«اندیشهورزان» زندگی پرفراز و نشیبی دارند؛ چه در گذار از واقعیتهای ناخوشایند و تلخ زندگی و چه در روند حل مسئلههای دشوار و بزرگی که در مقابلشان قرار گرفته است. در این میان، داستان «اندیشهورزی» آنها خواندنی، و درنگ و تأمل در آنها آموزنده و راهگشاست.
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
«توسعه! ما سالهاست در پی تحولات و دلایل عقبماندگی آن حیرانیم! پسر!» «ره هموار نیست...!»
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
برای توسعه، اثربخشترین راه تربیت انسانهای توسعه یافته است.
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
این کلاس درس و فرایند آموزش و یادگیری است که توسعه را معنا میکند و مهارتها و دانش و جان و جوهرهٔ آن را سامان میدهد تا آدمیان، انسانهای توانمندی شوند و جامعهٔ توسعه یافتهای بسازند. کلاس درس است که آموزش را به جان تبدیل میکند و آدمی را توانا میسازد؛ هم از بعد حرکتی، هم عاطفی و هم ذهنی.
به تدریج دریافتم که رخدادهای کلاس درس و وزن هر یک از عناصر تشکیلدهندهٔ آن مقیاسی برای سنجش میزان توسعهیافتگی جامعه است. ساختمانها و خیابانها و مترو و گوشیهای رنگارنگی که در دستان ماست، تنها لعابهایی از پیشرفت هستند و ابزارهای وارداتی برای بهتر زیستن، ولی کیفیت زندگی چیز دیگری است که به «توانایی حل مسئله» افراد جامعه بر میگردد
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
انسان توسعهیافته، رویارویی در سر دارد؛ مشق گفتوگو میکند و از دگرگونی در اندیشه و عمل خود نمیهراسد. از یادگیری نمیترسد، پیشفرضهای ذهنی خود را بر آفتاب میافکند و از هَرَس شدن مدلهای ذهنی خود، در اندیشه و عمل، نمیهراسد، و این همه البته در جایی به نام کلاس درس به مثابهٔ «کلمهای طیبه»، شدنی است؛ کلاس درسی که آموزش را صحنهپردازی یادگیری میداند و تربیت را تمرین شجاعت اندیشیدن، کاهش ترس از یادگیری و تمرین گفتوگو؛ گفتوگو با خود، با دیگران و با متن (سخن، کتاب، پیام و ...).
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸