آب دریا را اگر نتوان کشید
هم به قدر تشنگی باید چشید
Maryam Bagheri
تا سرور زنان عالم را نشناسیم، نخواهیم فهمید که ظلم و جنایت و جراحت بر جسم و جان آن پارهی تن پیامبر صلی الله علیه و آله چه معنایی دارد؟ هر چند که شناخت ناقص ما از آن انسان کامل، مانند آن است که از پنجرهای کوچک به جهانی پهناور نظاره کنیم. گویا از دریچهی دیدگان خویش آسمان را مینگریم. مگر پهنای کوچک چشمان ما، چه اندازه از پهنهی آسمانها را در بر میگیرد؟ اما به هر حال:
آب دریا را اگر نتوان کشید
هم به قدر تشنگی باید چشید
S
دین اسلام، این کاملترین آیین آسمانی، که معارف روح بخش آن باید برای همیشهی تاریخ به یادگار بماند، تا آیندگان نیز بتوانند از چشمههای حیاتبخشش سیراب شوند، در بستر زمان و در میان حوادث تاریخی متولّد شد. بنابراین شناخت همهی معارف دین، بدون درک کاملی از تاریخ اسلام امری دشوار و دور از دسترس است.
Maryam Bagheri
. کتب تاریخ، همچون صفحهی نمایشی است که ادوار گذشته را در برابر دورههای متاخّر به نمایش میگذارد.
Maryam Bagheri
شیخ صدوق رحمة الله روایت بلندی را از ابنعباس از رسول اکرم صلی الله علیه وآله نقل میکند که آن حضرت صلی الله علیه وآله در ضمن آن، ظلمهایی را که اهلبیت مکرمشان بعد از وفات ایشان خواهند دید، پیشگویی نمودهاند. از آن جمله میفرمایند: «فاطمه بعد از من پیوسته ناراحت و غمگین و گریان است. یک مرتبه پایان یافتن وحی از خانهاش را به یاد آورده، و یکبار جدایی مرا به خاطر میآورد. هنگامی که شب او را فرا میگیرد، وحشتزده میشود؛ چرا که دیگر صدای قرآن خواندن نیمهشب مرا که به آن گوش میسپرد، نمیشنود.»
کاربر ۲۲۵۹۸۴۳