در عصر ما بسیاری از مردم، حتی برخی از خواص، به جای آنکه اشخاص را به ملاک علم و فضیلت و تقوا بشناسند، به لباس میشناسند. در محیط ما لباس شخص اساس روحانیت شمرده میشود. بسیاری از مردم هر که در این لباس باشد روحانی میشمرند، بیآنکه به خود زحمت دهند دربارهٔ علم و تقوای او ـ که دو رکن اصلی روحانیت است ـ به اندازهٔ کافی تحقیق کنند
mojtaba
از یک طرف اگر از یک نفر که از علائم روحانیت فقط لباس آن را دارد گناه و خطایی سر زد یا خیانتی دیده شد، به حساب همهٔ کسانی که در این لباساند میگذارند و به اغلب آنها بدبین میشوند
mojtaba
این نکته مورد توجه قرار نگرفته که اگر نظام، صالح بود کمتر فرد ناصالح قدرت تخطّی دارد و اگر ناصالح بود فرد صالح کمتر قدرت عمل و اجرای منویات خود را پیدا میکند و احیاناً منویات و افکار خود را میبازد و همرنگ سازمان میشود.
hossein1378
تنبیه الامة و تنزیه الملة
Mohammad Arghavani Khoub
اما کسانی که بیشتر و عمیقتر مطالعه کردهاند، به این نتیجه رسیدهاند که تأثیر و اهمیت سازمان و تشکیلات و رژیم اجتماعی از تأثیر و اهمیت زعما بیشتر است؛ در درجهٔ اول باید دربارهٔ سازمان صالح اندیشید و در درجهٔ دوم دربارهٔ زعمای صالح.
hossein1378
معنی اجتهاد به دست آوردن حکم شرعی است از بیانات دینی به طریق نظر و استدلال که با به کار انداختن یک رشته قواعد مربوط (قواعد اصول فقه) انجام یابد.
صدرا