نظرات کاربران درباره کتاب فرانکنشتاین
۳٫۷
(۸۲)
Mehrbology_youtube
دکتر فرانکشتاین و هیولایش به لطف اقتباس های فراوان نیاز به معرفی ندارند، اما با اختلاف این کتاب هنوز هم بهترین روایت از ماجرای تاسف آور ویکتور جوان است.توصیف رمان اما کار آسانی نیست. از طرفی المان های یک رمان کلاسیک در آن یافت می شود، خانواده های ستم دیده،جاه طلبی، غم، سوگواری و عشق های قشنگ. از طرفی هیولایی ترسناک با پرداخت شخصیتی عالی دارد که آن را در میان آثار ترسناک می نشاند، و داستان از طرفی ما را یاد آثار کلاسیک یونانی می اندازد. کتاب دو نکته حائز اهمیت دارد. اول اینکه در ژانر خود نمی ماند، به عبارتی نمی خواد داستانی ترسناک بنویسد،برای ترسناک بودن. بلکه از دسترسی های ژانرش بهره می برد تا سال ها قبل از اختراع بمب اتم و کشف ساختار دی ان ای، به ما درباره افسارگسیختگی علم هشدار دهد. و پرتره ای زیبا خلق میکند از تباهی علم و انسان، به دست یکدیگر. نکته دوم اینکه 6 فصل از کتاب را به روایت داستان هیولا از زبان خودش و شخصیت پردازی او اختصاص میدهد.یعنی اصلا به جمله(او هیولایی زشت و بدجنس است، پس لیاقت مرگ دارد) اکتفا نمی کند. بلکه شخصیتش را واکاوی میکند و به او فرصت دفاع از خود می دهد.این موضوع حتی در آثاری که امروزه در ادبیات ژانر نوشته می شوند به ندرت به چشم می خورد،و همین نکته اهمیت رمان قرن نوزدهمی فرانکنشتاین را حتی بیشتر می کند. آشنایی با تهدید(همان هیولا) نه تنها از ترسناک بودن او کم نمی کند، بلکه با شناخت عمیقی که از او پیدا میکنیم، فصل به فصل برایمان تهدید برانگیز تر می شود.این رمان گزینه مناسبیست هم برای عاشقان ادبیات کلاسیک و هم طرفداران ادبیات ژانر.
shahryar_shon
در مواجهه با این رمان چند نکتهی مهم وجود داره.
اوّلاً مهمّه که بدونیم این رمان از آثار شاخص «ادبیات گوتیک»ـه. پس باید انتظار عناصر زیباییشناسانهی خاص ادبیات گوتیک رو داشته باشید. ژانر گوتیک در ادبیات، زیرشاخهی ژانر ادبیات رمانتیکه و از اون مایه میگیره. این یعنی عواطف انسانی حتّیٰ گاهی به طور اغراق شدهای در سراسر اثر بازتاب داره. این که میبینید حجم زیادی از توصیف احساسات شخصیتها وجود داره، گاهی اونقدر دقیق که شما هم حسش میکنید و گاهی اونقدر اغراق شده که با شخصیتهایی شکننده یا غیرعقلانی مواجه میشید به همین دلیله./ عنصر دیگری که خیلی پررنگه، طبیعت و توصیفات فراوان از اونه. طبیعتی که اغلب بازتابی از آشوب همین شخصیتهاست. خیلی از اتّفاقات مهیب همزمان با شرایط آب و هوایی مهیب اتّفاق میافته. گاهی رنج شخصیت در طبیعت بازنمایی میشه یا گاهی طبیعت دلنواز برای تسکین دردهای شخصیت صحنهپردازی میشه. در حقیقت طبیعت پیوند تنگاتنگی (یا شاید بهتره بگم بده و بستان تنگاتنگی) با حوادث داستان و عواطف شخصیتها داره. پس انتظار توصیفات دقیق طبیعت رو هم همراه با روند داستان داشته باشید./ دیگر اینکه به موقعیتهایی که حوادث توش اتّفاق میافته دقّت کنید. قلعههای قدیمی، جزیرههای دور افتاده، لوکیشنهای تاریک و نمور، طوفان و هوای مهآلود از عناصر زیباشناسانهی کلیدی و شاخص ژانر گوتیکه. پس اگر این تم در رمان تکرار میشه اتّفاقی نیست بلکه بخش مهمّی از فضاسازی داستانه و بسیار هم زیباست. همین فضا و تم باعث میشه شخصاً به این ژانر جذب بشم./ مهمترین نکته دربارهی این رمان بینظیر اینکه باید انتظار درستی از کلمهی «ترسناک» داشته باشیم. چیزی مثل فیلمهای ترسناک هالیوودی در انتظارمون نیست. شاید اگر به جای کلمهی ترسناک از «هولناک» استفاده کنیم درستتر باشه. ما با هیولایی طرفیم که درکش میکنیم. هیولایی که اضافیه و مطرود. مهیبه امّا ابعاد انسانی داره. این اون امرِ هولناکه. به جای یک غول بیشاخ و دم که نمیدونیم از کجا اومده و کیه و چیه و یهو میپره جلومون، ما با هیولایی طرفیم که میشناسیمش، میفهمیمش و اتّفاقاً شبیه خود ماست ولی همچنان هیولاست و این ترسناکتره. هیولایی که درکش میکنیم پس نمیدونیم باهاش چیکار کنیم. هیولایی که حق داره، پس نمیدونیم باهاش چیکار کنیم. هیولایی که شبیه ماست؛ تجسّم حرص و طمع ماست پس نمیدونیم باهاش چیکار کنیم. از همه ترسناکتر: هیولایی که ما ساختیمش و در مقابلش مسئولیم ولی نمیدونیم باهاش چیکار کنیم! ترس و مهابتی که باهاش سر و کار داریم، جدا از صحنهپردازیهای مرموز و ترسناک خاص ژانر گوتیک، بیشتر از این جنسه. قدرتمندتر از ترس فیزیکی که در داستان وجود داره ما بیشتر با یک ترس معنوی سر و کار داریم و هر دوی اینها به طرز هنرمندانهای در کتاب پرداخت شدهن به طوری که تا مدّتها تصاویر کتاب توی ذهنتون پرسه میزنن و قلبتون رو میلرزونن. واقعاً با این هیولا باید چه کار کرد؟/ البته از کیفیت این ترجمه اطّلاعی ندارم. من ترجمهی عالی کاظم فیروزمند از نشر مرکز رو خوندهم. نمیدونم هم چرا هر چیزی که ذرّهای رگههای فانتزی یا علمیتخیّلی داشته باشه در ردهی کودک و نوجوان دسته بندی میشه. این رمان برای کودک و نوجوان نوشته نشده و مخاطبش هم کودک و نوجوان نیست./ نکتهی کوچک آخر: پایان کتاب بینظیر، تلخ و غیرمنتظرهست./ اگر دنبال اثر شاخص دیگری از ژانر گوتیک میگردید «دکتر جکیل و آقای هاید» هم کتاب بینظیریه و البته کمحجمه. نشر مرکز ترجمهی خوبی ازش منتشر کرده.
Zahra Taa
فرانکنشتاین داستان مردی هست با عطش بی نهایت به علم. داستان تلاش خستگی ناپذیر و شبانه روزی این جوان در رسیدن به کمال دانش و همراهی و حمایت بی دریغ عزیزانش. اما این سرسپردگی به کارش چشمهاش رو میپوشونه و از اخلاقیات غافل میشه. تنها زمانی به خودش میاد که کار از کار گذشته و ثمرهی این بی پروایی که هیولای ساختهی دست خودشه به زندگیش سایه میندازه. و بعد از اون، قصه تبدیل میشه به روایت افسردگی و تنهایی این مرد که از فرط پریشانی، مکرراً مرتکب اشتباهات دیگهای میشه تا اینکه ...
انتظارم از این کتاب خیلی بالا بود به خاطر همین روایت سطحی داستان و تمرکز بیش از حد روی احساسات، شدیداً برای من خسته کننده بود. به خصوص روایت های مربوط به شخص فرانکنشتاین. اما داستانهایی که هیولا از زندگیش تعریف میکرد قسمت جذابتر داستان بود چون برای دونستن احساسات چنین مخلوقی آدم اشتیاق بیشتری خواهد داشت.
شیوهی بیان داستان با نامه نگاری ها و از طریق کاپیتان ولتن هم برام تازگی داشت.
از معدود حالاتی هست که فیلم اقتباسی رو به کتاب ترجیح میدم، مخصوصا فیلم فرانکنشتاین سال ۱۹۳۱ رو.
اگه دنبال کتابی با ژانر وحشت میگردید، اصلا پیشنهاد نمیکنم. به عنوان یک رمان کلاسیک در نظرش بگیرید تا بیشتر لذت ببرین. راستی چرا دسته بندی کودکان و نوجوانان؟!
Hedieh
چون برای نوجوان ها هست
هانا F
خیلی زیبا است بهترین بهترین هزار بار بخونم خسته نمیشم
ghazaal
از وقتی کتاب تموم شده این سوال منو اذیت میکنه که هیولا از کجا میخواد وسط اقیانوس منجمد قطب شمال یه کپه هیزم بیاره؟ ಠ_ಠ
ghazaal
برای داستانی به این شهرت باگ منطقی بزرگی بود البته این فقط یک جمله(حقیقتا یک جمله) از کل پایانه حتی نگفتم برای چی هیزم میخواد فکر نمیکنم این خیلی اسپویل باشه...
و طاقچه گزینه ای برای «این نظر حاوی اسپویل است» نداره!
فرهاد
نظرت که اسپویل میکنه داستان رو
amir1383
خیلی کتاب جالبی هست یعنی خواننده را تت پایان کتاب و با یک ریتم نگه میدارد من که خوشم اومد
رابرت
دوستان رمان های خوب و جذاب برای نوجوان چی هستش؟ایا این کتاب خوبه؟
potterhead
نشر پرتقالم خوبه
🥋T.K.D🥋
نشر افق که فوق العاده اس
محمد جواد
بعله😂😂
Zeinab Amiri
آیا این کتاب کامله؟ یا اینکه خلاصه شده؟
HIDDEN
خلاصه نیست ولی متن اصلی هم فکر نکنم باشه
_echo_
اگه ننوشته پس کامله
البرز داوطلب
عالیه . خیلی جالبه . فقط من نفهمیدم فرانکشتاین اسم دکتره یا اون هیولا ؟
Saman Teimoory
نام دکتر هست. ویکتور فرانکنشتاین
فرهاد
دکتر فرانکنشتاین و نام هیوالا از سازنده یا دکتر گرفته شده
potterhead
_فرانکشتاین در اصل فامیلی شخصیت اصلی، ویکتور فرانکشتاینه که فرانکشتاین رو درست کرد. اسم هیولائه نیست اما با پخش شدن داستان با این اسم شناخته شده.
Bookworm
این که نوشتین کودک و نوجوان یعنی رمان رو تغییر دادین؟ یا نوشته اصلی نیست؟ آخه فرنکنشتاین مخاطبش بزرگساله!
ヅ𝕊𝕦𝕟𝕤𝕙𝕚𝕟𝕖
📒غم انگیز بود
نمیشد گفت فرانکنشتاین مقصره یا هیولا هردو عذاب کشیدن بخاطر کارایی ک انجام دادن
(~°BTS)♡love yourself♡ ~kim alla
کتاب فرانکنشتاین به خودی خود کتاب خیلی معروف و محبوبی است اما اینکه مخاطب یک کتاب از آن کتاب خوشش بیاد یا نه به اینکه مال کدام نشر هست هم مربوط میشود. من از ترجمه کتاب و نسخه مربوط به این نشر لذت بردم. اما چند چیز هست که باید بگویم تا شاید در تصمیم گیری به شما عزیزان کمک کند. من به این دلیل به این کتاب چهار ستاره دادم که بعضی جاها احساس کردم از بعضی از کلمات خیلی به صورت پشت سر هم استفاده کردن یا بعضی چیز ها را خیلی بیش از حد و الکی توضیح داده بودن. اما این کتاب واقعا آموزنده بود. نکات آموزنده و مفیدی که این کتاب سعی داشت به ما بگه:
نکته اول اینکه تکنولوژی و علم همیشه هم به نفع بشر نیست و حتی گاهی وقت ها به ضررش هم هست.
نکته دوم در مورد این صحبت میکرد که حتی در سخت ترین شرایط هم باز جای امید هست و باید همیشه امیدوار بود
و نکته سوم: همیشه برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم و پشتکار داشته باشیم.
علاوه بر این ترجمه بسیار روان بود، شخصیت پردازی قوی بود و من از اینکه نویسنده جاهای دیدنی و زیبای کشور ها را توصیف و زیبایی بیش از اندازه آنها را به تصویر کشیده بود واقعا لذت بردم. کتاب جوری بود که نمی تونستم از خوندنش دست بکشم و واقعا تمام آن مکان ها را در ذهنم مجسم و زیباییشون رو احساس می کردم. خلاصه اینکه بخونید و لذت ببرید👌🏻👌🏻❤❤
mojtaba rabiei
خیلی عالی بود.
کاربر
برای نوجوانان پیشنهادش میکنم.ذهن من رو به عنوان یک نوجوان حسابی درگیر کرد.من چاپیشو خوندم.پیشنهاد میکنم شما هم این کتاب رو امتحان کنید
محمد رضا۳۱۳
کتاب خوبیه چاپی مصورشو داشتم.به نظر من دانلود کنید پشیمون نمیشید
.Z.B
خیلی خوبه 😍❤️
وحید
واقعا جای بحث داره که نویسنده چقد خودش یه این فکر کرده، اما انصافا این گرفتاری متقابل انسان و تکنولوژی رو شاید از این بهتر نمیشد نشون داد. البته کلیتا به نظرم برای کودکان خوب نیست اما نوجوانان کتابخوان هم میتونن بخونن.
Aida.Z
به نظر من کتاب جذابیه و موضوعش خاصه
پیشنهاد میکنم بخونید من دوبار خونده م و لذت برده م
Sina Iravanian
میتوانم درک کنم چرا میزان محبوبیت این کتاب بین خوانندهها تا این اندازه متفاوت است. فرانکنشتاین داستان کلاسیکی است که بیش از ۲۰۰ سال پیش نوشته شده، و مثل خیلی از داستانهای کلاسیک کمی مطول است، پیرنگ آن نقص دارد، شخصیتها همیشه منطقی رفتار نمیکنند و قصههای فرعیای دارد که همیشه در خدمت داستان اصلی نیستند. این موجب میشود که کتاب تا حدودی خسته کننده شود. از طرفی دیگر این داستان کمک میکند با شخصیت یک موجود هیولاپیکر و خالق آن آشنا شویم و با آنها همذاتپنداری کنیم. شاید این کتاب یکی از قدیمیترین داستانهایی باشد که موجودی بدین صفات را بوجود میآورد در حالی که خواننده برای او دل میسوزاند. هیچ یک از شخصیتهای داستان از جمله موجود مذکور و خالقش موجودات بدی نبودند، بلکه وقتی در موقعیت بدی قرار گرفتند رفتار غریزی و احساسیای از خود بروز دادند که تبعات بدی داشت. برای من هم قسمتهایی از کتاب مطول و خسته کننده بود ولی آنچه از این داستان در ذهنم تهنشین شد، تجربهی خواندن آن را با ارزش و لذتبخش کرد.
-
هیچ اقتباس سینمایی از این داستان را ندیدهام، اما شنیدهام که اقتباسهای سینمایی بیشتر بر جنبههای ترسناک و اهریمنی قصه تمرکز کردهاند و به شخصیتپردازی نویسنده بیاعتنا بودهاند. بنابراین اگر فیلم آن را دیدهاید شاید هنوز قصهی آن را درک نکرده باشید.
-
من ترجمهی محسن سلیمانی از انتشارات قدیانی را خواندم که خیلی روان و خوشخوان بود.
شهرام فروغی فرد
اگر امکان داره بگید که ترجمه چطور بود؟
Azar
داستانی از ادبیات کلاسیک نوشته مری شلی نویسنده انگلیسی.
خلاقیت نویسنده در خلق چنین داستان و شخصیت هایی آن هم در قرن هیجدهم که داستانهای تخیلی چندان رواج نداشته در خور توجه است.فکر می کردم با داستان ترسناکی روبه رو هستم اما اینگونه نبود و اساس داستان بر احساس استوار بود.نشان دادن دیدگاه و عواطف شخصیت ها و دیدن ماجرا از زوایه دید هر یک از نقاط مثبت کتاب بود.یعنی گاهی به هیولا و گاهی به فرانکشتاین حق میدادی.
این داستان می تونست استعاره ای باشه از اینکه محبت ندیدن می تونه از هر موجودی هیولای غیر قابل پیشبینی بسازه.
ترجمه کتاب روان و سلیس بود.
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
خلق یک شاهکار در بیست سالگی
«مری ولستون کرافت گادوین شلی» نویسندهی رمان، سفرنامه و داستانهای کوتاه اهل انگلیس است. او سال 1797 در لندن متولد شد و 53 سال بعد، چشم از جهان فروبست. شلی در زمان حیاتش چند رمان نوشت که مهمترین آنها «فرانکنشتاین» است که به «پرومتهی مردن» نیز شهرت دارد. این اثر یکی از آغازگران ادبیات علمی تخیلی بوده و نقشی پراهمیت در تاریخ ادبیات دارد. مری شلی در این کتاب داستان دانشمندی جوان به نام «ویکتور فرانکنشتاین» را روایت میکند که در آزمایشی علمی اما غریب، موفق میشود به موجودی جان بدهد که قدرت درک و فهم نیز دارد. اما مخلوق فرانکنشتاین، با آنچه او در نظر داشته، تفاوتهایی دارد و طولی نمیکشد که میفهمد هیولایی خلق کرده که خود از پذیرفتنش عاجز است.
فراتر از یک رمان علمی تخیلی یا ترسناک
اگر فرانکنشتاین را صرفا رمانی علمی-تخیلی بدانیم یا آن را به دید داستان ترسناکی سرگرمکننده ببینیم، در حق آن اجحاف کردهایم. فرانکنشتاین، داستانی است اسطورهای و عمیق که به فلسفهی وجودی و معنای زندگی میپردازد. حکایتی است از خدایی که آفریدهاش را طرد میکند و ماجرایی است از مخلوقی که مقابل خالقش میایستد، او را برای خلق خود بازخواست میکند و دهان به اعتراض میگشاید. تا کنون چندین اقتباس سینمایی بر اساس این رمان ساخته شده است. از اقتباس کوتاه کمپانی ادیسون در سال 1910 گرفته تا نسخهی معروف «جیمز ویل» که در سال 1931 ساخته شد تا فیلمهای معاصری چون «من، فرانکنشتاین» در سال 2014 و «ویکتور فرانکنشتاین» در سال 2015 و اقتباس دورتر «تیم برتون» در انیمیشنی خوشساخت با نام «فرانکنوینی» که سال 2012 پخش شد. اما آنچه تمامی این اقتباسها در آن اشتراک دارند این است که علیرغم زیباییهای فرمی و بصری، هیچکدام نتوانستهاند اثری به ژرفای رمان «مری شلی» تولید کنند و این مسئله، به شنیدن قصهی کامل در کتاب اهمیت ویژهای میبخشد.
ترجمهی وفادار و روان
مری شلی، فرانکنشتاین را زمانی نوشته که تنها بیست سال داشته و اولین نسخهی آن در سال 1818 منتشر شده است. این اثر پس از آن، بارها با تغییرات و جرح و تعدیلهای گوناگون در سالهای مختلف چاپ شده است و طی بیش از دویست سالی که از خلقش گذشته، ترجمههای فارسی متعددی هم از آن منتشر شده است.🌹✨
فاطمه
عالی بود
Armin.b
واقعا از بهترین رمان هایی بود که خوندم عالی بود فقط خیلی غم انگیزه ولی زیاد ترسناک نیست
azad
ینی چه؟؟؟مخاطبش نوجوان!!!
این کتاب ترجمش چجوریه مگه
amir
کتاب عالی و روان. بدونه گزافه گویی.
luna
خوب بود. برای کسایی که ژانر علمی تخیلی دوس دارن گزینه خوبیه
.Keyta.
مخلوقی که خالقش رهاش کرده و حالا اون که توی این دنیای بزرگ تنهای تنهاست، روی پاهای خودش میایسته و سعی میکنه با همه چیز کنار بیاد و هرروز چیزای جدیدی یاد میگیره... چقدر به روایت ما انسان ها نزدیکه(: واقعا پیشنهادش میکنم. با اینکه سالِ پیش این کتاب رو چندین بار خوندم، بازم الان دوباره میخوام که بخونمش. یه چیزیه که هربار که میخونیش نکتهی جدیدی داره. بخونین، لذت ببرین و فکر کنین.
megan
مری شلی به احساسات شخصیت ها خیلی توجه کرده و به نظرم بیشتر یک کتاب رمانتیک و احساسی بود تا ترسناک.
به نظرم آدمای منطقی نخوننش چون خب بعضی قسمتا با خودم میگفتم که هی چه مسخره!
من نظر خاصی ندارم ولی خوب بود
Ali5678
سلام و عرض ادب.
این بهترین رمانی هستش که تا حالا خوندم.
از داستانش واقعا خوشم اومد و ترجمه ی خوبی هم داره.
بهتون پیشنهاد میکنم که خریداری و مطالعه اش کنید.
ttom
کتاب و ترجمه عالی 🙏
آزاد
در زمان خودش کتاب خوبی بوده برای مردمان ۲۰۰ سال پیش،
بیشتر برای نوجوانان مناسب است.
𓆪گوربائیل𓆩
여보세요:)♡
کتاب فرانکشتاین که دیگه قطعا نیاز ب معرفی نداره و ی شاهکار شناخته شدس...
پر از نکته و جذابیت فراوانی داره
واقعا چیز های زیادی میشه ازش یاد گرفت البته اینم بگم ک توی متن کتاب گاهی وقتا ی کلمه رو چندین بار تکرار میکنه یا توصیفات خیلی بیش از حدی داره ک واقعا نیاز نیس گاهی ی چیز رو انقد کش بده و همین چیزا باعث میشن خوندن کتاب یکم حوصله سر بر بشه... ک البته نمیدونم این بخاطر ترجمه است یا متن اصلی خود کتاب هم همینجوره در کل کتاب اون قدر فوق العادس ک میشه اینا رو نادیده گرف
چند نکته ی خیلی ارزشمند ک من از این کتاب یاد گرفتم و دوس دارم با شما هم ب اشتراک بذارم:)
1:پیشرفت علم و دانش همیشه هم ب نفع انسان نیس و گاهی حتی امکان داره ب ضرر و زیان انسان تموم بشه و تاثیرات مخربی داشته باشه ک جبران ناپذیرن...
2:برای رسیدن ب اهدافی ک داریم و برای رسیدن ب موفقیت تلاش کنیم
3:همیشه امیدوار باشیم و هیچوقت امیدمون رو از دست ندیم... حتی در سخت ترین شرایط باید امیدوار باشیم و بدونیم ک پشت هر سختی بالاخره آرامشی هس... اینطوری اون مشکل رو راحت تر پشت سر میذاریم
خوندن این کتاب رو حتما ب همه و در هر سنی توصیه میکنم:)
آفتاب
تنها حسی که از داستان دارم: غم
از جمله داستان هایی که مقصر اصلی نداره و نمیتونی بگی یکی ظالمه یکی خوب هم دانشمند هم هیولا ناراحت کننده ان.
فرزانه دانش پور
کتاب جالبی بود البته جوری که تعریفشو شنیده بودم نبود انتظار بیشتری داشتم بعضی از جاهای کتاب خیلی توصیف انجام داده بود به قدری که توصیف صحنه ها بیش از حد بود که شاید حوصله رو سر می برد البته برای من، زودتر دوست داشتم دوباره به خود داستان و ماجرای اصلی برگردم البته نمی دونم شاید این ترجمه اینطوری بود بعضی از جاهای کتاب مخصوصا نامه های که در داستان بود ادبی و کتابی ترجمه شده بود نه محاوره به نظرم رمان ها وقتی به زبان محاوره ترجمه شوند کشش رو برای خواندن سریعتر،بیشتر میکند.
Amir Zand
واقعا فراکنتاین مناسب کودکانه؟؟؟
ساکت
البته من خیلی سال پیش این کتاب رو در قالب رمان نوحوان خوندم. مناسب نوجوانان هست.در دسته فانتزی و ترسناک قرار میگیره.
مادربزرگ علی💝
به نظر من مناسب نیست
Nobody
در اون حدی که انتظار داشتم اصلا نبود ، به عنوان کتابی که سرآمد و معروفه...
خواننده مدام منتظر رخ دادن اتفاقای غیرمنتظره ست اما یهو هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و داستان روال خودشو میره ، فقط یکی دو بار واقعا باعث تعجب وشوکه شدن خواننده می شد.
توصیفات بیش از حد ویکتور از طبیعت سوییس و لندن که گاهی به پنج شیش صفحه هم می رسید حوصله آدم رو سر میبرد...
پایانش هم که خیلی خیلی عادی تموم شد.
کل این کتاب داره میگه ویکتور فرانکشتاین یه هیولا میسازه که میشه یه بدبختی تو جونش ، هیولا عزیزان ویکتور رو میکُشه اخرش خود ویکتور هممیمیره ، هیولا هم میره که خودشو بکشه همین😐
Mtk
این کتاب خلاصه شده ست؟
HIDDEN
به احتمال زیاد بله
Masood
ببخشید یعنی الان من که 12 سالمه بخونم؟
بوک تاب
از این لحاظ که جزو داستانهای کلاسیک است باید خواند. وگرنه خیلی هم خاص نیست.
Fatemeh a.m.
کتاب با روایت یک کاوشگر که دریانوردی میکنه و نامههایی که به خواهرش مینویسه و شرح حال میده شروع میشه. سپس یه مردی رو پیدا میکنن که بعد از کلی روز و منت کشی راضی میشه داستان زندگیش رو برای این دریانورد تعریف کنه. اون دانشمندیه که اینقدر غرق در لذت و هیجان علم بوده که دست به خلقِ مخلوقی میزنه که بلافاصله بعد از خلقتش ازش وحشت و رهاش! میکنه. بعد در نیمه همین داستانی که فرانکنشتاین دانشمند داره برای دریانورد تعریف میکنه با داستان خود هیولا که از زبان خودش برای فرانکنشتاین تعریف میکنه هم رو به رو میشید. سه داستان تو در تو و مرتبط و البته خسته کننده. چه دریانورد که ناله و زاری از تنهایی و بی دوستیش میکنه! چه فرانکنشتاین که تماما از بعد از خلقتش شروع به ناله کردن میکنه تا روز آخری که میمیره! و چه خود هیولا که از بی مهری خالقش و رفتار سایر انسانها نالان هست. کلا با یه کتاب نوحه رو به رو هستید. توصیفات کتاب خیلی زیاد بود و شاید تا نصفه کتاب حس میکنی هیچ چیز خاصی از داستان جلو نرفته جز یه مشت ناله و زاری!
توی مقدمه کتاب نوشته که مری شلی این کتاب رو برای شب نشینیهای نویسندههای همسایهش نوشته و بهترین داستان ترسناک شده. باید بگم واقعا خستهم کرد و وقتی فکر میکنم که این بهترین کتاب ترسناک اون جمع شده خیلی برای بقیه داستانها و نویسنده ها متاسف میشم
کتاب به هیچ عنوان نه ترسناکه نه هیجان آور. ملالت بار بود برای من...
حجم
۲۴۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۶ صفحه
حجم
۲۴۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۶ صفحه
قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان