بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب ابر مغز | طاقچه
تصویر جلد کتاب ابر مغز

بریده‌هایی از کتاب ابر مغز

انتشارات:پندار تابان
امتیاز:
۳.۷از ۱۷ رأی
۳٫۷
(۱۷)
كاري كنيد كه آن‌قدر حالتان خوب باشد كه در هيچ چيز زياده‌روي نكنيد. احساس بد همان چيزي است كه شما را وسوسه مي‌كند در كاري زياده‌روي كنيد.
SaNaZ
اگر فكر كنيد: «از همان تخم‌مرغ و ژامبوني مي‌خواهم كه ديروز خوردم»، مغزتان به هيچ‌وجه تغيير نمي‌كند. ولي اگر فكر كنيد: «امروز براي صبحانه چه بخورم؟ چيزي جديد مي‌خواهم»، ناگهان وارد ذخيره‌ي خلاقيت‌تان شده‌ايد.
SaNaZ
افراد قوي و كساني كه عميقاً درباره‌ي سؤال «من كه هستم؟» كند و كاو كرده‌اند، احتمالاً در مواجهه با مرگ از بيشترين آرامش برخوردارند.
SaNaZ
يكي از نكات منحصربه‌فرد درباره‌ي مغز انسان اين است كه تنها كاري را مي‌تواند انجام دهد كه فكر مي‌كند مي‌تواند
M.R.k
علت ريشه‌دار شدن عادات اين است كه فرد دليل موجهي براي ايجاد تغيير ندارد.
SaNaZ
از طريق معاشرت با افراد پخته و سالم از نظر احساسي، كه مي‌توانند شما را دوست داشته باشند، پذيراي شما هستند و قضاوت نمي‌كنند، دوباره خودتان را تربيت كنيد.
SaNaZ
آنچه در مقابل آن مقاومت كنيد، پايدار مي‌شود.
SaNaZ
مغز شما مانند خدمت‌كاري تحت‌فرمان، مواد خام زندگي را با هر نگرشي كه شما به زندگي داريد، پردازش مي‌كند.
Barzin
دنيا ساكن نيست. هم‌زمان با تجربه‌هاي ما و حك شدنشان در جهان‌بيني ما به وجود مي‌آيد.
کاربر ۶۸۳۵۲۰
موقعيت‌هاي سخت در انزوا حل نمي‌شوند. ولي بدون شك واكنش‌هاي احساسي‌ ما را منزوي مي‌سازند. مي‌ترسيم و افسرده مي‌شويم. در خود فرو مي‌رويم. عصبي مي‌شويم و احساس خجالت يا عذاب‌ وجدان مي‌كنيم و زماني كه اين احساسات مخرب كنترلمان را به دست مي‌گيرند، دليل بيشتري براي انزوا پيدا مي‌كنيم. از اين رو بايد از خود سؤال كنيد «با چه كسي مي‌توانم مشورت كنم كه همين مشكل را با موفقيت حل كرده باشد؟»
کاربر ۶۸۳۵۲۰
اولين قانون در مورد مغزتان اين است كه هميشه در حال استراق سمع افكار شماست. و در حالي كه گوش مي‌كند فرامي‌گيرد. اگر درباره‌ي محدوديت به آن بياموزيد، مغزتان محدود مي‌شود.
SaNaZ
سستي و تنبلي بهترين دوست افسردگي است.
SaNaZ
«تنها چيزي كه بايد از آن بترسيم خودِ ترس است»
SaNaZ
مطالعاتي كه بر روي افراد سالم در سنين حدود ۱۰۰ سالگي انجام شده نشان مي‌دهند كه بزرگ‌ترين راز سلامت آنها توانايي حفظ انعطاف‌پذيري بوده است. افراد ۱۰۰ ساله هم مانند ديگران شكست‌ها و نااميدي‌هاي زندگي را تجربه كرده‌اند. ولي ظاهراً راحت‌تر از ديگران به حالت اوليه‌ي خود بازمي‌گردند و اجازه نمي‌دهند بار گذشته روي دوش‌شان سنگيني كند. انعطاف‌پذيري احساسي نشان مي‌دهد مكانيزم‌هاي دفاعي در اين افراد هميشه فعال نيستند، چون فعاليت آنها حاكي از اين است كه فرد لطمه‌هاي قديمي، رنجش‌هاي پنهاني و فشارهاي رواني را به‌جاي رها كردن، در خود حفظ كرده است. جسم شما براي هر يك از دفاع‌هاي شما تاوان مي‌دهد.
zahra
تا زماني كه «دنياي درونتان» تغيير نكند، «دنياي بيرونتان» تغيير نخواهد كرد.
SaNaZ
دفعه‌ي بعد كه خطر يا تهديدي را احساس مي‌كنيد، از خودتان سؤال كنيد چطور مي‌توانيد آن را به فرصتي در زندگي تبديل كنيد.
SaNaZ
اگر هر روز از مغزتان نخواهيد مهارت‌هاي جديدي كسب كند، در واقع از آن كم خواسته‌ايد.
SaNaZ
با آگاهي از افكار و احساسات‌تان خلق مسيرهاي عصبي جديدي را آغاز مي‌كنيد، كه نه‌تنها خشم، ترس، شادي و كنجكاوي، بلكه احساسات معنوي سعادت، همدلي و اعجاب را ثبت مي‌كنند.
کاربر ۶۸۳۵۲۰
شگفت‌انگيزترين مسئله وجود كائنات نيست، بلكه آگاهي ما از وجود آن است. اين معجزه‌اي است كه هر روز در زندگي ما رخ مي‌دهد و هر چه در آن عميق‌تر مي‌شويد، شگفتي‌هاي آن بيشتر برملا مي‌شوند.
کاربر ۶۸۳۵۲۰
بارها و بارها متوجه شده‌ايم دوباره به سراغ مضموني تكراري مي‌رويم: از مغزت استفاده كن، اجازه نده مغزت از تو استفاده كند. خشم ناشي از ترافيك يكي از نمونه‌هاي استفاده‌ي مغز از شماست و ساير نمونه‌هاي آن عبارتند از: خاطرات مسموم، لطمه‌هاي بازمانده از ضربه‌هاي روحي، عادات بدي كه نمي‌توانيد آنها ترك كنيد و از همه غم‌بارتر، اعتيادهاي غيرقابل ‌كنترل. اين زمينه‌ي بسيار مهمي است كه بايد از آن برحذر باشيم. كدام ‌يك در مورد شما صدق مي‌كند؟
M.R.k
وقتي مردم اخم مي‌كنند و به من مي‌گويند اعتقادي به مراقبه ندارند به آنها مي‌گويم اين بدان معناست كه بگوييد به مغز خودتان هم اعتقاد نداريد، چون چهل سال است كه تحقيقات انجام‌شده در زمينه‌ي مغز ثابت كرده است مراقبه مغز را متحول مي‌كند و شواهد جديد هم نشان داده‌اند كه مراقبه باعث بهبود نتايج ژنتيكي مي‌شود.
SaNaZ
نمي‌توان چيزي را كه هرگز آموخته نشده، به خاطر آورد.
SaNaZ
روان‌شناسان كودك، بين اين موضوع كه به كودكان بگوييم چه بايد بكنند و اينكه به آنها بگوييم چه هستند، تمايز قائل مي‌شوند. كودك به‌سادگي جملاتي از نوع اول را فراموش مي‌‌كند. كدام ‌يك از ما به خاطر داريم كه قبل از عبور از تقاطع بايد هر دو سمت را نگاه كنيم؟ ولي دومين نوع در خاطرش مي‌ماند. وقتي به كودكي مي‌گوييد: «بچه‌ي تنبلي هستي»، يا «ديگر هيچ‌كس تو را دوست ندارد»، يا «بچه‌ي بدي هستي»، اين كلمات اغلب تا پايان عمر در ذهن او طنين‌انداز مي‌شوند. در كودكي براي پي بردن به موجوديت خود به حرف‌هاي والدينمان در مورد خود اتكا مي‌كنيم و اگر كلماتي مخرب از آنها بشنويم، راه فراري وجود نخواهد داشت، مگر اينكه آگاهانه خاطرات قديمي را مداوا كنيم.
☆Nostalgia☆
ترس متقاعدكننده است. وقتي صداي آن را باور مي‌كنيد، بر شما غلبه مي‌كند.
SaNaZ
سكون، محدوديت به دنبال دارد
SaNaZ
شاگردان بي‌انگيزه و دل‌سردِ مدرسه را در نظر بگيريد. همه‌ي ما حضور چنين شاگرداني را كه معمولاً در رديف آخر كلاس مي‌نشينند، در كلاس‌هاي درسمان تجربه كرده‌ايم. رفتار آنها از الگوي بدي تبعيت مي‌كند. كودك ابتدا سعي مي‌كند پابه‌پاي ساير شاگردان پيشرفت كند. ولي با شكست در تلاش‌هايش، دل‌سرد مي‌شود. كودك از ساير شاگرداني كه تلاش‌ها‌شان با موفقيت و دل‌گرمي همراه است، كم‌تر تلاش مي‌كند. مرحله‌ي بعدي واكنش نشان دادن، سر و صدا كردن و مسخره‌بازي براي جلب توجه است. كودك به توجه نياز دارد، حتي اگر اين توجه از نوع منفي باشد. بي‌نظمي‌هايي كه ايجاد مي‌كند مي‌توانند پرخاشگرانه باشند، ولي در نهايت متوجه مي‌شود كارهايش نتيجه‌ي خوبي به دنبال ندارد. كارهاي نمايشي او به مخالفت و تنبيه منجر مي‌شود. و سپس وارد مرحله‌ي آخر مي‌شود، كه سكوتي تلخ است. ديگر براي رقابت با ساير شاگردان تلاش نمي‌كند. ساير شاگردان او را كندذهن يا احمق، يا بيگانه مي‌خوانند. و مدرسه به‌جاي محلي براي دستيابي به غنا و باروري، براي او به زنداني خفقان‌آور تبديل مي‌شود.
M.R.k
يكي از نكات منحصربه‌فرد درباره‌ي مغز انسان اين است كه تنها كاري را مي‌تواند انجام دهد كه فكر مي‌كند مي‌تواند.
SaNaZ
عميق‌ترين روابط، حاصل بخشايندگي روح هستند.
SaNaZ
در جوامع مصرفي امروز گرفتار شدن در انجام كارهايي كه نبايد انجام دهيد بسيار ساده است، چون همه‌ي آنها از عنصري مشترك برخوردارند: مرتبط كردن شادي با لذات موقتي و خوشي‌هاي بيروني.
SaNaZ
. انسان بودن يعني آگاه بودن. مسئله اين است: چقدر آگاه. اگر خود را از قيد و بندهاي مذهبي و عرفاني رها كنيد، متوجه خواهيد شد كه آگاهي برتري كه بودا از آن صحبت كرده، بخشي از ميراث انساني را تشكيل مي‌دهد. يك ضرب‌المثل قديمي هندي آگاهي را به چراغي كه جلوي در نصب شده تشبيه كرده است. چنين چراغي هم‌زمان داخل و خارج خانه را روشن مي‌كند. هم‌زمان شما را از «مسائل خارج و داخل» آن آگاه مي‌سازد. و هوشيار بودن باعث ايجاد رابطه ميان اين دو مي‌شود. آيا اين رابطه خوب است يا بد؟ بهشت و جهنمي كه در ذهن انسان‌ها نقش بسته، همه محصول فكر است
☆Nostalgia☆

حجم

۳۲۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۴ صفحه

حجم

۳۲۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۴ صفحه

قیمت:
۷۲,۰۰۰
تومان