بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب ۲۳ راه برای غلبه بر تنبلی | طاقچه
تصویر جلد کتاب ۲۳ راه برای غلبه بر تنبلی

بریده‌هایی از کتاب ۲۳ راه برای غلبه بر تنبلی

نویسنده:اس. جی. اسکات
انتشارات:پندار تابان
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۴از ۳۵ رأی
۳٫۴
(۳۵)
غلبه بر تنبلی آن‌قدرها هم سخت نیست
atefeh
احساس تنبلی ما حاصل از ترسی ناخودآگاه یا باوری محدودکننده است
ali
هر انسانی صد در صد مسئول زندگی خودش است
چڪاوڪ
این که ما در میانه‌ی انجام پروژه‌ای به گِل می‌نشینیم به دلیل عدم شور و شوق برای به پایان رسانیدن آن نیست، بلکه بیشتر به دلیل الگوهای فکری ناسازگاری است که در ذهن ما می‌چرخند. ریشه‌ی علت «عادت به تعویق انداختن کارها» از باورهایی می‌آید که ما به وسیله‌ی آن‌ها خودمان را محدود می‌کنیم. وقتی این باورها لجام گسیخته و به صورت افکار منفی در مغز ما آزاد شوند باعث می‌شوند تا برای انجام ندادن هر کار و پروژه‌ای «بهانه» ای بیاورید. اما اگر این بهانه‌ها را به چالش بکشید، خواهید دید که اغلب آن‌ها نتیجه‌ی ترس‌های پنهان یا الگوی عادت‌های ویرانگر هستند.
چڪاوڪ
اما ساده‌ترین راه برای غلبه بر تنبلی جنگیدن با آن نیست. در عوض، شما باید آن را با برنامه‌ی روزمرگی جدیدی که به سود زندگی شماست جایگزین کنید. وقتی که سخت‌ترین کارها هم برایتان تبدیل به یک عادت شد، کنار گذاشتنش دشوار می‌شود و در نهایت به جایی می‌رسید که آن کار را بدون این که نیازی به فکر کردن داشته باشید انجام دهید. (همان طور که برای کارهایی مثل رانندگی، مسواک زدن یا تماشای تلویزیون نیازی به فکر کردن آگاهانه ندارید.)
شهرزاد بانو😇
۱. هر روز مقدار مشخصی از زمان را برای این عادت در نظر بگیرید. ۲. برای دنبال کردن این عادت در هر روز در ساعت مقرر برای خودتان یک یادآور بسازید. ۳. با تعیین اهداف کوچک کار را شروع کنید (مثلاً در ابتدای کار تنها پنج دقیقه بنویسید). ۴. پیگیر این عادت باشید تا مطمئن شوید هر روز انجامش می‌دهید. ۵. برای روزهایی که «حال و حوصله» ی نوشتن ندارید برنامه‌ای داشته باشید. ۶. به تدریج زمان انجام کار را بیشتر و بیشتر کنید تا آن را به روزی نیم ساعت نوشتن برسانید.
چڪاوڪ
ساده‌ترین راه برای غلبه بر تنبلی جنگیدن با آن نیست. در عوض، شما باید آن را با برنامه‌ی روزمرگی جدیدی که به سود زندگی شماست جایگزین کنید.
چڪاوڪ
تنبلی زمانی بر شما چیره می‌شود که شما مطمئن نیستید کارتان را از کجا شروع کنید و بنابراین آن را به تعویق می‌اندازید
atefeh
اگر این بهانه‌ها را به چالش بکشید، خواهید دید که اغلب آن‌ها نتیجه‌ی ترس‌های پنهان یا الگوی عادت‌های ویرانگر هستند.
چڪاوڪ
عادت‌ها روزمرگی را می‌سازند و همه‌ی ما، چه بخواهیم و چه نخواهیم، هر کدام به طریقی گرفتار روزمرگی هستیم.
atefeh
وقتی ذهن شما لبریز از افکار درهم و تصادفی است شما نمی‌توانید صد در صد خود را ملزم به انجام کاری که در دست دارید بکنید.
atefeh
ری را می‌توانیم به طور موقت به آینده موکول کنیم. ما اغلب این دو گروه از کارها را با همدیگر اشتباه می‌گیریم و در نتیجه کارهایی که ممکن است در درازمدت تأثیر مثبتی روی زندگی ما بگذارند را انجام نمی‌دهیم. این بدان معناست که صِرف این که نمی‌خواهید کاری را انجام دهید نباید سبب به تعویق انداختن آن کار شود. راه‌حل بهتر آن است که ببینید چرا از انجام این کار وحشت دارید، تا شاید نشانه‌های مشکلات بزرگ‌تری در پس آن بر شما روشن شود.
David Jener
برخی دیگر هم از عادت‌های خودویرانگر پیروی می‌کنیم. مثلاً کم‌ترین کار مفید را انجام می‌دهیم، با سرگرمی‌های کم کیفیت خلاقیت خود را از میان می‌بریم، غذاهای ناسالم می‌خوریم و شکست‌های زندگی‌مان را به گردن دیگران می‌اندازیم.
atefeh
زمان برای شما منبع لایزالی نیست. به ازای هر دقیقه‌ای که صرف انجام کاری می‌کنید یک دقیقه هم از زمان زندگی شما کاسته می‌شود. پس چرا باید این دقایق ارزشمند را صرف امور بی‌اهمیت کنید؟
atefeh
همه‌ی ما لحظاتی را تجربه کرده‌ایم که در آن‌ها حال و حوصله‌ی انجام کاری را نداشته‌ایم. اما آنچه مردمان موفق را از انسان‌های عادی متمایز می‌کند این است که آن‌ها حتی اگر حس و حال انجام کاری را نداشته باشند باز هم انجامش می‌دهند. آن‌ها برای انگیزه پیدا کردن صبر نمی‌کنند، بلکه ساختار ذهنی سختکوشیِ مداوم را دارند.
atefeh
همه‌ی ما لحظاتی را تجربه کرده‌ایم که در آن‌ها حال و حوصله‌ی انجام کاری را نداشته‌ایم. اما آنچه مردمان موفق را از انسان‌های عادی متمایز می‌کند این است که آن‌ها حتی اگر حس و حال انجام کاری را نداشته باشند باز هم انجامش می‌دهند. آن‌ها برای انگیزه پیدا کردن صبر نمی‌کنند، بلکه ساختار ذهنی سختکوشیِ مداوم را دارند. البته این ساختار ذهنی را یک شبه نمی‌توانید در خودتان ایجاد کنید.
هادی محمودی
چنان که گفتیم یکی از دلایل به تعویق انداختن کارها احساس استیصال حاصل از مشغولیت ذهنی است. وقتی نگران صدها چیز دیگر هستید سخت است که تنها بر روی کار جاری تمرکز کنید. با عادت ثبت ایده‌ها شما احساس آرامش بیشتری خواهید داشت زیرا می‌دانید که می‌توانید هر فکر را در زمان مناسبش پیگیری کنید.
atefeh
یکی از ساده‌ترین علاج‌های این بهانه‌تراشی، پرورش عادت گرفتن تصمیمات ساده است. یا تصمیم بگیرید که مشغول انجام دادن کارتان شوید و یا آن‌قدر شهامت داشته باشید که اصلاً انجامش ندهید.
من زنده ام و غزل فکر میکنم
آنچه مردمان موفق را از انسان‌های عادی متمایز می‌کند این است که آن‌ها حتی اگر حس و حال انجام کاری را نداشته باشند باز هم انجامش می‌دهند. آن‌ها برای انگیزه پیدا کردن صبر نمی‌کنند، بلکه ساختار ذهنی سختکوشیِ مداوم را دارند.
عادل کبیری
درک کنید که به بار نشستن تلاش‌هایتان به زمان احتیاج دارد. اگر خود را به تمامی وقف مجموعه‌ای از برنامه‌های روزانه برای موفقیت در کاری کنید، هر روز خواه ناخواه ذره‌ای به کامیابی نزدیک‌تر خواهید شد.
هادی محمودی
جالب است بدانید که این احساس استیصالی که به ما دست می‌دهد به دلیل حجم کارهایی که هنوز کامل نشده‌اند نیست، بلکه اغلب حاصل چگونگی پروراندن ایده‌ها و برنامه‌ی عملیاتی شماست. طبق اثر زیگرنیک هر فکر یا ایده‌ی ناقصی آن‌قدر ذهن ما را به خود مشغول می‌کند تا این که بالاخره یا آن را انجام دهیم و یا برای چگونگی انجامش برنامه‌ی عملیاتی‌ای بریزیم.
gannji
مطالعات روانشناسی ثابت کرده که مردم اگر بدانند فعالیت‌هایشان درباره‌ی کاری که به آن‌ها سپرده شده توسط دیگران مشاهده می‌شود احتمال بیشتری دارد که آن کار را به اتمام برسانند. به عبارت دیگر، اگر تنها خودتان از کاری که انجام می‌دهید باخبر باشید احتمال این که آن را به تعویق بیندازید نسبت به حالتی که بدانید دیگران هم از شما انتظار دارند آن کار را به انجام برسانید بیشتر است.
atefeh
به طور کلی ایجاد حسی از فوریت و اضطرار برای انجام هر کاری که در پیش رو دارید بسیار مهم است. زمان شما منبع محدودی است و بنابراین باید عادت سرعت در انجام کارها را در خود پرورش دهید. با داشتن این عادت می‌توانید به سایر فعالیت‌های شخصی و تفریحات زندگی‌تان نیز برسید.
atefeh
یاد گرفتن تقریباً هر کاری در این دنیا امکان‌پذیر است. تنها چالش پیش روی شما همانا پیدا کردن منبع اطلاعاتی موثق و سپس پرورش عادت تکرار روزانه‌ی آن مهارت است.
atefeh
راز موفقیت در این‌جاست که بدانیم واقعاً چه کاری را باید انجام بدهیم و چه کاری را می‌توانیم به طور موقت به آینده موکول کنیم. ما اغلب این دو گروه از کارها را با همدیگر اشتباه می‌گیریم و در نتیجه کارهایی که ممکن است در درازمدت تأثیر مثبتی روی زندگی ما بگذارند را انجام نمی‌دهیم. این بدان معناست که صِرف این که نمی‌خواهید کاری را انجام دهید نباید سبب به تعویق انداختن آن کار شود. راه‌حل بهتر آن است که ببینید چرا از انجام این کار وحشت دارید، تا شاید نشانه‌های مشکلات بزرگ‌تری در پس آن بر شما روشن شود.
من زنده ام و غزل فکر میکنم
اما ساده‌ترین راه برای غلبه بر تنبلی جنگیدن با آن نیست. در عوض، شما باید آن را با برنامه‌ی روزمرگی جدیدی که به سود زندگی شماست جایگزین کنید.
Mahdieh Janati
«هر انسانی صد در صد مسئول زندگی خودش است»
قاصدک
غلبه بر تنبلی آن‌قدرها هم سخت نیست. شما تنها باید عادت‌های مردمان موفق را در زندگی روزمره‌ی خود به کار گیرید.
David Jener
به ازای هر دقیقه‌ای که صرف انجام کاری می‌کنید یک دقیقه هم از زمان زندگی شما کاسته می‌شود. پس چرا باید این دقایق ارزشمند را صرف امور بی‌اهمیت کنید؟
فاطمه
به یاد داشته باشید که هرگز نگذارید اولویت‌های سایر مردم تبدیل به اولویت‌های زندگی شما شوند.
فاطمه

حجم

۹۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

حجم

۹۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

قیمت:
۵۱,۰۰۰
تومان