
نظرات کاربران درباره کتاب باغ آلبالو
۳٫۳
(۶۲)
کاربر 8837367
این کتاب که آخرین اثر چخوف است به شدت شگفت آور و در طی آن به زیبایی ساختار های چخوف را میتوان بار دیگر احساس کرد.
اگر برای اولین بار میخواهید از چخوف نمایشنامه بخوانید من مرغ دریایی را پیشنهاد میکنم و اگر از کار های چخوف لذت بردید حتما این نمایشنامه را بخوانید.
Alaska
(در ابتدا، این نظر شخصی منه)
باغ آلبالو رو دقیقا در زمان درست شروع به خوندن کردم چرا که نیاز داشتم گذشته رو فراموش کنم، هرچقدر هم مهم و خاطرهانگیز. در چهار پرده گریه کردم و خندیدم و یاد گرفتم.
شخصیت هارو که بسیار دوست داشتم و در ذهن خودم بازیگر جایگزینشون میکردم و به نظرم اگر این کار نمایشنامه نبود و بیشتر با شخصیت ها همراه میشدیم حتما همراهی بیشتر از این باهاشون میکردم.
باغ آلبالو یکی از موردعلاقه های منه و بسیار خوشحالم که نوشته شده.
حسین میری
چخوف در این نمایشنامه میخواد تغییرات اجتماعی و اقتصادی روسیه رو نشون بده: پایان عصر اشرافیت فئودال و ظهور سرمایهداری و طبقه کارگر. باغ آلبالو نماد گذشته باشکوه اما مردهست – زیبا، اما غیراقتصادی و ناتوان در برابر زمان.
shakil
باغ آلبالو مطمئنا تا همیشه در خاطر من می مونه نه به دلیل کلمات و جملات بلکه بخاطر احساسی که در پایان داستان دریافت کردم چخوف به زیبایی فراز و نشیب زندگی رو در داستان گنجانده اگر کتاب ها رو عمیقا بخونید و مفاهیم اصلی رو از دل جملات بیرون بکشید مطمئنم در پایان این نمایشنامه هم جرقه ای در افکار شما زده میشه ترجمه ی خانم دانشور هم عالی بود♡
Someone
آثار آنتوان چخوف که نیازی به تعریف ندارند.
زهرا
فوق العاده و بی نظیر
maede@azpd
حسی که از خواندن کتاب گرفتم واقعا نوعی امید بود که وقتی گذشته رو پشت سر بذاری بهش میرسی . حس عجیبی بود حس گذران زندگی ، حس گذشتن شادی و غم . دوستش داشتم چون حس خوبی بهم داد.
ستاک
همش منتظر اتفاقی بودم که داستان رو از یکنواختی دربیاره و همچین اتفاقی تا آخر کتاب رخ نداد. ولی فکر میکنم حتما ارزش خوندن داره.
Sobhan Naghizadeh
هیچ جذابیتی نداشت. از معمولی هم معمولیتر...
حجم
۷۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
حجم
۷۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان