۴٫۰
(۱۱)
بهزاد اشرف گنجوی
ایتن کراس بعد از چهار سال از انتشار کتاب Chatter، که موفقیت زیادی هم داشت، این کتاب محشر رو منتشر کرده و باید بگم حقیقتا این کتاب یک شاهکار در نوع خودش محسوب میشه.
یک کتاب بسیار پر محتوا که نظیرش رو کمتر میشه پیدا کرد.
یک بررسی جامع از همه عوامل شناختی و محیطی که بر هیجانات ما تأثیر میگذارند و اینکه چطور ممکن هست بتونیم با بهرهگیری از همه این عوامل، در مدیریت احساسات و عواطف و هیجانات خودمون بهتر عمل کنیم. کتاب خیلی واقعبینانه، بدون سوگیری، پژوهشمحور، و صمیمی و دلچسب هست.
از همه مهمتر اینکه محتوای این کتاب، مثل بسیاری کتابهای خودیاری دیگه، شعار و حرفهای قشنگ ولی غیرقابل عمل در زندگی روزمره، نیست.
با خوندن این کتاب میتونید تصور کنید که به بروزترین و جدیدترین یافتههای علمی در زمینه مدیریت هیجانات دسترسی پیدا کردهاید و تا امروز انسان در این زمینه، به اینجا رسیده.
بسیار کاربردی و جالب.
امیدوارم این کتاب نقطه عطفی باشه در ادبیات کتابهای خودیاری و نویسندگان دیگه از این کتاب الگو بگیرن.
به شدت پیشنهاد میکنم با دقت و حوصله زیاد، بخونید و در زندگی بکار ببندید. ❤️🌿🙏🏽
pejman
بسیار عالی👏🏽
حسین امیری
عالی است
مسعود صادقی
با سلام و احترام
آقای امیری عزیز اگر عالی هست چرا یه ستاره دادین؟
کاربر ۵۶۷۹۴۵۰
راستش کتاب رو به خاطر مترجمش خریدم. کتاب هایی که ایشون ترجمه کردن توی حوزه ی کاری این نشر برای من خیلی مفهوم و روان بوده و از خوندنش لذت بردم. حالا این کتاب رو گرفتم چون له نظرم موضوعش جتلب بود و به ترجنه اش هم اطمینان داشتم. نظرم رو در مورد محتوای کتاب به زودی می گم
حجم
۳۴۸٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۳۴۸٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۴
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان

