بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب در آینه ایرانی؛ تصویر غرب و غربی‌ها در داستان ایرانی | طاقچه
تصویر جلد کتاب در آینه ایرانی؛ تصویر غرب و غربی‌ها در داستان ایرانی

بریده‌هایی از کتاب در آینه ایرانی؛ تصویر غرب و غربی‌ها در داستان ایرانی

انتشارات:نشر تيسا
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأی
۱٫۰
(۱)
مهم‌تر از همه، با اشغال سفارت امریکا در تهران که به آن «لانه جاسوسی» نام داده بودند، از جانب گروهی از انقلابی‌هایی که خود را دانشجویان پیرو خط امام می‌نامیدند، روابط دو کشور، و روابط ایران و غرب به‌طورکلی به لبۀ تند بحران کشیده شد.
من زنده ام و غزل فکر میکنم
علاوه بر این، او انگلیسی‌ها را به دلیل بی‌ارزش دانستن دانش و زبان سایر کشورها ملامت می‌کند، چون وقتی آنها تعداد اندکی کلمه (از زبان خارجی) را یاد می‌گیرند خود را کارشناس و زبان‌شناس متبحر جلوه می‌دهند.
من زنده ام و غزل فکر میکنم
ما در تعطیلات تاریخ به سر می‌بردیم.
من زنده ام و غزل فکر میکنم
پیامبران تقدیر: ادبیات به‌مثابه پدیده‌ای سیاسی، اجتماعی در ایران مدرن (۱۹۸۴)
من زنده ام و غزل فکر میکنم
انگلش» با وجود دادن آزادی ظاهری، و کمال تملق و چاپلوسی، به چندین راه دیگر که بر زنان گران ننماید، به دانایی ایشان را مقید کرده‌اند و مسلمانان با وجود وضع رسم پرده که نوعی از قید محرص به فتنه و فساد است، از راه نادانی، رخصت و مجال فساد به ایشان داده‌اند که اختیار (بر زر) و چاکر زنانه، و اطفال، و رفتن به خانۀ پدر و اقربا، بلکه زنان دوستدار، و یک هفته شب‌وروز در آنجا به‌سربردن از آن جمله است».
من زنده ام و غزل فکر میکنم
«داستان صادق هدایت را دریچه‌ای قرار می‌دهد تا از طریق آن، گویی از بیرون، جنبه‌های داستان روایی خود را ببیند». به گمان او «داستان صادق هدایت فرصتی است که به ما خوانندگان غربی کمک می‌کند... تا بازشناخته شویم؛ چراکه آن غریبه‌ای که تحت تفسیر قرار گرفته است درحقیقت خود ما هستیم».
من زنده ام و غزل فکر میکنم
«داستان صادق هدایت فرصتی است که به ما خوانندگان غربی کمک می‌کند... تا بازشناخته شویم؛ چراکه آن غریبه‌ای که تحت تفسیر قرار گرفته است درحقیقت خود ما هستیم».
من زنده ام و غزل فکر میکنم
ابتداً تصاویری ضدانگلیسی و سپس ضدامریکایی را بازتاب می‌داد. خطر ناشی از قدرت‌های غربی، احساس بیگانه‌ترسی را با احساسات ملی‌گرایانه ایرانیان در هم آمیخت. این خطر تنها بنیان‌های سیاسی ایرانیان را نشانه نرفته بود، بلکه هویت و فرهنگ آنان را نیز تهدید می‌کرد. بنابراین، تصاویر کلیشه‌ای غربیان، به‌مثابه صفت مشخصه این داستان‌ها درآمد که در آن نویسندگان شاید آگاهانه جهان را به صورت سیاه‌وسفید و خیروشر نشان می‌دادند و معمولاً سیماچه‌ای منفی از غرب به تصویر می‌کشیدند.
من زنده ام و غزل فکر میکنم

حجم

۲۱۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۰ صفحه

حجم

۲۱۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۰ صفحه

قیمت:
۹,۱۰۰
تومان