نظرات درباره کتاب حافظ ناشنیده پند و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب حافظ ناشنیده پند

نظرات کاربران درباره کتاب حافظ ناشنیده پند

انتشارات:نشر قطره
امتیاز
۳.۹از ۱۵ رأی
۳٫۹
(۱۵)
88
فوق العاده در وصفش فقط می تونم همین رو بگم. شیرین، گیرا و جذاب رمان در مورد دوره ای از زندگی حافظ شیرازیه و بسیار شیرین و جذابه. هرچند که کاملا مستند نیست و نویسنده بیشتر برداشت شخصی خودش از زندگی حافظ رو نوشته اما اونقدر کتاب شیرینیه که قطعا خوشتون میاد
AidA
خیلی مچکرم بابت نظرتون👍
Mohammad
تا مرا عشقِ تو تعلیمِ سخن گفتن کرد خلق را وردِ زبان، مدحت و تحسینِ من است این کتاب در واقع رمانی طنز، و حاصل تعلیمِ عشقِ حافظ به ایرج پزشکزاد است. عشق بازی پزشگزاد با طُرفه شاخِِ نباتِ کلکِ حافظ و روایتِ خیالات عاشقانه پزشگزاد از زندگی خیالی حافظ در دوران صعب‌روزی و پریشان‌عالمی شیراز، آنچنانکه مدحت و تحسین را ورد زبان هر خواننده ای می سازد.
𝐬𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚𝐲
نقدی که بر ترجمه و نوشته‌های پزشکزاد دارم، نثرشه! نثر شخصیِ پزشکزاد، خیلی غیرشخصیه. که البته موجبات فهم آسان رو فراهم آورده اما از یک‌سری امتیازات برجستهٔ ادبی، بری‌ست. و بعدی بلاییه که بر سر حافظ اومده! حافظ گرچه رند بود، اما کلام منتفذ یک شیخ تمام‌عیار رو داشت. کتاب خوبیه؛ اگر نثر کتاب‌های قرن هفتم و هشتم و نهم ایران به‌دلتون نمی‌شینه. اما اگر نثر فاخر رو بیشتر می‌پسندید و باهاش ارتباط می‌گیرید، احتمالاً سر این کتاب هم موضع مشابهی بگیرید.
در جست و جوی کتاب بعدی
کتاب دلنشینیه. داستان دوره ای از زندگی حافظ و اوضاع تاریخی شیراز قرن هشتم.شخصیت حافظ توی کتاب با تصور همیشگی شیخ پیر سفید موی خیلی متفاوته و اینجا حافظ رو جوان و عاشق و خوش خنده میبینیم (: شخصا ترکیب تاریخ و یه شخصیت واقعی در دل یک داستان رو می پسندم هر چند از نظر مستند نباشه.از این مدل کتاب ماه غمگین ، ماه سرخ که سرگذشت میرزاده ی عشقی هست و مردی در تبعید ابدی که داستان ملاصدراست رو پیشنهاد میکنم.
آکسین :)
درود و مهر یه داستان شیرین و متفاوت دیگه از استاد ایرج پزشکزاد ! زیبایی و دقت قلم پزشکزاد در روایت هایی با ته‌مایه طنز برای همه روشنه ؛ این کتاب که به طور ویژه دوران نابسامانی از زندگی خواجه شیراز رو روایت می‌کنه ، برای هر دوستدار ادبیات فارسی می‌تونه جذاب باشه . ایرادی ـ نه چندان ایراد ـ که به داستان وارده پایان بندیشه . این کتاب از شاهکار های پزشکزاد نیست اما قطعاً خوندنش خالی از لطف نخواهد بود ... ‌پ.ن: برای همراه شدن با طنز داستان شاید بد نباشه گوشه چشمی به ادبیات قرون هفت و هشت بیاندازید ! بخونید و لذت ببرید!
کاربر 2004198
بسیار دلنشین او شیرین ست