نظرات کاربران درباره کتاب اتاقی از آن خود
۳٫۶
(۵۷)
فاطمه
هر چی از قشنگیای این کتاب بگم کمه...
زن ها بخصوص زن هایی که می خوانند یا می نویسند قطعا ازین کتاب لذت خواهند برد...
فرضیه ی "خواهر شکسپیر"تو این کتاب واقعا قابل تامله..
تا کید این کتاب روی "لزوم استقلال مالی برای زنان" است:
"هر زن برای اینکه بنویسد نیاز به پول و اتاقی از آن خود دارد"
"مسئله همین است.برای استقلال فکری به عوامل مادی نیاز است.شعر به استقلال فکری وابسته است و زنان همیشه فقیر بوده اند نه فقط در دویست سال اخیر بلکه از آغاز خلقت"
بخونید این کتاب رو تا ببینید زنان در سده های اخیر برای اینکه "بنویسند" با چه مشکلات متعددی روبرو بودند از فرهنگ حاکم بر خانواده ها که ازدواج زودرس و بدون عشق و ده دوازده بار بارداری تا پایان عمر رو برای زن در پی داشت،از اندیشه های حاکم بر جامعه که ذوق و شکوفایی رو در نطفه ی دختران خفه می کرد نظیر:
"اساس موجودیت زنان برای اینست که مورد حمایت مردان قرار گیرند و به مردان خدمت کنند"
"بهترین زن از نظر فکری از بدترین مرد پایین تر است"
البته در این کتاب ریشه های این حد از قدرت طلبی در مردان هم بررسی میشه...
در کل بخونید دوستان🌷
starlet
ضمن تشکر برای توضیحات خوب شما
به طور کلی چقدر خوب میشد که برای احترام بیشتر بجای کلمات زن و مرد از کلمات خانم و آقا استفاده کنیم.😊
س
چشماتونو ببندید نبینید!😊
باب_ اسفنجی
کاربر s; فعالیت شما در اپلیکیشن طاقچه فقط به تکه پرانی و مزه پرانی محدود میشه؟! همیشه این سبک پاسخ های کوتاه و موجز(!) شما رو زیر نظرات بقیه میبینم.
پرنیان
آخ از این کتاب؛ آخ...
چهقدر خوشحالم که وولف رو با این کتاب شناختم. این زن، شاهکاره! بهمعنای واقعیِ کلمه، زنه! اصلاً "زنی به هیئتِ عصیان و خون؛ زنی زنده!"ست...
بخونید "اتاقی از آن خود" رو. بخونید و ببینید جین آستن، چهطور جین آستن شده؛ برونتهها با چه خونِ دلی برونته شدن؛ و چه زنانی که میتونستن نقطهی عطفی در تاریخ ادبیات و هنر و... باشن، اما گمنام زیستن و گمنام مُردن! بخونید و بغض کنید. بخونید و ببینید بارِ سنگینِ چه ناخودآگاهِ جمعیای روی دوشِ زنانه.
عالیه؛ عالی. بررسیِ "زن و داستان"، بدونِ اینکه حس کنید یکجهته یا تعصبآمیز یا افراطی نوشته شده.
.
همونطور که دوستان هم اشاره کردن، فصل اول کمی گنگه؛ ولی مأیوس نشید؛ در ادامه، مثلِ آبِ جاری، روون و صافه! البته فکر میکنم ترجمه هم میتونست بهتر و روونتر باشه.
جدا از این که این کتاب رو شکلدهندهی جریانِ نقد ادبیِ فمینیستی میدونن، گویا وولف با این کتاب، ویژگیهای نثر مدرن رو وارد مقالهنویسی کرده و یه سبک جدید رو هم با این اثر توی مقالهنویسی راه انداخته.
خلاصه که آخ از این کتاب؛ آخ...
روشنک
بررسی اینکه چرا زنان در ادبیات کلاسیک بسیار کمرنگاند. شیوه نوشتار کتاب کمی گیجکنندست.
Pooria Mardani
با سالی پونصد پوند و اتاقی از آن خود، شاهکار ها بیافرینید!!!
امیرعباس قادری
من هنوز از ویرجینا وولف کتاب دیگه ای نخوندم، اما داستان خودش رو بارها شنیدم.
انتظاز این واقع بینی رو ازش نداشتم.
واقع بینی ای که حتی وقتی مخالف شیوه نگاه کردنش بودم نمیشه انکار کرد داشت به واقعیت نگاه میکرد. چیزی که بوده، هست و خواهد بود. و این نگاه به واقعیت شایسته تحسینه از هر کس و در هر زمان.
Hana
احساس میکنم ترجمه اصلا خوب نیست😑
bahariiii
کتاب عالی است.با توصیفات زیبا شروع میشود و ذهن خواننده را با زاویه دید نویسنده آشنا میکند و آرام آرام پرسشها و گفتارهایی را مطرح میکند که واقعا برای همه ما مهم هستنددکه بدانیم.
fateme1ghaderi
فصل اول کتاب واقعا نامفهوم بود. طوری که میخواستم ولش کنم اما بعدش جالب شد. بازم یه جاهای نامفهوم بود البته که نمیدونم به خاطر ترجمه بود یا چیز دیگه.
کاربر ۳۶۹۱۷۴۶
نمیدونم ترجمه بد بود چون هیچی از کتاب متوجه نمیشدم به زور تا فصل سه خوندم گیج کننده بود و مدام از یه شاخه به شاخه دیگه میپره
دُن اِتیس
کتابی خوب با ترجمهای بد؛ بهقدری بد که بیش از یک صفحهاش را نتوانستم بخوانم. متأسفانه ویرایش هم نشده. پس از اولین کلمهی کتاب («شاید») یک ویرگول هست که زاید است. تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مُجمل. افسوس از متنی چنین جذاب و ترجمهای چنین مبتدیانه و چاپی چنین نارس!
fuzzy
اتاقی از آن خود،اسم کتاب ،از این جمله ی وولف سرچشمه گرفته که زنان برای آنکه بنویسند نیاز به اتاقی از آن خود و مقداری پول دارند.
کتاب به بررسی رابطه ی زن و داستان می پردازد.زن به عنوان داستان نویس،زن به عنوان شاعر،زن به عنوان موجودی در داستان مردان و داستانی که تا الان برای زن نوشته اند.
نثر کتاب تاریخی و خشک نیست و نویسنده اجازه داده که تجربیات و تخیلش به متن جهت بده.
اگر به تاریخ ادبیات،نقد و فمینیسم علاقمندین پیشنهاد میکنم بخونید.🌸
mona94_z
اصلا نمیشه این کتاب رو خوند، ترجمه اش خیلی بد هست و بعضی جاها نمیشه فهمید نوشته خودش هست یا داره نقل از دیگری میکنه. خیلی سعی کردم تا آخر بخونمش اما واقعا درست نفهمیدم چی به چیه😑
مهرناز
بهتر بود که در توضیحات کتاب اضافه میکردید که این کتاب دو تا از مقالههای ویرجینیا ولف و در واقع متن سخنرانیهای ایشونه، اینجوری خواننده گیج نمیشه
hananeh
دوست داشتم، طرح جلدم خیلی زیباس
کاوه
کتاب بسیار جالبی درباره افکار ویرجینا ولف.
زینب
میشه صوتیشم بزارید
پدرام
کتاب گرچه حدود 100 سال پیش نوشته شده ولی هنوز ایده های آن کاربردی و الهامبخش است.
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
اتاقی از آن خود اثری از ویرجینیا وولف درباره مسئله «زن و داستان» است که در ابتدا در قالب دو سخنرانی در حضور زنان دانشجو در کمبریج برگزار شد اما بعد از آن ذهن وولف همچنان درگیر این موضوع بود. بنابراین او تصمیم گرفت مباحث را به شکل کاملتری در قالب کتاب ارائه کند و عنوان کتاب را از «زن و داستان» به «اتاقی از آن خود» تغییر میدهد. این کتاب یک سال پس از سخنرانیها منتشر شد.
محور اصلی صحبتهای وولف به دلایل این موضوع میپردازد که چرا تعداد زنان شاعر و رماننویس تاکنون کم بوده است. وولف در بررسیهای اولیه خود پاسخ به این سوال را در ساختار کلی خانه و خانواده میبیند که نوشتن در اتاق نشیمن آسان نبود چرا که بعید بود زنی پیدا شود که حتی نیم ساعت از وقتش از آن خودش باشد. اما کتاب حاضر مسئله را به شکل دقیقتر و گستردهتری بررسی میکند.راوی کتاب زیاد روی اسم خود حساس نیست چرا که به اعتقاد او این مسئله هیچ اهمیتی ندارد. او میگویند میتوانید «مرا مری بیتون، مری سیتون، مری کامایکل یا هر نامی که دوست دارید بنامید.» چیزی که مهم است سرنوشت زن و اتفاقاتی است که بر او گذشته است.
در ابتدا کتاب با تصویر مری در محوطه یک دانشگاه خیالی آغاز میشود و مشکلاتی که این حضور ساده در دانشگاه برای او ایجاد میکند. به عنوان مثال مری را از چمنهای محوطه به قسمت خاکی منتقل میکنند و حتی اجازه ورود او به کتابخانه را بدون همراهی یک مرد نمیدهند. در ادامه سختیهای زنان در روزگار گذشته بررسی میشود و این تمثیل جالب مطرح میشود که اگر شکسپیر یک خواهر داشت بعید بود بتواند هیچ موفقیتی کسب کند.
مشکلات بسیاری مانند کارهای خانه، نداشتن تحصیل، ازدواج زود هنگام، روبهرو شدن با دیگر مردان، طرد شدن و غیره موانعی هستند که هرگز اجازه نمیدهند خواهر شکسپیر تبدیل به یک زن شاعر و نویسنده شود. با پیش بردن این مثالها ویرجینیا وولف مسائل مهم خود را مطرح میکند.
این کتاب به سبکی نو نوشته شده که نیمی محاوره و نیمی گفتوگوی درونی است و البته ساختاری داستانگونه دارد اما بیشتر از هر چیز شبیه جستاری مدرن است. کتابی که در اصل یک متن فمینیستی استعنوان کتاب شاید بیشتر از هرچیز توجه خواننده را به خود جلب کند. وولف هم در اولین جملات کتاب سعی دارد این موضوع را توضیح دهد که مسئله زن و داستان چه ربطی به داشتن اتاقی از آن خود دارد؟ بنابراین شروع به بررسی مسائل مختلف میکند: چه چیزهایی لازم است تا زنان به شاعران بزرگی تبدیل شوند؟ به زنانی مشهور که نوشتههایشان سبکی تازه و رنگ و بویی زنانه داشته باشد نه آن ارزشهایی که مردان ایجاد کردهاند. وولف پس از بررسیهای فراوان در نهایت به این نتیجه میرسد که زنان به این موارد احتیاج دارند: پول، امکان تحصیل، وقت کافی و البته اتاقی از آن خود. یکی از شرایط لازم برای سرودن شعر و شاعر شدن این است که زن زیر سایه مرد نباشد.درنهایت پیشنهاد وولف به زنان چیست؟ در درجه اول وولف امیدوار است که «هر طور شده، آنقدر پول به دست بیاورید که بتوانید سفر کنید و دنیا را ببینید، درباره آینده یا گذشته جهان تامل کنید، درباره کتابها خیالپردازی کنید و در گوشه و کنار خیابان پرسه بزنید و بگذارید نخ ماهیگیری فکرتان به اعماق رودخانه برود.» اما در مرحله بعد خیلی ساده و بدون تکلف از زنان میخواهد که بیاید «خودمان باشیم و نه هیچ چیز دیگری.»
نکته نهایی سوالی است که وولف در اواخر کتاب مطرح میکند. سوالی که خطاب به زنان است به خاطر همه کارهایی که انجام ندادهاند: «عذر شما چیست؟» خود وولف به شکل مختصر به این سوال جواب میدهد که نشان میدهد همه موارد بحث شده در کتاب «لازم» است وجود داشته باشند تا زنان شاعران و رماننویسان بزرگی شوند اما اینکه هر کدام به تنهایی «کافی» باشند یا نه مسئله دیگری است.🍂🤍
علی
کتاب خوبی بود اما به نظرم در همون دوران، کتاب پر سر و صدایی میتونست باشه نه تا الان که حرف و کتاب در مورد زنان خیلی بهتر و قوی تر هست. ضمن اینکه خود شخصیت ویرجینیا که به نظرم شخصی است فارغ از هرگونه حس مادری و خانواده دوستی، در متن کتاب تاثیر گذاشته و با من که یک مادر و زن خانواده هستم، ارتباط برقرار نمیکنه.
نازبانو
متاسفانه کتاب جذبم نکرد ، با ترجمه دیگه خوندم
حجم
۱۳۷٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۱۳۷٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
۱۲,۵۰۰۵۰%
تومان