نظرات درباره کتاب موسی و یکتاپرستی و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب موسی و یکتاپرستی

نظرات کاربران درباره کتاب موسی و یکتاپرستی

انتشارات:انتشارات جامی
امتیاز:
۳.۷از ۱۹ رأی
۳٫۷
(۱۹)
pejmannavi
فروید چند تئوری رو در این کتاب مطرح میکنه. اولی اینه که یهودیها اولین یکتاپرست نبودن و موسی هم یهودی نبود. بلکه مصری بود و آیین فرعون آخناتن رو برای بنی اسرائیل عرضه کرد و دوم اینکه موسی به وسیله بنی اسراییل به قتل رسید و ... و اینکه یهوه خدایی بومی کنعان بود و ... فروید چندان شواهدی برای نظریه اش معرفی نمیکنه و البته فروتنانه هم اعلام میکنه که اینها نظریه ای هستند که ممکنه محققین بعد ملغی یا اثباتش کنن. کتاب بیشتر درباره روانشناسیه تا باستانشناسی یا اسطوره شناسی و ادیان. کمی سخت خونده میشه و به کسانی توصیه میکنم که به مباحث روانشناسی علاقمند هستند .
pejmannavi
کتاب سخت خونده میشه. من نه روانشناسم و نه مترجم که تشخیص بدم که مشکل از محتوا بوده یا ترجمه اما به عنوان خواننده ای که تقریبا در هر موضوعی کتاب میخونه با کتاب راحت نبودم. مورد بعد این بود که خوندن کتاب بجز ارائه چند تئوری بدون مدرک چیز خاصی برای من نداشت اونقدر که حس کردم وقتم تلف شد.
Yamad
حالا میشه بگید چرا 2 دادید؟ محتوا یا ترجمه؟
pejmannavi
نکته اینجاست که خیلی از رای های 5 ستاره الکی هستند. خیلی کتاب میبینم که تازه به طاقچه اضافه شده اما با یک یا دو رای 5 ستاره و البته بدون نظری از طرف کاربری. انگار یه سیاسته برای طاقچه که بعضی از کتابها رو با این روش جلوی چشم خواننده ها بیاره.
Travis
آخرین کتاب یک نابغه روانکاوی... باید بیشتر از این مرد بزرگ سخن گفت. فروید پس از ظهور نازی‌ها در آلمان و سپس اتریش به انگلستان مهاجرت کرد و این کتاب که به سبب اوضاع و احوال حاکم بر وین در آن روزگار قابل انتشار نبود را توانست در لندن منتشر کند. مطالب بسیار جالب مطرح شده در کتاب قابل توجه است و‌ مهم‌تر اینکه خواننده را به تفکر و تیزبینی در وقایع وا می‌دارد.
Travis
چشم
|قافیه باران|
مرد بزرگ!؟❌ نابغه؟!❌ لطفا بیشتر مطالعه کن.
Travis
تخصص من روانکاوی نیست، ولی گمان میکنم معروفترین کتابش همون تفسیر رویاست.
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
تفسیر ادیان با نگرش روانشناسی زیگموند فروید روان‌شناس و عصب‌شناس برجسته اتریشی و بنیان‌گذار علم روان‌کاوی در سال‌های پایانی عمر خود کتاب «موسی و یکتاپرستی» را به چاپ رساند. وی در ابتدا به دلیل این‌که چندان برپایه و اساس فرضیه‌های خود مطمئن نبود تمایلی به انتشار کتاب نداشت. فروید در این اثر فرایند شکل‌گیری و تحول روان‌نژندی در افراد را بررسی می‌کند و روایت تازه‌ای از تاریخ قوم یهود، با تردید بر تبار عبرانی حضرت موسی ارائه می‌دهد. وی در این کتاب به مخالفت با کتاب مقدس درباره موسی پرداخته و بر این عقیده استوار است که پیروان موسی در یک شورش او را به قتل می‌رسانند؛ شورشیان سال‎ها پس از کشتن موسی پشیمان شده و در آرزوی بازگشت موسی، برای رهایی از عذاب وجدان مفهوم منجی را ابداع می کنند. کتاب «موسی و یکتاپرستی» متشکل از دو بخش است. در بخش اول فروید با توجه به اسناد موجود به ریشه‌یابی اصلیت موسی و چگونگی سربرآوردن آن از دل تاریخ، و در بخش دوم کنش قوم بنی‌اسرائیل و دین‌داری آن‌ها، براساس علائم روان‌نژندی را بررسی می‌کند. پدر علم روانکاوی نوین زیگموند فروید در سال 1856 در جمهوری چک متولد شد. وی اولین فرزند از هشت فرزند یاکوب فروید تاجر پشم بود. فروید در سال 1881 از دانشگاه وین در رشته عصب‌شناسی پذیرش گرفت و در زمینه اختلالات مغزی و گفتار درمانی به پژوهش پرداخت. در سال 1902 به عنوان پروفسور شناخته شد. وی تکنییک‌های جدیدی را در علم روان‌شناسی ارائه و علم روانکاوی را پایه‌گذاری کرد. در فوریه 1923، فروید به سرطان لکوپلاکیا مبتلا شد. در اواسط سپتامبر 1939 سرطان سقف دهان فروید درد فزاینده‌یی برای او به‌همراه داشت که درمانش امکان‌پذیر نبود. چند روز بعد، او نزد پزشک معالجش رفت و طی قراری که با وی گذاشته بود با تزریق دوزهای معینی از مرفین به زندگی خود در 23 سپتامبر 1939 پایان داد....
کاربر 3577229
متنی که شما نوشتید "به زندگی خود پایان داد" ختم شد. پس ایشون خودش به ثبات روانی نرسیده بود علیرغم این‌که تئوری پرداز بود و براساس اونا مسیر جهان غرب رو تغییر داد پس در مورد شریعت و شریعت‌مداران به طریق اولی صلاحیت نظر و تالیف ندارند
کاربر 3577229
فروید روان شناس بود متخصص شریعت‌های الهی که نبود. بماند که آثار تئور‌های روان شناسانه‌ی ایشون تا به امروز در جهان غرب مشهوده.
1984
مستند بودن کتاب رو که آخه من خواننده نمیتونم نظری بدم اما قلم و مطالبش خیلی جالبه. گاه در اعداد و نگارش مشکل داره ترجمه اما در کل عالیه. سپاس طاقچه. فروید زمان خودش و حتی همین الان هم بزرگی شایسته اش هست و تلاش کرده بود که به حقیقت برسه هرچند که شاید با علم امروز بشه به برخی حرفاش خرده گرفت و نقدشون کرد. توجه کنید که تا همین چند سال پیش فلج اطفال وجود داشت. درود بر تمام زحمتکشان عرصه علم و شناخت و آگاهی.
Amin kordi
فقط یک مطلب دیگه در اثبات نظریه فروید اختلال ایجاد میکنه و اونم دین زرتشت هست باید توضیح داده بشه آیا زرتشت هم تحت تاثیر بنی اسرائیل قرار گرفته یا نه وگرنه باید دو نقطه را مبدا یکتاپرستی در جهان در نظر بگیریم
دانشجو
بعدش هم انیخاتون حدود ۳۴۰۰ سال پیش بوده و اون بنیانگذار یکتاپرستی بوده طبق این کتاب. این کجا زرتشت کجا.
دانشجو
زرتشت نخستین شاگرد و پیرو مکتب اورفئوس بوده. کتاب پاپ و مرتد رو بخونی نوشته. بین النهرین ، مصر و یونان خیلی نقش مهمی داشتن در بحث ادیان و علم.
۶۲۱۲۵۰۴
کتاب بررسی زیگموند فروید درباره تولد و زندگی موسی کلیم الله است

حجم

۱۵۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۹

تعداد صفحه‌ها

۱۳۴ صفحه

حجم

۱۵۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۹

تعداد صفحه‌ها

۱۳۴ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان