه یکم اذیتم کرد ولی بازم خوبه.
hadi samanipour
سلام. این کتاب بسیار خوب ترجمه شده است، نقصی در ترجمه آن ندیدم مگر اینکه معادل scarcity در فارسی برای متن این کتاب کمبود است نه کمیابی. نمی دانم چرا واژه کمیابی انتخاب شده. بهر حال هر جا در متن کمیابی دیدید به جای آن کمبود بگذارید تا معنی واضح و آشکارتر شود. قدر دان زحمت مترجم محترم هستم. ممنون
کاربر ۱۳۸۳۰۸۹
یک کتاب خوب و کاربردی از نشر فرهیخته ترجمان علوم انسانی.
کاربر ۳۳۸۹۳۲۱
برای همه برای همه این کتاب عالیست
Ali Esmaeili
عنوان کتاب درست انتخاب نشده و دید درستی نسبت به کتاب نمیده. این‌کتاب مربوط به کمیابی هست که فقط در مورد مشکلات مالی نیست و کمبود زمان و چیزهای دیگه رو هم شامل میشه. ترجمه کتاب میتونسنت روان‌تر باشه. محتوای کتاب کاربردی و جذابه و در صورتی که کمیابی درگیر باشید میتونه‌ کمک کنه. حتی در صورتی که از چرخه کمیابی خارج نشید دید جدیدی نسبت بهش پیدا کردید.
پیمان اشراقی
سلام، اسلام می گوید فقر و فحشا به هم پیوسته هستند.
فاطمه
صفحات ۱۰۰ به بعد خسته شدم و نگاه کردم ۱۰۰۰صفحه ست ،بنظرم خیلی جمع و جور تر میشه این مطالب رو گفت، خیلی توضیح میده
Amir
مزخرف بود. اصلاً ربطی به عنوانش نداشت. جذابیت هم نداشت و خسته کننده بود. طاقچه این کتاب رو رایگان کرده بود. مشخصه که اگه کتاب اوکیی بود نمیذاشت توی رایگان عید
pockethead
همون طور که دوستان هم گفتند عنوان اصلی کتاب کمیابی هست که مترجم محترم کتاب تشخیص دادند که فقر احمق می کند گزینه مناسب تری هست که البته باید به فقر دانش مترجم عزیز هم تبریک گفت. کتاب درباره موضوع کمیابی و احساس کمیابی در مباحث اقتصاد رفتاری هست که از مباحث روانکاوی برای تحلیل پدیده های اقتصادی استفاده میشه. برای همین اکثر مباحث کتاب درباره تاثیر کمیابی و کمبود منابع و به قول کتاب تنگنای پهنای باند در اشتباهات تصمیم گیری هست. اگرچه در قسمت های کمتری به مباحثی مانند تنهایی اجتماعی هم پرداخته که نسبت به کلیت اقتصادی کتاب چندان چشمگیر نیست. در کل اگر به مباحث روانکاوی در اقتصاد و تحلیل علل تصمیم گیری های اشتباه در هنگام تحت فشار قرار گرفتن علاقه دارید کتاب جذاب و مفیدی هست.

حجم

۴۷۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۴۷۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۷۹,۰۰۰
۳۹,۵۰۰
۵۰%
تومان