نظرات درباره کتاب خواب گران و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب خواب گران

نظرات کاربران درباره کتاب خواب گران

انتشارات:نشر علم
دسته‌بندی:
امتیاز
۳.۲از ۲۶ رأی
۳٫۲
(۲۶)
کافه کتاب
کتاب در ژانر جنایی و قشنگ بود. ضمن اینکه هر چی جلوتر می رفتیم کتاب قشنگتر هم میشد 👌👌
Mana
داستان و کششش فوق العاده است هرچند ترجمه اش واقعا افتضاحه و حتی باعث گیج شدن آدم میشه یه ستاره بخاطر ترجمه کم کردم
leili
صفحه اول را باز کردم آنقدر اشتباهات ویرایشی تو ذوق می زند .. وقتی کسی ترجمه خوبی انجام نمیده لاقل یک ویراستار بیارید تا ترجمه کند .. کفش را به پانموده ! اصلاح نموده ! آیا اصلاح صورت رو می نمایانند ؟ یا کفش را
seishuinui
کتاب خیلی خوبی بود
مریم چاهی
با سلیقه‌ی شخصی من خیلی جور در نمی‌آمد اما رمان خوبی بود. کمی به نظرم زیاد جزئیات را توضیح می‌داد و گاهی حوصله‌ی خواننده‌ی عجولی مثل من را سر می‌آورد. اما باید بگویم همان توضیحات خیلی حرفه‌ای و خاص نوشته شده بود. طرز بیان راوی را دوست داشتم. پیچیدگی معما را دوست داشتم. کمی برایم یادآور فیلم‌های وسترن مدرن امریکایی بود. با این حال لذت بردم.
کاربر ۱۸۰۲۷۳۹
من قبلن از این نویسنده قتل در باران رو خونده بودم که یه صحنه‌هایی عینن تکراری بود در هر دو کتاب و از این کار نویسنده اصلن خوشم نیومد.
عرشیا
اینقدر درگیرکننده بود که زود تمومش کنم. ژانر جنایی-معمایی رو به خوبی نشون میده. داستانِ خوب و جذابی داره. سکانس‌ها رو کامل توصیف می‌کنه (بسته به سلیقه خواننده می‌تونه ویژگی مثبت یا منفی باشه) و دیالوگ‌پردازی خوبی داره. نکته‌ی منفی بزرگی که داره نامفهوم بودن بعضی جاهای داستان هست که کمی با تحلیل باید متوجه شد. که نمیدونم به علت قلمِ نویسنده هست یا این‌که بد ترجمه‌شده؛ شاید به هم خاطر سانسور هست. و نکته‌ی منفی دیگه، اشتباهات نگارشی و تایپی زیاد هست. که این مشکل فارغ از خود کتابِ اصلی هست. در کل از خوندن این کتاب راضی هستم و پیشنهادش می‌کنم.
نیتا
داستان یک کاراکاه خصوصی و حل یک معمای جنایی. یک داستان بسیار معمولی با یک ترجمه ناشیانه و کلی شخصیت نامربوط بدون هیچ شخصیت پردازی درست. کتاب رو فقط برای این خواندم که نیمه تمام رهاش نکنم.

حجم

۲۱۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۸۳ صفحه

حجم

۲۱۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۸۳ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان