بریدههایی از کتاب راه انسان شدن
۲٫۵
(۱۳)
قرآن کریم در نکوهش رفتار ساختگی و ریاکاری و تظاهر چنین میفرماید: « ... یقوُلوُن بافواهِهِم ما لَیسَ فی قلوبهم واللهُ اعلمُ بما یکتُمُون ».
به زبان چیزی اظهار میکنند که در دل آنها نیست و خداوند بر آنچه پنهان میدارند آگاهتر از خود آنهاست.
ماهی
من به این نتیجه رسیدهام که هر اندازه فرد، به طور کاملتر، فهمیده و پذیرفته شود، بیشتر گرایش پیدا میکند تا چهرههای دروغینی را که او از طریق آنها با زندگی برخورد میکرده است، فرو ریزد و بیشتر گرایش پیدا میکند تا به سمت پیش حرکت نماید.
Baseer Koushan
دائک فیک ولاتَبْصُر
ودوائِک مِنْک ولاتَشْعُر
اَتزَعُم اِنّک جرمُ صغیر
وفیک انطَوی العالم الاکبر
درد تو در درون تو است و تو نمیبینی و داروی تو در درون خود تو است و تو آگاه نیستی. پنداشتی که همین جثهٔ کوچک هستی و حال آن که درونت عالم بزرگی را در بر دارد.
sara
این نخستین تجربهٔ من از این واقعیت بود که اندیشهٔ نوی من، که به نظر خودم همهاش درخشنده، داغ و قابل میآید، میتواند برای شخصی دیگر تهدید بزرگی باشد
sara
من در روابطم با اشخاص، دریافتهام که چنانچه با آنان به گونهای عمل کنم که در واقع آن طور نیستم، این کار در نهایت، کمکی به ارتباط ما نخواهد کرد.
Baseer Koushan
تلاش میکند که خودش باشد، تا سرحد مرگ از این که خودش باشد هراس دارد
zahra_askari
من دریافتهام زمانی که شخص دیگری اشتیاق داشته است تا چیزی از فرمانهای درونیش را به من بگوید، این امر برای من باارزش بوده است، حتی اگر تنها به تیز کردن درک من مبنی بر تفاوت فرمانهای من منجر شود
sara
دائک فیک ولاتَبْصُر
ودوائِک مِنْک ولاتَشْعُر
اَتزَعُم اِنّک جرمُ صغیر
وفیک انطَوی العالم الاکبر
درد تو در درون تو است و تو نمیبینی و داروی تو در درون خود تو است و تو آگاه نیستی. پنداشتی که همین جثهٔ کوچک هستی و حال آن که درونت عالم بزرگی را در بر دارد.
Baseer Koushan
ای نسخهٔ اسرار الهی که تویی
وی آینهٔ جمال شاهی که تویی
بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست
از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
Baseer Koushan
این مراجع است که میداند چه چیز او را میآزارد، در چه جهتهایی باید برود، چه مسائلی دشوار هستند و چه تجربههایی در ژرفای وجود او مدفون شدهاند. این حقیقت در من رو به رشد نهاد که تنها آن گاه میتوانم به مراجع در جهت فرآیند حرکتش اطمینان کنم که خود، نیاز به ابراز هوشمندی و یادگیری را احساس کنم.
sara
آنان که طلبکار خدائید، خدائید
حاجت به طلب نیست، شمائید، شمائید
Baseer Koushan
من در سال ۱۹۴۰ سِمتی را در دانشگاه دولتی اوهایو پذیرفتم. مطمئن هستم تنها دلیلی که باعث استخدام من در آن جا شد، کتاب من دربارهٔ « درمان بالینی کودک دشوار » بود، که من آن را با کار سخت در تعطیلات و فرصتهای مطالعاتی کوتاه خود به رشتهٔ تحریر درآورده بودم. چیزی که موجب شگفتی و خلاف انتظار من شد، این بود که آنان سِمت استادی کامل به من اعطا کردند.
من از ته دل توصیه میکنم که کار در هیأت علمی با چنین سطحی آغاز شود. من همواره سپاسگزار بودهام که هیچ وقت مجبور نشدم تا فرآیند رقابتآمیز رتبه گرفتن گام به گام ترقی در دانشکدههای دانشگاه را طی کنم، جاهایی که افراد تنها یک درس را به وفور میآموزند، یعنی زباندرازی ن
sara
براستی، به عهده گرفتن درمان چیزی است که درمانگر را به رشد شخصی پی در پی وادار میکند و این هرچند در درازمدت، پاداشبخش است، ولی گاهی از اوقات رنجآور میباشد.
sara
ما تا آنچه را که هستیم، کاملاً نپذیریم، قادر نخواهیم بود تغییر کنیم و نمیتوانیم از آنچه که هستیم به جلو حرکت نماییم. پس از این آگاهی، بدون این که خود متوجه باشیم، دگرگونی فرا میرسد.
zeynab
تناقض شگفتآور در این است که زمانی که من خودم را به گونهای که هستم میپذیرم، آن گاه من دگرگون میشوم. من بر این باورم که این موضوع را از مراجعانم و نیز ضمن تجربههای خود آموختهام - ما تا آنچه را که هستیم، کاملاً نپذیریم، قادر نخواهیم بود تغییر کنیم و نمیتوانیم از آنچه که هستیم به جلو حرکت نماییم. پس از این آگاهی، بدون این که خود متوجه باشیم، دگرگونی فرا میرسد.
reza peymani
به ندرت، ما به خود اجازه میدهیم تا دقیقاً درک کنیم که معنای بیانش برای خودش چیست. بر این باورم که علت این امر آن است که درک کردن مخاطرهآمیز است. چنانچه من به خود اجازه میدهم که شخص دیگر را واقعاً درک کنم، احتمال آن میرود که توسط آن درک کردن، خود نیز دگرگون شوم. ما همه از تغییر میترسیم.
Baseer Koushan
فکر میکنم همیشه چنین احساس کردهام که چنانچه فرصت انجام کاری را که تا این اندازه دوست داشتهام پیدا کردهام، هر چیز دیگر را باید فدای آن کار کنم.
Anahid
ین مراجع است که میداند چه چیز او را میآزارد، در چه جهتهایی باید برود، چه مسائلی دشوار هستند و چه تجربههایی در ژرفای وجود او مدفون شدهاند
Anahid
مراقبتی که حالت تملک ندارد و به دنبال کامرانی شخصی نیست. حال و هوایی است که صرفاً نشانگر « من مواظبم »، و نه « اگر به این یا آن ترتیب رفتار کنی، از تو مواظبت میکنم ».
سارا
زمانی که من خودم را به گونهای که هستم میپذیرم، آن گاه من دگرگون میشوم.
Mahsa Tayyar
فرد به نظر میرسد که خشنودتر میشود که یک فرآیند باشد تا این که یک فراورده بشود.
Maede Heydari
حجم
۶۲۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۵۱۲ صفحه
حجم
۶۲۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۵۱۲ صفحه
قیمت:
۷۸,۰۰۰
تومان