- طاقچه
- سبک زندگی
- سلامت
- کتاب مانایی
- بریدهها

بریدههایی از کتاب مانایی
۴٫۳
(۴۸)
وقتی میتوانیم تحولی پدید آوریم که زنده باشیم. مردهها قادر به حل مشکلات خود و جامعهشان نیستند.
bud
ضمناً ما از مرگ نمیترسیم، ما صرفاً دوستداران زندگی هستیم.
MELIKA
به گمانم مردم وقتی واقعاً پیر میشوند که دیگر آیندهای مقابل خود نمیبینند. اگر میخواهی سن واقعی کسی را بفهمی به سخنان او گوش کن. اگر از گذشته صحبت میکند و در باب کارهایی که قبلاً کرده است سخن میراند، یعنی پیر شده است،
katy
گاهی هیچکاری نکردن خطرناکترین انتخاب است.
کاربر ۸۵۲۳۴۸۱
ما زیستن را ارزش میدانیم نه مرگ را. به محض اینکه متولد میشویم، ثانیهشمار مرگمان هم به راه میافتد. مرگ حتمی است و درهرحال درِ خانهمان را خواهد زد، ولی تولد و برخورداری از مجال زیستن حتمی نیستند. پس چرا به سوی مرگ بشتابیم؟ شتافتن به سوی مرگ و نادیده گرفتن زندگی چه مشکلی را حل میکند؟
وقتی میتوانیم موقعیتمان را بهبود ببخشیم که بیش از هرچیزی، دوستدار و ستایشگر خودِ زندگی باشیم.
MELIKA
هیچیک از درمانهای بشر برای مداوای سرطان پیشرفتهٔ ریه نتوانسته است مرگومیر ناشی از این بیماری را به اندازهٔ کاهش مصرف جهانی سیگار ظرف دو دههٔ گذشته پایین بیاورد. چنین پیشرفتی تا حدی مرهون ممنوعیتهای گستردهای است که علیه سیگار کشیدن وضع شده است. این اقدام پیشگیرانهٔ ساده (پرهیز از سیگار) بیش از هر مداخلهٔ ابداعشده در پزشکی جان انسانها را نجات داده است.
احسان رضاپور
ورزش تا حد زیادی نیرومندترین "دارو" برای افزایش طول عمر است. تقریباً هیچ مداخلهٔ دیگری به اندازهٔ ورزش قادر نیست طول عمر ما را بلندتر و کارایی شناختی و جسمانی ما را حفظ کند.
احسان رضاپور
همانطورکه طی فصول مربوط به ورزش خواهیم گفت، تودهٔ عضلانی بیشتر با طول عمر بالاتر و کارایی بهتر ارتباط دارد
کتابخون محل
ما از مرگ نمیترسیم، ما صرفاً دوستداران زندگی هستیم.
Amir Moozari
به محض اینکه متولد میشویم، ثانیهشمار مرگمان هم به راه میافتد. مرگ حتمی است و درهرحال درِ خانهمان را خواهد زد، ولی تولد و برخورداری از مجال زیستن حتمی نیستند. پس چرا به سوی مرگ بشتابیم؟
فائزه قائمی
اگر بتوانید به نحوی (عمدتاً از طریق کاهش وزن) چربی را از کبد خارج کنید، التهاب هم برطرف میشود و کبد کارایی عادی خود را بازخواهد یافت.
کتابخون محل
به همین سبب است که چربی احشایی با افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبیعروقی مرتبط است.
کتابخون محل
طول عمر دو وجه دارد: وجه نخست مدتزمانی است که زندگی میکنید و بهعبارتی، طول عمرِ زمانی شماست، اما بخش دوم، و به همان اندازه پراهمیت، میزان خوب زندگی کردنتان -کیفیت سالهای عمرتان- است. این دوره بازهٔ سلامتی نامیده میشود
ایزدمهر
اساساً اصل همهٔ دعواها بر سر زیستنی شایسته است.
کاربر ۵۹۵۳۰۰۳
هدف ما این است: به تأخیر انداختن مرگ و بهترین استفادهٔ ممکن از سالهای اضافی عمر. بدینترتیب باقی زندگیمان به جای دورهای توأم با ترس، به مجالی برای لذت بردن بدل میشود.
پرسش بدیهی بعدی این است: چطور به چنین هدفی نائل آییم؟ چطور در عین افزایش طول عمرمان، طول بازهٔ سلامتی خود را نیز افزایش دهیم؟ چطور در همان حالی که روند افول جسمانی، شناختی و هیجانیمان را کُند یا حتی وارونه میسازیم، سر رسیدن چهار اسبسوار را نیز به تعویق بیندازیم؟
محمد شیخ سفلی
همان اختلال سوختوسازی سببساز دیابت نوع ۲ به بروز و ریشه گرفتن بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر هم کمک میکند. توجه کردن به سلامت سوختوسازی بدن میتواند خطر سر رسیدن تمامی چهار اسبسوار را کاهش دهد.
احسان رضاپور
تنها راه متوقف ساختن بیماری از بین بردن علت آن است و بهترین زمان برای این کار همین حالاست.
Fatemeh Abdi
هرچه زودتر سر مار را قطع کنید، خطر گزیدگی شما توسط او هم پایینتر خواهد آمد.
Fatemeh Abdi
ما شهامت نداریم تا در مورد سرطان واژهٔ درمان را به زبان بیاوریم.
Fatemeh Abdi
تا وقتی زندگی هست، امید هم هست.
_ مارکوس تولیوس سیسرو
Reyhane
هیچ رابطهای میان کلسترول مواد غذایی با کلسترول جریان خون وجود ندارد، هیچ رابطهای. ما همیشه این را میدانستیم. کلسترول رژیم غذایی اصلاً مهم نیست، مگر آنکه شما مرغ یا خرگوش باشید.» (۹
آفتاب
هر کسی و هرچیزی که امروز زنده است روزی ناگزیر خواهد مرد. وضعیت به خیابانی یکطرفه میماند.
کاربر ۱۳۸۷۳۹۰
سابقاً تغذیه را بر هر امر دیگری اولویت میدادم، اما اکنون ورزش را قویترین "داروی" انبار تسلیحاتیمان برای افزایش طول عمر و بازهٔ سلامتی میدانم. دادهها در این باب عاری از هرگونه ابهامی هستند: ورزش نهتنها زمان فرارسیدن مرگ را به تأخیر میاندازد، بلکه بهتر از هر نوع مداخلهٔ دیگری از بروز زوال شناختی و جسمانی پیشگیری میکند. بهعلاوه، ما احتمالاً با ورزش کردن احساس بهتری هم پیدا میکنیم، بنابراین احتمالاً ورزش بر سلامت هیجانی ما هم تأثیر مثبتی بر جای میگذارد
احسان رضاپور
بررسیها حاکی از آناند که ظرفیت احساس شادمانی در ما طی سالهای دههٔ چهل عمرمان (به طور دقیقتر در چهلوهفتسالگی) به پایینترین حد خود میرسد.
کاربر ۹۵۰۰۶۹۳
یکی از منافع فراوان کالری در رژیم غذایی کنونی ما فروکتوز است که در صورت مصرف بیشازحد، محرکی بسیار قدرتمند برای بروز کژکاری سوختوسازی خواهد بود. طبعاً فروکتوز مادهٔ مغذی نوپدیدی نیست. این نوع قند تقریباً در تمام میوهها یافت میشود و به همین سبب در رژیم غذایی بسیاری از گونههای جانوری، از خفاشها و مرغهای مگسخوار گرفته تا خرسها، میمونها و انسانها، نقشی ضروری ایفا میکند. اما همانطورکه پیشتر گفتیم، ما انسانها برای تبدیل کالریها از فروکتوز به چربی، ظرفیت مشخصی داریم. (۲۵)
کاربر ۹۵۰۰۶۹۳
وقتی فروکتوز را همراه با انواع خاصی از مواد غذایی دیگر در بدنمان میسوزانیم، مقادیر زیادی اسید اوریک تولید میشود که عمدتاً به عنوان عامل سببساز نقرس شناخته میشود، اما با افزایش فشار خون نیز مرتبط است.
کاربر ۹۵۰۰۶۹۳
بیش از دو دهه پیش، یک متخصص کلیه از دانشگاه کلرادو با نام ریک جانسون دریافت که مصرف فروکتوز نهتنها محرکی قوی برای بروز پرفشاری خون است، که چربی را نیز افزایش میدهد. جانسون میگوید: «ما دریافتیم فروکتوز تأثیراتی دارد که نمیتوان آنها را با میزان کالری آن توضیح داد». مقصر اصلی اسید اوریک بود. (۲۶) سایر پستانداران و حتی برخی نخستیسانان از آنزیمی با نام اوریکاز برخوردارند که به جاندار کمک میکند تا اسید اوریک را از بدن خودش پاک کند. اما ما انسانها فاقد این آنزیم مهم و ظاهراً مفید هستیم، بنابراین اسید اوریک بدنمان، با تمام پیامدهای منفیاش، افزایش مییابد.
کاربر ۹۵۰۰۶۹۳
حجم
۹۵۱٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۷۲ صفحه
حجم
۹۵۱٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۷۲ صفحه
قیمت:
۱۵۰,۰۰۰
تومان