نظرات کاربران درباره کتاب نیمه تاریک وجود
نویسنده:دبی فورد
مترجم:فرناز فرود
ویراستار:ریحانه فرهنگی
انتشارات:انتشارات کلک آزادگان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵۴۵ رأی
۳٫۹
(۵۴۵)
غریبه
#معرفی_کتاب نیمه تاریک وجود :
🔸🔸🔸
در واقع تمام تلاش این کتاب و بسیاری از کتب روانشناسی دیگر که برای خودیاری و ایجاد حس خوب نوشته شده اند; این است که ما خود را دوست داشت باشیم و کمتر خود را سرزنش کنیم.
منشا بسیاری از افکار منفی ما دوست نداشتن خود است ; در واقع شما اگه خودتان را عمیقا دوست داشته باشید و رضایت از خود و زندگی داشته باشید به خوشبختی رسیده اید.
این موضوع در کتب روانشناسی مختلف به شیوه های گوناگونی بیان شده کتاب نیمه تاریک وجود دست روی صفاتی می گذارد که به دلایلی از آنها متنفریم و می خواهیم ازشون فرار کنیم مثلا فردی که در کودکی به خاطر بی عرضگی مسخره می شده احتمالا در بزرگسالی ترس و نفرت شدیدی از این صفت دارد ، و انسان وقتی از چیزی می ترسد در واقع به آن بیشتر فکر میکند پس انگار این صفت و این فکر گوشه ای از شخصیت ما شده.
کتاب به این مساله می پردازد که باید این حس از بین برود و آن ترس از بی عرضگی ، یا طرد شدن و دیگر ترس ها حساسیت اغراق شده نداشته باشند.
🔸🔸🔸
کتاب نکته صحیحی رو اشاره کرده ولی در کتاب به بحث رشد و اصلاح کمتر اشاره می شود و بیشتر بر روی پذیرفتن عیوب تمرکز دارد.
با کمتر کردن سرزنش خود و دوست داشتن بیشتر خود راحت تر و بهتر در اصلاح و رشد می توانیم قدم برداریم. سرزنش کردن و عدم رضایت از کارهای خود وقتی از حد معمول خارج شود نه تنها به اصلاح نمی انجامد بلکه انسان را وارد چرخه های غلطی وارد می کند.
برای رشد شخصیتی و معنوی بابد عمیقا خودمان را دوست داشته باشیم. ❤️❤️ و با پذیرفتن همه شرایط و محدودیت ها و اشتباهاتمان در صدد بهبود زندگی بر آییم.
این موضوع با غرور و تکبر کاملا تفاوت دارد، انسانی که خودش را دوست ندارد نمیتواند دیگران را هم دوست داشته باشد و به خاطر اینکه از زندگی کمتر لذت می برد دچار حسد میشود.
نکته دیگر این است که برای رشد تنها نباید روی یک جنبه کار کرد مثلا علاوه بر کار کردن روی پذیرش خود باید سعی کند خود را قوی تر کند و اشتباهات کمتری انجام دهد . منظور این است که کسی که تنبل است نباید بشیند و بگوید من خودم را دوست دارم و هیچ تلاشی برای رفع آن نکند.
black hero
دوستان گذر از ذهن مزدا فر مومنی رو توی یوتیوب ببینید شگفت زده تون میکنه از هزار تا کتاب اثر گذاریش بیشتره
کاربر ۲۵۵۲۶۲۵
چقدر خوبه که اطلاعات تتون رو در مورد کتاب برای ما هم میزارین بسیاررر تشششکر مخصوصاً آقای غریبه
تسنیم
آقا دمتون گرم،کامل و جامع بود،لذت بردیم و استفاده کردیم
Forest ♂️
برای سومین بار این کتابو تموم کردم ولی هرچی فکر میکنم، بازم نمیتونم نظر کامل و جامعی در موردش بنویسم. هر بار که این کتابو می خونم، نسبت بهش فهم عمیق تری پیدا میکنم. با توجه به این موضوع یه توضیح مختصر(تا حد فهم خودم نسبت به کتاب) راجع بهش مینویسم:
هسته ی اصلی و هدف اصلی کتاب یکپارچگی وجوده. و جامع ترین و اصلی ترین راهی هم که برای این مهم معرفی کرده، پس گرفتن فرافکنی ها و در قدم بعد، محبت ورزیدن به صفات فرافکنی شدست. اما فرافکنی چی هست؟ فرافکنی یعنی نسبت دادن غیر ارادی رفتاری از خودمون به دیگران؛ مثلا ما احساسات منفی نسبت به حسادت داریم و وقتی یه آدم حسود رو دیدیم پیش خودمون میگیم:"اَه این چه قدر حسوده" و فکر میکنیم دلیل احساسات منفی مون، عوامل بیرونیه نه درونی. این اتفاق بدون آگاهی ما انجام میشه و یکی از سیستم های دفاعی بدنمون محسوب میشه. فرافکنی هم مربوط به صفات منفی هست و هم صفات مثبت که این کتاب راجع به هردوتاش صحبت کرده.
کتاب در اوایل یک نظریه رو بررسی و تایید میکنه که زیربنای بحث فرافکنی هست و اون نظریه هم اینه که تمام صفات مثبت و منفی در وجود ما هست؛ چه بخواهیم و چه نخواهیم. در ادامه هم چگونگی فرافکنی رو شرح داده و در ادامه میرسه به بحث پس گرفتن فرافکنی ها. کتاب چندین روش برای پس گرفتن فرافکنی ها و پذیرفتن صفات منفی از جمله نام گذاری صفات منفی رو بیان کرده. که البته از نظر من اگر شجاع باشیم و تعصبات و مقاومت هارو کنار بزاریم، به این روش ها نیاز چندانی پیدا نمیکنیم.
بخش اول یکپارچگی وجود، پس گرفتن فرافکنی هاست و بخش دومش هم محبت ورزیدن به همون صفات و ویژگی هاییه که به دیگران فرافکنی میکردیم. کتاب یک روش رو برای محبت ورزیدن به صفات فرافکنی شده پیشنهاد میده و اونم پیدا کردن موهبت هایی هست که هر صفت برای ما داره. این دو قدم باعث ترمیم و نزدیک و نزدیک تر شدن به یکپارچگی وجود میشن. یکپارچگی وجود علاوه بر اینکه باعث میشه فواید و ثمرات زیادی رو در زندگی تجربه کنیم، باعث میشه که خود واقعی مون باشیم که یکی از بزرگترین آرامش ها و لذت ها در دنیاست.
علاوه بر این مطالب، کتاب برای تکمیل بخش ترمیم و یکپارچگی کامل دو فصل دیگه رو هم در کتاب جا داده که یکی از این فصل ها اهمیت بررسی گذشتمون رو به عنوان خلاصه ای از کتاب "راز سایه" که از همین نویسندست رو توضیح میده و در فصل آخر هم به اهمیت پیدا کردن هدف و علت آفرینشمون می پردازه.
چون متن زیاد طولانی نشه، فواید بی شمار و لذت های ترمیم فرافکنی ها و یکپارچگی رو کامل ننوشتم ولی در کل بگم که اگر به این مباحث علاقه دارید حتما این کتاب رو مطالعه کنید؛ ولی نه یک بار بلکه چند بار.
این کتاب رو نباید خوند؛ باید باهاش زندگی کرد:)
banoye_mehr
چقدر زیبا و جامع بیان کردید . احسنت. خیلی استفاده کردم. کتاب فوق العاده ای است . خانم سوده هروی هم پکیجی داره به اسم سایه ها . واقعا در کنار هم بودن این دو مورد کمک بزرگی به جذب سایه هامون میشه
k1toys.com
ممنون از نظر شما در مورد این کتاب
کاربر 5558456
من چندین بار این کتاب رو خوندم و هر دفعه نکته تازهای از آن دریافت کردم فکر میکنم این کتاب بیشتر از یه نوشتهی معمولیه که بخواهیم فقط بعنوان یه کتاب روانشناسی معرفیش کنیم اکثر افراد جامعه از بیماری وحشتناکی رنج میبرن که همون ناشناس بودن خودشون برای خودشونه و اینکه عشق درون خودشونو خاموش کردن این کتاب حتما باید زیر نظر یه فرد براتون تحلیل بشه الان دارم با یه استاد این کتاب رو کار میکنم و احساس میکنم اصلا شناختم از کلمات این کتاب کامل نبوده پیشنهاد میکنم این کتاب رو فقط نخونین بلکه اونو سلولی کار کنین
Anisa
خواننده محترمی که نظرم رو داری میخونی !این کتاب رو بخون اگه میخوای خودت رو بپذیری و خودت باشی و تغیر کنی!
بهترین کتابی که میتونه قشنگ کمک کنه که خودت را بپذیری درواقع صفت فرشته و شیطان بودن و....
این کتاب ،فقط یک کتاب نیست...ارزشی که برای من داره خیلی زیاده ؛چون قشنگ کمک میکنه همه شخصیت و صفت هات رو بپذیری و آرامش داشته باشی و از زندگیت لذت ببری ؛شاد باشی و از همه مهم تر "خودت باشی"💎🌌
از مترجم خیلی ممنونم چون ترجمه شون خیلی عالیه🌹
بهترینه این کتاب بهترین!💫💎
lida
این کتاب انقدر زیبا و کاربردی بود که آرزو میکردم ایکاش بعنوان یکی از کتب درسی مدرسه یا دانشگاه جای میگرفت
❦︎𝑭𝒂𝒓𝒏𝒂𝒛❦︎
دبی فورد میگه هر انسان کامل یک نیمه روشن و یک نیمه تاریک در وجودش دارد. ما تمایل داریم چیزها رو سفید یا سیاه ببینیم اما در همه چیز آمیزه ای از خوب و بد، تاریک و روشن وجود دارد. برای بی نقص بودن تلاش نکنید چون آرزوی بی عیب و بی نقص بودن، عامل ایجاد دیواری است که شما را در خود احاطه می کند. روشنایی و تاریکی را کنار هم بپذیرید و یکسان بینگارید تا یکپارچه شوید. همان گونه که هر چیزی یک نیمه روشن و یک نیمه تاریک دارد، هر انسانی نیز چنین است، زیرا انسان بودن، یعنی همه چیز بودن. واقعا عالی بود.
مـَهسـا
اولین کتابی بود که بعد از اتمامِ آن با خودم گفتم: کاش
روزی برسد که همه انسان ها این کتاب را بخوانند و با تمام وجود درکش کنند.
از بدو تولدمان احساساتمان کاملا سالم است و خودمان را همانطور که هستیم دوست داریم ،یعنی پذیرشِ تمامیِ وجودمان.
اما بزرگ تر که میشویم چیز هایی یاد میگیریم که مانع آزادی ما در لحظه زندگی کردن میشود
برای مثال:آن ها به ما میگویند که چگونه رفتار کنیم چه هنگام بخوریم و بخوابیم و به تدریج می آموزیم که چه رفتاری باعث قبولی ما از طرف دیگران میشود و چه رفتاری باعث طرد شدن. ما ثبات و بی ثباتی را می آموزیم و این آموزش به تدریج ما را از در لحظه زیستن دور میکند و دیگر نمیتوانیم خودمان را آزادانه ابراز کنیم.
درون ما به کاخی مانند است که اتاق های زیادی دارد اتاق ها همان ویژگی های ما هستند اما با بزرگ تر شدنمان برای طرد نشدنمان از طرف دیگران درهای اتاق را میبندیم و به جایی میرسد که میبینیم از آن کاخِ باشکوه چیزی نمانده و ما فقط در چند اتاق داریم زندگی میکنیم.
مهمترین نکته ای که کتاب میخواهد به ما گوشزد کند این است که:ما در جهان نیستیم بلکه جهان در درونِ ماست!
درک کردن همین مسئله کافی است تا زندگی مان رنگ دیگری به خودش بگیرد اگر تنها درک کنیم که ما "همه "چیز هستیم میتوانیم پیش داوری ها را درباره دیگران کنار بگذاریم که این کار سبب سکوت ذهن میشود .
اگر تنها یاد بگیریم که تمام ویژگی هایمان را دوست داشته باشیم و آن هارا سرکوب نکنیم متوجه میشویم که چقدر راحت میشود کنترل آن ها را به دست گرفت
کتاب به شما می آموزد که چگونه به تمامی وجودتون اجازه بودن دهید چون دربرابر هرچه مقاومت کنی تداوم میابد.
ما سایه هایمان (سایه آن کسی است که شما نمی خواهید باشید) را به دیگران فرافکنی میکنیم شما نمی توانید چیزی را درک کنید مگر آنکه خود "آن" باشید برای مثال اگر شما یک انسان "ترسو " باشید و در کودکی به شما گفته باشند که این ویژگی بد است یا شمارا مسخره کرده باشند شما آن ویژگی را سرکوب میکنید و در آینده ممکن است ویژگی خودتان را به خیلی ها نسبت دهید کمی بیشتر به کلماتتان توجه کنید به ویژگی هایی که به بقیه نسبت میدهید چه خوب و چه بد توجه کنید که آیا این ویژگی ها درونِ شما نیست؟
اگر شما به دیگری میگویید "احمق به این معناست که خودتان احمق نیستید؟!
هنگامی که دوباره با تمامیِ وجودمان ارتباط برقرار میکنیم تقریبا غیر ممکن است که احساس تنهایی کنیم.
در خود کتاب "دبی فورد" تمرین هایی آورده است از اینکه چطور قسمتی از وجود را که سرکوب کرده ایم به روشنی بیاوریم و از همه خوبی ها و بدی های خود در راه تکامل شخصیت استفاده کنیم.
بهترین و مفید ترین فصلِ کتاب به عقیده من "بگذار نورِ وجودت بدرخشد" بود که به من کمک کرد تا متوجه شوم که چقدر با ارزش هستم و در خیلی زمینه ها نباید خودم را دستِ کم بگیرم.
و با خواندن این کتاب فهمیدم که خود را حقیر شمردن کمکی به جهان نمیکند و این تفکر که با کوچک کردن خود به سایرین احساس امنیت میدهیم کاملا اشتباست.
جمله ای که من را بیشتر از همه تحت تاثیر قرار داد تنها این چند کلمه بود:
آنچه رشد نکند از بین میرود !
والا ترین هدفِ ما آن است که از تجربی های خود بیاموزیم،رشد کنیم و به حرکت ادامه دهیم و با بهره مندی از مواهب ویژگی هایمان آزاد شدیم تا آنچه را دوست داریم،تجربه کنیم.
ببخشید اگر زیاد راجب کتاب حرف زدم فقط بگم که ترجمه فوق العاده بود و متن بسیار روان :)
ای بسا ظلمی که بینی در کسان
خوی تو باشد دریشان ای فلان
اندریشان تافته هستی تو
از نفاق و ظلم و بد مستی تو
آن توی و آن زخم بر خود میزنی
بر خود آن دم تار لعنت میتنی
در خود آن بد را نمیبینی عیان
ورنه دشمن بودیی خود را بجان
حمله بر خود میکنی ای ساده مرد
همچو آن شیری که بر خود حمله کرد
چون به قعر خوی خود اندر رسی
پس بدانی کز تو بود آن ناکسی
شیر را در قعر پیدا شد که بود
نقش او آنکش دگر کس مینمود
مؤمنان آیینهٔ همدیگرند
این خبر می از پیمبر آورند
پیش چشمت داشتی شیشهٔ کبود
زان سبب عالم کبودت مینمود
گر نه کوری این کبودی دان ز خویش
خویش را بد گو مگو کس را تو بیش
فرمانده
مهسا خانم دستتون درد نکنه از نظر کامل و جامع تون،مملکت به شما افتخار میکنه
کاربر ۱۷۴۹۰۴۴
very nice🌹👌
کاربر 5459776
آبارکلا
Hana
این کتاب کمک میکنه که آدم با خودش صلح کنه و به آرامش برسه. این کتاب به ما یاد میده که چجوری تمام وجودیت خودمون رو در آغوش بگیریم. وجودیتی که میتونه هم بد باشه و هم خوب. با خوندن این کتاب میفهمیم هر ویژگی که در فردی میبینم، درواقع اون ویژگی رو درون خودمون داریم. اگر میبینید فردی خیلی شجاع و جسوره، به طور حتم شما هم این شجاعت رو درون خودتون دارید؛ فقط باید این ویژگی طرد شده خودتون رو که میتونه هر چیزی باشه، دوباره پس بگیرید.
ناسارا
این کتاب رو خوندم. راستش این مدل کتابا یرای من مثل یه مرور بر کتابهای پیشین است. چون این چند وقت توی زمینه روانشناسی و خود شناسی و مثبت نگری همش دارم مطالعه میکنم و بهش به چشم یه رهگشا برای بیرون اومدن از این احساس عجیب کرختی نگاه میکنم. تند تند کتابارو میخونم و فکر میکنم که الانه که دنیام عوض بشه. اما تازگیا تعارف و رودربایستی رو با خودم کنار گذاشتم.... این جور کتابا خیلی زیاد روی شما تاثیر نخواهد داشت مگر در طولانی مدت و با رعایت نکات ساده ای که هر کدام به نحوی دارن روش تاکید میکنن ممکنه در شما تاثیر بگذاره اونم تاثیر با فرمت خودِ شما. کتاب ارزش خواندن داره برخی نکاتش که مثلا میگه اگه روی کاری حساسی یعنی در درونت خودت دنبال اون کار هستی رو شاید هزار بارم شنیده باشی اما اینجاهم بیان میشه... . در کل نمیگم عالی اما خوب هست
ناسارا
ممنون از نظر شما چشم، عمل میکنم😊
leili L
گاهی زیاد کتاب خوندن برای ما برای فرار و اجتناب از عمل هست ، باید عمل کنیم نه اینکه فقط بخونیم
ناسارا
@parisa shadkam پریسا جان راستش نظر من کلا در مورد کتابهای مثبت اندیشی عوض شده. اما خوب کتاب چگونه کمال گرا مباشیم له نظرم خوبه یا کتاب اصل گرایی به صورت متفاوتی کمک میکنه بهمون اما در کل نظرم عوض شده و بیشتر گتابهای مثبت اندیشی تفکراتمو بر هم کیریزه و کتابهایی که اتفاقا هیچ ادعای مثبت نگری هم ندارند بیشتر حالمو خوب میکنن
Mohammad
(۴-۳۲-[۷۳])
برای درک جنبه های پنهانی وجود و شناخت اونها کتاب خیلی مناسبیه؛ به نظرم فصل های نخست خیلی پربار تر از فصل های دیگه ست، هر چقدر جلوتر میره بیشتر به مسائل کلیشه ای میپردازه، در آخر هر فصل یک سری تمرینات هم آورده که نیاز به تمرین و ممارست داره که احتمالا در بلندمدت میتونه تاثیرگذار باشه؛ چون الگو های فکری و رفتاری یک روزه شکل نمیگیرن که بخوان یک روزه هم تغییر کنن، ولی خب در اکثر نمونه ها و مثال هایی که نویسنده آورده این اتفاق به صورت آنی میوفته و سریع متحول میشن؛ ترجمه هم خیلی خوب و روانه.
Mohammad
سپیده دم اندیشه
خیلی ممنونم؛ چه خوب که انگیزه پیدا کردین، حتما همین کار رو بکنین :)
سپیده دم اندیشه
این سرعت شما باعث شده بنده هم انگیزه پیدا کنم که زود زود یه کتاب رو تموم کنم طوری که به زور خانواده از کتاب جدا می کنه بنده رو ممنون:))))
سپیده دم اندیشه
بنده مات و مبهوت ماندم چطور اینطور هر ۱۲ ساعت یه بار یه نظر می نویسید :))))))))))
Nafaspodcast
هر چقد از خوب بودنش بگم کمه
واقعا نیازه هر ادمی یه بار بخونه وبارها به جمله هاش فک کنه و چقدر ادم آرامش میگیره بعد این کتاب مراقبه کنه و کتاب قانون توانگری و شفای زندگی رو بخونه ، واقعا زندگیش متحول میشه
Hana
درسته
Behzad O
افرین
Desiree
جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بدارید و به خود مهر بورزید و ارج و ارزش نهید در زندگی بیرونی نیز همین حالات اشکار خواهد شد.
اگر طالب عشق بیشتری هستید به خود عشق بورزید، اگر خواهان پذیرفته شدن هستید خود را بپذیرید و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شمارید همان سطح احترام را از هستی فراخواهید خواند ...
📗 نیمه تاریک وجود ✍🏻 #دبی_فورد
♡ kpop:BTS.BLACKPINK
مرسی عزیزم💚
♡~BITA~♡
سلام گلم دیدم گفته بودی دنبال زمانی
توسکا قرار نبود یاسمین
پنج قدم فاصله در همسایگی گودزیلا فرشته من
donya
امیدوارم در درست ترین زمان و مکان توی زندگیت این کتاب رو بخونی ....😍👌ما همه وقتی تاریکی های درونمون رو در دیگران میبینیم با انگشت نشونش میدم همون انگشت اشاره مشهور که سه تاش به طرف خودت برمیگرده 😀
گیسو
برادر نگاهت !
peseroo
خانوم حجابت😒
آمدمتکهبنگرم گریهنمیدهدامان
لعنت خدا بر دومی که آیین خودش به زور در زمان ساسانیان به کشور آورد، بعدها تو زمان صفویان ایرانی ها به شبیه ترین مذهب به آیین قبلیمون برگشتند
flashman
کتاب خیلی سطحی و غیر علمی و به اصطلاح زردی بود نویسنده تئوری تمام نگارانه کائنات رو نام میبره که تمام کائنات درون هر انسانی قرار داره که صرفا فقط یک تئوری عرفانیه نه علمی ! و در روانشناسی این یک تخلف محسوب میشه و طبق همین تئوری همه انسانها پتانسیل قاتل بودن تجاوزگری دزدی شکنجه گری و تمام پستی های درون کائنات رو با خودش حمل میکنه پس بنظر نویسنده نباید قاتل ها و تجاوزگران و کودک آزاران رو قضاوت کرد !!!! یعنی بایک جمله تمام قوانین کیفری حقوق رو زیر پا میذاره و نظر خودش رو قالب میکنه پس یعنی چون انسانی کودکی بدی داشته و همین خاطر روی به قتل و شکنجه و ... میاره نباید قضاوتش کرد و باید راست راست توی خیابون ازادانه راه بره و مردم باید باهاش همدردی کنن!!!!! اتفاقا خود نویسنده به همین موضوع اشاره میکنه ولی با اما و اگر توجیه میکنه و از کنارش رد میشه دومین نکته اینه که بنظر نویسنده درون هر خصلت منفی انسان موهبتی وجود داره که نباید سرکوبش کرد بلکه باید موهبتش رو پیداش کنه الان موهبت کودک آزاری چیه !!!! مگه نباید خودش رو درمان کنه !!!! خیلی سعی کردم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی فقط تراوشات ذهن خود دبی فورد هست و بیس علمی نداره و واقعا متعجم چطور همچین اثر بی معنایی انقدر مورد توجه واقع شده !!!
simsim
متاسفانه بیشتر مردم از فقر ذهنی درونی رنج میبرن و عدم اعتماد به نفسشون باعث میشه پیرو و دنبال رو همچین کتابهایی باشند و اونهارو با ارزش بدونن در صورتی ک اگه به عقلشون رجوع کنن بعد از خوندن فصل اول متوجه چرت بودن کتاب میشن
نسرین نیکبخت
من اون قسمتی که میگه همه ما مثل هم هستیم با خصلت ها مشترک و این شرایط محیطی هست که برخی از ویژگی ها رو پررنگ تر میکنه موافقم و برام جالب بود. ولی با قسمت عرفانی کتاب که از کاعنات صحبت میکرد مخالف بودم.
me
ادم ها همشون اولش یه بچه بی گناه بودن...ولی شرایط زندگی ادما و بزرگ شدن و تربیتشون متفاوته...اینکه باخودت بگی شاید اگه منم از بچگی بهم تجاوز میشد و هیچ محبتی نمیدیدم قاتل میشدم باعث میشه درکت بره بالاتر بقیه رو بهتر بپذیری و درنتیجه خودتو بهتر بشناسی و قبول کنی...ولی درهرصورت مجازات قاتل باید انجام بشه و من همچین چیزی از کتاب نفهمیدم
Rh S
تقریبا تا اواسط نسخه چاپی کتاب رو مطالعه کردم و برام جالب و چالش برانگیز بود.اما هنوز کاملا متوجه نشدم فایده ی شناخت و پذیرش عیب هایمان(سایه) به جز اینکه باعث میشه سایر افراد مبتلا به این صفات رو به خودمون جذب نکنیم و انسان ها رو راحتتر بپذیریم چه فایده دیگری داره؟مثلا اگه فردی بپذیره که حسود و خودخواه و مغروره باید بتونه خودشو اصلاح کنه نه اینکه فقط بگه من اینطوریم دیگه.
Behzad O
بله
Rh S
ممنون از توضیحاتتون⚘
پس بنظرشما هدف نویسنده دو چیز بوده؟
۱-پذیرش بهتر دیگران ۲-جذب نکردن افرادی که صفات بد ما رو در خود دارند
azar
به نظرم این خودش اصلا فایده کمی نیست که آدمارو راحت بپذیریم و گاهی فکر کنیم اگر خصلتی رو به کسی نسبت میدیم اون خصلت رو شاید خودمونم داریم،ولی حالا اگه نویسنده نخواسته روش اصلاح خصلت های بد رو هم بگه ،این ضعف کتاب نیست هر کتابی برا خودش یه رسالتی داره،رسالت این کتاب آگاه کردن و نه راهکار دادن😊
M3iti
کتاب ارزشمندیه. برای من جز ده کتابیه که قبل از مرگ باید خوند.
noora sadat
میشه خواهش کنم این کتاب رایگان فردا باشه؟
هرچی کتاب رایگان شده این چند روز من همشو خونده بودم و داشتم 😭
محمدتقی ریاحی
روی خودت سرمایه گذاری کن! بعضی وقتا باید خرج کنی، تا به بهترین نتیجه برسی
محمدرضا
اهل اصفهانی احتمالا
saji khanom✌🏼
😂😂😂
Mina
در یک کلام (فوقالعاده) بهترین شروع برای شناخت خود و درک بهتر جهان ...
AmirHossein[AHS]
از بد ترین های بود که تا به حال خوندم، البته تمومش نکردم و دیگه رغبتی هم به ادامه مطالعه این اثر مزخرف ندارم...
راه تشخیص ویژگی ادم ها خیلی مضحک بود! ادعا میشه که ما اگر از فردی بدمون میاد و از رفتارش بیزار هستیم پس حتما عاشق ویژگی ها و رفتار اون فرد هستیم و می خوایم مثل اون رفتار کنیم!!؟یعنی مثلا من اگه از مسلمانان افراطی که عملیات تروریستی انجام میدن و مردم رو تیکه و پاره می کنن اونم به این جرم که مثل اونا فکر نمی کنن و اعتقاداتشان تفاوت داره، حالم بهم بخوره پس در نتیجه خیلی دوست دارم که بهشون ملحق بشم و همون کارو بکنم! بر اساس چه منطقی اخه...😕😐
و اینکه میگه هر ویژگی اگه داریم بپذیریم حتی اگه خیلی بد باشه مثل نژادپرستی( نمونه ی خود نویسنده رو گفتم که حتی در قسمتی از کتاب به اون افتخار هم میکنه).
ما داریم تو قرن 21 زندگی می کنیم اینجور بی دانش و علم و اخلاقیات زندگی کردن و اینکه ( هر کاری دلت خواست انجام بده مهم نیست اون چیه یا به کسی آسیب میزنه... )حتی واسه دوران انسان های اولیه هم قفله. در کل اصلا ارزش نداره پول و از اون مهم تر وقت ارزشمندتون رو صرف این کتاب کنین.
فا حمیدی
فوق العادست، بسیار تاثیر گذار است به شرط آنکه به توصیه هایش عمل کنید.
حسین(ع) همه جا با ماست
خدایا شکرت...
شاید وقتی کامل خوندمش نظرمو تغییر دادم.
دلیل خیلی از قضاوت هایی که دیگران رو میکردم فهمیدم.دلیل اینکه چرا از بعضی ها انقدر بدمون میاد،
دلیل ...
خدایا شکرت که این کتاب رو خوندم
عرولی
کتاب بر پایه شبه علمه بیشتر تا خود علم ...
دلیل این همه معروفیتشو واقعا متوجه نمیشم
meysam babaei
درود کتاب های تضادهای درونی ما و عصبیت و رشد ادمی اثر کارن هورنای رو بخونید عالیه و بسیا قوی و عمیق .
صالحه
سلام راستش منم کتاب و خوندم و چندان ازش خوشم نیومد ولی میبینم همه خیلی تاییدش میکنن و خیلی عاشقشن با خودم فکر کردم شاید من یک مشکلی دارم! به هر حال شروع کردم نظرات دیگران و خوندن تا ببینم کسی هست که مثل من فکر کرده باشه یا نه که به نظر شما رسیدم، من خیلی دنبال کتاب های روانشناسی میگردم ولی معمولا به این دسته از کتاب ها میخورم ممنون میشم اگر شما کتاب های خوبی میشناسید بهم معرفی کنید.
احیانا اگر جوابتون برام نیومد این ایمیل منه خوشحال میشم نظرتون و راجع به این کتاب هم بدونم حتی بتونیم بیشتر راجع بهش صحبت کنیم.
salehepudine10@gmail.com
thinkerbell
کتاب نیمه تاریک وجود میگه صفتی وجود نداره که ما تشخیص بدیم و خودمون نداشته باشیمش
اولش ممکنه یذره حرص درار باشه ولی اگه تمرین های کتاب رو انجام بدین با نیمه تاریک وجود خودتون یعنی همه اون صفت های منفی آشتی میکنین
ما اعتقاد داریم اگه به اعماق وجودمون نگاه بندازیم، با موجود وحشتناکی روبرو میشیم. در نتیجه از ترس اینکه مبادا شخص غیرقابل تحملی تو وجودمون پیدا کنیم، از بررسی دقیق خودمون طفره میریم.
بعضیامون چنان با این افکار و احساسات ناآشناییم که فقط وقتی متوجه شون میشیم که اونارو به دیگران نسبت میدیم.
ما ترس خودمون رو به محیط زندگی و دیگران فرافکنی میکنیم و این ترس اونقدر شدیده که تنها راه مقابله باهاش رو تو پنهان یا انکار کردنش میدونیم.
و اینطوری میشه که ما… فریبکارای متبحری میشیم. و تو این راه انقدر متبحر میشیم که واقعا فراموش میکنیم وجود اصلی مون پشت نقابه. ما باور میکنیم که همونی هستیم که تو آینه میبینیم. و بعد از اینکه حتی بارها و بارها تو کار، روابط و زندگیمون شکست خوردیم هم باز می خوایم پیامای هشدار دهنده ی درون مون رو سرکوب کنیم و به خودمون دلداری بدیم که: “عیبی نداره، اوضاع بهتر میشه.''
کاربر 3034244
سلام و درود من تازه وارد هستم خوشحال میشم دوستانی موفق و فرهیخته داشته باشم.
sourina
حالا می فهمم نیمه ی تاریک وجودم رو بی نهایت ازتون ممنونم
sourina
شما دقیقا چی کاره هستین؟ و چه نسبتی باهام دارین؟؟؟ که این حق با اجازه رو می دین که این گونه باهام برخورد کتین و هم حرف بزنین؟
~..ℳℴՇαɦαℛℯ..~
شما به خاطر کتاب (نه داستان )نظر منفی دادی موقع کتاب خوندن کی میشه خساست به خرج میدید
reyhanesalahi
خیلی از این نوع کتابها فقط جملات مثبت رو بارها و بارها تکرار میکنند تا یه جور تلقین در ما بوجود بیاد ولی این کتاب با یه سری فرض مثل کل بودن انسان همه چیز رو توضیح میداد تا به تعبیر خودش به یکپارچگی برسیم و تمرینهای خیلی جالب و مفیدی هم داشت.
کاربر ۱۷۵۱۹۹۳
شاید همه غولهای زندگی مان،فقط شاهزاده هایی باشند که منتظرند تا مارا یکبار دیگر زیبا و شجاع ببینند.شاید تمامی بدها درعمیق ترین سطح،موجوداتی هستند که به عشق ما نیاز دارند.
Aminokey
کتاب بسیار خوبی بود، به نظرم یکبار خوندن کتاب کافی نیست و باید دو یا سه بار برای رسیدن به نتیجه کامل و درست خونده بشه
Paeez Dokhtar
من الان دارم میخونمش ،نمیدونم چون دارم با طرحواره درمانگر کار میکنم این حس رو دارم یا واقعا این طوره این کتاب بدون اینکه اصطلاحات تخصصی و سنگین رو به کار ببره داره همون مبحث رو طرح میکنه همون حالت مثال ها رو میزنه و جالب اینه که من به خیلیاش باور دارم .
کتاب خوبیه بخونید و ازش لذت ببرید
Mostafa Ebadi
به دوستانی که در زمینه خودشناسی مطالعه میکنن توصیه میکنم حتما این اثر ارزشمند رو بخونن، من این کتاب رو با ترجمه آقای عبدالله صلاحی تا صفحه 70 خوندم که خیلی روان بوده. تا به اینجا واقعا راضی بودم، چون احساس میکنم یه دریچه ای به سوی دنیای درون ما باز میکنه و با مثال، احساسات و عواطف سرکوب شده در وجودمون را به ما نشون میده. نشون میده که چرا ما به راحتی در مورد دیگران قضاوت می کنیم و یا از دستشون راحت میشیم.
Nadia
ترجمه روان و خوب ... محتوای کتاب را هم دوست داشتم.. فکر می کنم از آن کتابهایی است که لازم است چند دور خوانده شود تا در وجودمان نهادینه شود
محمد جواد
شماره 16
این که انسان صفات منفی وجود خودش رو بشناسه و بپذیره خوبه اما این که اون ها رو دوست داشته باشه ....؟!!!
مثلا اگه من بداخلاق باشم ، باید بداخلاقی خودمو دوست داشته باشم؟! بهتر نیست اخلاقم رو خوب کنم؟!!
با منطق نویسنده اصلا نمیتونم کنار بیام ...
°•SOMY•°
این کتاب رو به کسانی که تا به حال درباره ی خودشناسی کتابی نخواندن توصیه میکنم. ارزش چند بار خواندن و تأمل کردن رو داره :)
سارا
فقط میتونم بگم عالیه🌸
P.H
عالی بود. کتابی جامع و کاربردی با ترجمه ای خوب و روان. به من که خیلی کمک کرد و ارزش داره بارها خوانده بشه
کاربر ۱۹۰۵۱۹۳
من از دوران نوجوانی بسیار تعریف این کتاب رو شنیده بودم ولی الان که بالاخره خوندمش متوجه شدم که چیزی رو از دست ندادم با نخوندنش.نویسنده درلفافه ی عرفان های نوظهور خیلی از موارد بدیهی روابط انسانی و ساختار های منطقی رو زیر سوال میبره.
حتی در مثال هایی که میزنه مطالبی که گفته رو نقض میکنه.
به طور مثال اگر شما با یک شخصیت خود شیفته در ارتباط باشین، طبق گفته ی نویسنده اشکال از شماست و باید به درون خودتون برید و با اون جنبه ی درونی خودتون که خود شیفته اس روبه رو بشین و خودتون رو درمان کنین. نتیجه اش هم این میشه که عزت نفس و اعتماد به نفس شما ضعیف تر میشه.
تمام گفته های این کتاب میتونه روی پاشنه ی گفته هاش بچرخه و به خود نویسنده برگرده. یعنی خواننده میتونه بگه نویسنده خودش کسیه که از قضاوت رنج میبره و اینی که به خواننده توصیه میکنه قضاوت نکنه به این معنیه که باید رو خودش کار کنه.
در انتها باید بگم که کتاب های اینچنینی که هیچ ریشه ای از هیچ علمی درون خودشون ندارن (مثل تمام کتاب های عرفان های نوظهور) کاملا به اعتقاد شخص برمیگردن و اگه هم شیوه هاش عملی نباشن ایراد بر خواننده هست و نه نویسنده.
من فقط نظر خودم رو گفتم و شاید کسانی باشن که از راهنماییهای این کتاب بهره زیادی بردن.
مهدخت
کاش نقدهای بیشتری می نوشتید. زحمت خواندن و عذاب وجدان نخواندن دو کتاب رو از روی دوشم برداشتید.
HeliOs
کتاب بسیاربسیار زیبایی بود. بعد از این کتاب دلیل بسیاری از رفتار هامو متوجه شدم.
atousa
خیلی دوست داشتم این کتاب رو
زهرا۵۸
کاربردی و همیشه باید داشته باشیش
mozhi.j
این کتاب فوق العادس واقعا توصیه میکنم بخونین
Majid
فکر میکنم این کتاب نیاز به معرفی نداره و بهترین کتابیه که در زمینهٔ خودشناسی منتشر شده. در ضمن از ترجمهٔ کمنظیر خانم فرود و ویرایش بینظیر خانم فرهنگی هم نباید گذشت.
vafa
«گفت:”پیلی را آوردند بر سَرِ چشمهای که آب خورَد. خود را در آب میدید و میرمید! او میپنداشت که از دیگری میرَمد. نمیدانست که از خود میرمد!“
همهی اخلاق بد، از ظلم و کین و حسد و حرص و بیرحمی و کبر و... چون در تو است نمیرنجی؛ چون آن را در دیگری میبینی، میرَمی و میرنجی! پس بدان که از خود میرَمی و میرنجی.»
(فیه ما فیه، مولانا، شرح کریم زمانی)
در این کتاب به "درک کردن نکات مثبتِ صفات منفی" پرداخته شده. دقت کنید، "درک کردن".
دبی فورد میگه، ”من بیچاره“ی خود را بپذیرید و در زندگی ”درجا“ نزنید!
کتاب رو در اوسط رها نکنید و حتی اگه حس نفهمیدن هم داشتید باز به خوندن ادامه بدید، به سوالاتی که براتون پیش میاد فکر کنید. رهاش نکنید خصوصاً فصول آخر که به شدت زیبا هستند...:)) اگه نسخهی صوتی پیدا کردید حتمااا گوش کنید. از ترجمهی خوب خانم فرود هم مچکرم!😌😂🌿
پ.ن: به جای "من در این دنیا هستم"، بگویید "من دنیا هستم."
آرشیدا
ما چاکریم
vafa
مخلصم.🤝🏿
آرشیدا
چه قشنگی شما!
نوروز تون مبارک!
b.shakiba
نویسنده در این کتاب مدام تکرار میکند که باید ویژگی های منفی خود را در آغوش بگیرید! تا در زندگی به آرامش برسید. جمله ای کلیشه ای که در کتاب بارها تکرار شده و نویسنده برای اثبات ادعای خود از کسانی میگوید که با شرکت در سمینارهایش و انجام این کار در زندگی موفق شدند و یا فلان بیماریشان خوب شد!
ندا
سلام و ممنون از شما به خاطر اپلیکیشن فوق العادتون....این کتاب عالیه..سالها دنبالش بودم...خیلی اتفاقی معرفی کتاب رو در یکی از پیجها دیدم..من فعلا یک بار خوندم.اما تو برنامم است که برای بار دوم بخونم و اینبار حتما تمرینهاش و انجام بدهم
آسمان
یک کتاب خیلی عالی برای خودسازی
Márma
حداقل یک بار خوندنش واجبه!
مهد یه
کتاب خوب و مفیدی هست، به خودشناسی خیلی کمک میکنه و با کتاب های بازاری فرق داره،
در مورد این موضوع کلک آزادگان کتابهای دیگه ای هم منتشر کرده و امیدوارم طاقچه اونها رو به لیست اضافه کنه :-)
ارزش چندبار خوندن رو داره.
دبی فورد نویسنده ای هست که بعد از تحولی که در زندگیش روی میده تا پایان زندگی کوتاهش نه کتاب مینویسه که خوندن همشون رو به دوستان توصیه میکنم
علی
یکی از بهترین کتابهایی که با الان خوندم ممنون از طاقچه و ناشر
الهه
گرووونه!گروونه.این جور کتابا رو خواهشا تخفیف بدین
٬طاهٰا،
به صورت غیر علمی و با مثال های جزئی، سعی در اثبات برخی گزاره های شبیه به قانون جذب داشت، هر چند که بعضا از جملات کلیشهای زیبا و صحیح استفاده می کرد...
ࡅ߭ܥߊ
به جرئت میتونم بگم سبک زندگی مو عوض کرد . به من یاد داد هرکسی هرچیزی میتونه باشه و آدم ها انعکاس همه وجه های خودمون ان. بهم یاد داد اگه میخوام دوباره حس کودکی رو تجربه کنم یکپارچه بشم درست مثل آینه خودمو ابراز کنم و یکی از دلایلی که باعث شد روحم از سرطان و خفگی نجات پیدا کنه ؛ در نهایت برون گرا شدم
Mary*
واو
Mahdi
خوب بود ولی اون چیزی که من میخواستم نبود
حجم
۳۱۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۳۱۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
قیمت:
۴۴,۰۰۰
۲۲,۰۰۰۵۰%
تومان