بریدههایی از کتاب حماسهی کوثریه
۴٫۰
(۳)
هر وجدان آزادی که به مطالعه در آثار و مصادر مهمّ تاریخی بپردازد، یقینآ با رسیدن به حق، روحش آرامش میگیرد و این پذیرش آزادانه حقّ، بر میل و عاطفه و تعصّب ناروا برتری خواهد داشت.
چڪاوڪ
فاطمه هستی هستی است
سیّد جواد
صاحب کتاب «مأساةالزهراء» مینویسد:
«درهای حجرههای زنان پیمبر (ص) به مسجد باز میشد که مردم در اوقات مختلف و نیز اهل صفّه در آن حضور داشتند، از سوی دیگر نمیتوان زنان را در زمستان و تابستان در منطقه گرمسیری حجاز، در حجرههایشان زندانی کرد و اجازه نداد که نسیمی به آنان برسد. حال اگر دَرها باز باشد و پردهها آویزان، هم ساکنان حجره از چشم ناظران پوشیده خواهند بود و هم اندکی نسیم خنک کننده به داخل حجرهها خواهد وزید».
سیّد جواد
در دعای امام رضا (ع) در سجده شکر آمده: «و (آن دو)، فرزند پیغمبرت را کشتند».
سیّد جواد
گفته خلیفه اوّل، ابوبکربنابیقحافه، در آخرین لحظات زندگی خود، مسئله آتشزدن و سوزاندن را بیشتر تأیید میکند. آنجا که میگوید: «وَدِدْتُ انّی لم اکشف بیت فاطمة». «و یا لیتَنی کنت ترکت بیت فاطمة». یعنی کاش آن روز در خانه فاطمه را نمیسوزاندیم.
سیّد جواد
همه احترامات و سفارشهای رسول خدا (ص) را درباره آن حضرت دیده بودند و میدانستند که پیامبر (ص) درباره او فرموده: «فاطمه پاره تن من است؛ رضایت فاطمه، رضایت خداست و غضب او، غضب خداست».
سیّد جواد
عموم مردم پس از انتشار خبر دفن حضرت زهرا (س) یکدیگر را سرزنش کردند تا جاییکه ناله و فریاد سر داده و در این حال کسی گفت: «پیامبرتان فقط یک دختر در میان شما گذاشت، این دختر میمیرد و دفن میشود امّا احدی از شما در دفنش حاضر نیست؛ حتّی قبرش را هم نمیشناسید تا آن را زیارت کنید»؟
hiba
نام فاطمه (س) یعنی حق گفتن و از حق پیروی کردن و از ظلم دوری جستن است، نام فاطمه، فاطمی فکر کردن را به دنبال دارد، و نام فاطمه «مَنْ کنْتُ مَوْلاه فَهذا علی مولاه» را در قلب انسان آزاده، ثبت میکند.
hiba
گفت یا فاطمة کلِّمینی
hiba
حجم
۲۳۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
حجم
۲۳۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
قیمت:
۲۹,۰۰۰
تومان