بریدههایی از کتاب مردان مریخی زنان ونوسی
۳٫۱
(۴۴)
وقتی مرد احساس کند که زن سعی ندارد او را اصلاح کند بیشتر راغب به واکنش و مشاوره است.
Fereshte
مردها غالبا با تصور غلط و اشتباه خود زنانشان را مثل خود تصور کرده و انتظار دارند که آنان نیز مثل خودشان اندیشیده و ارتباط برقرار نمایند. در قبال این، زنان نیز دچار همین اشتباه مشابهی شده و انتظار دارند که شوهرانشان میبایست مانند آنها فکر کرده و تصور نمایند و از خود واکنش نشان دهند که خودشان بدان گونه هستند. این نوع نگرش غلط زمینه را برای تنش و ناسازگاری در روابط زناشویی ایجاد میکند. در رفتار با همسر توجه به تفاوتهای یکدیگر و تشخیص آنها باعث میشود که اختلافات ناخواستهای پدید نیاید. اگر به یاد بیاورید که زنان از ونوس هستند و مردان از مریخ آمده اند، موضوع خود به خود روشن میشود و تفاوتها مشخص میگردند.
Mohsen7080
در سیاره ونوس تنها با گوش دادن و شنونده شدن میتواند مشکلات طرف را برطرف نماید.
Fereshte
مرد با حمایت از نیازهای زن در سایه شنیدن حرفهای وی به واقع حمایت زن را برای آزادی خود مهیا میسازد.
محمدمعین
در اغلب موارد زن فقط مایل است شوهرش احساسات او را درک کند و با او همفکر و همدرد باشد.
شوهر در چنین شرایطی به طور ناغافل و ناخواسته و ناآگاهانه به گمان کمک به او مدام وسط حرف زن پریده و راهحل ارایه میدهد که این عمل نشانه توهین و تحقیر زن به شمار میرود و زن تصور میکند که شوهر حوصله شنیدن حرفهای زنش را ندارد و او سعی میکند به سرعت نتیجهگیری کرده و حرفهای او را پس زند.
Fereshte
زمانی که زن سعی میکند در حل مشکل به مرد کمک کند، نظرش این است که با این کار عشق واقعی خویش را به اثبات برساند و احساس همدردی مینماید. ولی پیامی که مرد از این همدردی دریافت میدارد بسی متفاوتتر است. مرد احساس میکند که قابلیت خویش را از دست داده و از کارافتاده میباشد و این پندار به ضعف و ثبوت ناتوانی وی منجر شده و مرد احساس ناراحتی و نگرانی و تشویش میکند.
Fereshte
ما غالبا دچار این توهم و اشتباه میشویم که اگر به راستی همسرمان به ما عشق میورزد و ما را دوست دارد میبایست مثل ما رفتار کند و مثل ما حرکت نماید و احساس داشته باشد. همین تصورات و نگرشهاست که به دفعات زمینه ناامیدی و یأس را در ما ایجاد میکند. از طرفی ما را از موهبت سازش و تفاهم و مذاکره صمیمانه محروم میسازد
ali_pourmd
برخی مواقع وقتی زن دلخور و کلافه میشود، ممکن است با روشنفکری چنین سخنی از طرف مرد مطرح شود که نباید ناراحت شود ولی از لحاظ احساسی زن مسلما رنجیده خواهد شد. از آنچه که در چنان لحظهای مورد نیاز زن است، درک آزردگی اوست نه کنکاش و یافتن دلایل ناراحتی.
محمدمعین
مریخی عقیده دارد که وقتی فرد قادر به انجام کار خودش است، درخواست یاری از دیگری نشان از بروز حالت ضعف و ناتوانی است.
از طرفی دیگر اگر به راستی نیازمند دیگری است، او دنبال کسی میگردد که خردمندتر و واقعبینتر از خودش باشد و آن گاه مشکل و مسئله خودش را با او در میان میگذارد. اصولاً مریخیها در دریافت کمک و یا انجام کمک دیگری احساس غرور مینمایند. وقتی از یک مریخی کمک میطلبید، لحظاتی شنونده میشود و سپس به طور خودکار کلاه فردی کاردان و مصلح را بر سر میگذارد
Fereshte
زمانی که زنان و مردان با شناخت تفاوتهای همدیگر راه احترام متقابل را فراهم میآورند، ناخواسته زمینهی رشد و توسعه و تقویت عشق ماندگار را نیز فراهم میآورند.
محمدمعین
زمانی که مردها احساس نمایند که به آنها نیاز است. به حرکت درآمده و قدرت میگیرند. زنها نیز وقتی احساس نمایند که عزیز و محترم هستند، انگیزه یافته و قدرت مییابند.
𝑬𝒍𝒏𝒂𝒛
نیازمندیهای اولیه محبت و عاطفه در میان زنان و مردان
آنچه که زن میطلبد:
آنچه که مرد میخواهد:
۱ ـ شفقت و مهربانی۱ ـ اعتماد و اطمینان۲ ـ درک۲ ـ پذیرش۳ ـ احترام۳ ـ تقدیر و قدردانی۴ ـ وابستگی و علاقه۴ ـ مورد پسند شدن۵ ـ محق دانسته شدن۵ ـ تأیید شدن ۶ ـ اطمینان خاطر و امید۶ ـ تشویق و تحسین
محمدمعین
ساکن مریخ زمانی که با مشکلی مواجه میگردد و یا چیزی اسباب ناراحتی وی را فراهم میآورد، هیچ دلش نمیخواهد که مشکل و ناراحتی خود را برای کس دیگری بیان دارد. او هیچ گاه مایل نیست که بار گران مشکلات خودش را بر دوش دیگری بگذارد مگر آن که کمک کردن دوست و فرد دیگر برایش ضرورت اجتنابناپذیر باشد.
در مقابل این مریخی ترجیح میدهد که برای یافتن راه چاره، فکر کند و برای فکر کردن به غار خویش پناه میبرد و گوشهگیری و سکوت حالت عادی اوست. زمانی که احساس بیابد و یا راه چارهای را پیدا کند، خود به خود از غار بیرون میآید و سعی میکند که مشکل خویش را فراموش کند.
« امید »
اگر مرد به طور مُدرکانه و فهیمانه رفتار کرده و حرفهای زنش را گوش دهد، بعد از چند دقیقه آرامش به خانه بازمیگردد و موضوع صحبت تغییر مییابد.
« امید »
راز ارتباط موفق، برنده بودن هر دو نفر است.
𝑬𝒍𝒏𝒂𝒛
عاشق شدن در هر سنی واقعا آدمی را جادو میکند. انگار عشق موجودی است که برای همیشه جاودان خواهد ماند. خودمان را به سادگی و راحتی اقناع میکنیم که، دچار اشتباهات والدین خودمان نشده و عشق میان ما هیچگاه افول نخواهد کرد و همیشه زندگی سعادتمندی خواهیم داشت. اما وقتی این جادو و سحر روزی اثر خود را از دست بدهد، آن زمان ما دچار اشتباهات و توهمات خود شده و هر دو سعی میکنیم که حقانیت خودمان را ثابت کنیم و ادعا مینماییم که طرف مقابل میبایست برای این که عشق واقعی خود را ثابت کند، مثل ما بیندیشد، عمل کند و دوست بدارد. همین طرز فکر و دیدگاه است که زمینهی مشکلات را فراهم میآورد.
« امید »
ونوسیها نیز زمانی که احساس نمایند در پیش مردان ارجمند و عزیز هستند، عزت نفس پیدا کرده و قدرت لازم را کسب مینمایند. زمانی که زنی احساس نماید در روابط خود مورد احترام نیست، به تدریج از مسئولیت اجباری خود خسته و آزرده میشود. از طرفی زمانی که احساس نماید مورد توجه قرار گرفته و نیازمندی مرد به او وجود دارد، خرسندخاطر میشود و تلاش روزافزونی را برای جلب محبت بیشتر مرد صرف میکند.
« امید »
برای ارج نهادن به یک مریخی باید پذیرفت که او میتواند به تنهایی مشکل خویش را حل کند، مگر این که خود تقاضای کمک بکند.
𝑬𝒍𝒏𝒂𝒛
عدم نیازمندی فردی به مرد درواقع مرگ تدریجی مرد به شمار میرود.
𝑬𝒍𝒏𝒂𝒛
زن در بیان احساساتش تمام تلاش خود را صرف کرده و آن را تشریح میکند و خسته میشود. زن با بیان مشکلاتش احساس بهتر شدن حالش شده و آرامش مییابد و با تعلق در احساسات و عواطف خود، به دلایل ناراحتی خویش آگاهی مییابد و سریعا حالت آرام و بهبود روحیه را بازمییابد. زنان با بیان مشکلاتشان که مربوط به گذشته و یا آینده است و شاید راهحلی نیز ندارند، حالشان بهتر میشود. هر چه صحبت و اندیشه بیشتر باشد، بهبودی روحیه آنها نیز سریعتر است.
Abolfazl Moradi
- کسی به من توجهی ندارد.
در واقع منظور زن ونوسی از بیان این جمله چنین است. «امروز احساس میکنم کسی به من اهمیت نمیدهد و از من قدردانی نمیکند. احساس میکنم که مرا نمیبینند. البته مطمئن هستم که بعضیها مرا میبینند ولی اهمیتی به کارهای نمیدهند. البته من سپاسگزارم تلاشهای تو هستم و میدانم که مشغله زیادی داری ولی از این که مبادا احساس کنی برایت مهم نیستم، ناراحت هستم. از این میترسم که مبادا کارت از من مهمتر باشد. ممکن است مرا به آغوش بکشی و ثابت کنی که چقدر برایت اهمیت دارم؟»
حال آن که مرد با شنیدن جمله قاطع بالا تصوری غلط داشته و معنای خاصی از آن اخذ میکند که: «من خیلی بدبختم. من شایسته توجه بیشتری هستم ولی تو هم به من توجهی نداری. حال آن که تو همان فردی هستی که قرار بود دوستم داشته باشی. خجالت بکش. تو خیلی بیاحساس هستی.»
s.elh
و پیش میروید. این احتمال وجود دارد که گاهی راهتان را گم کنید و باید انتظار این را داشته باشید. از طرفی گم کردن راه به توسط همسرتان نیز امری طبیعی است
reza vo
دفعه بعد وقتی تام راه را گم کرد، مری به جای راهنمایی و کمک فکری به او، نفس عمیقی کشیده و از تلاش او سپاسگزاری کرد. تام نیز از اعتماد و پذیرش او قدردانی نمود.
« امید »
برای اغلب مردان این حقیقت خوشایند و مقبول است که همه باور کنند که آنها قادر هستند کارشان را خود انجام بدهند. حتی اگر این هدف چیز بیاهمیتی مثلاً رفتن به یک میهمانی یا رستوران با اتومبیل باشد.
حقیقت این که، مردها نسبت به چیزهای کوچک و کماهمیت حساسیت بیشتری از خود نشان میدهند. حرف مردها این است که: «اگر برای کار غیرمهمی مثل رفتن به یک مهمانی قابل اعتماد نباشم، او چگونه میتواند برای کارهای بزرگتری به من اعتماد کند؟»
« امید »
مردی که مشغول بریدن و تقسیم کردن بوقلمون مخصوص روز عید پاک است و همسرش مدام به او گوشزد میکند که چگونه آن را بِبُرد، احساس بیاعتمادی خواهد کرد. در نتیجه در مقابل حرفهای همسرش مقاومت کرده و به شیوه خود عمل میکند. در صورتی که اگر مردی برای بریدن بوقلمون به زنش کمک نماید، این کار به منزله عشق و توجه تلقی میشود.
27059
زنها همچنان که به درک شدن از سوی مردها نیاز دارند، مردها نیز به فضای لازم برای تنفس نیاز دارند.
عارف کربلای زاده
به طور متقابل اگر زن نتواند از کارهای بزرگی که برایش انجام داده، تقدیر نماید، تمامی بیارزشیها و کمتوجهیها را نصیب خویش میکند. مردها باید این را بدانند که هر نوع کاری ولو کوچک برای زن دارای امتیاز است و چنین حقیقتی باعث میشود که زن محبت خویش را نثار نماید.
عارف کربلای زاده
زمانی که مرد دچار ناراحتی و آشفتگی روحی است و حالات روحی منفی او را در بر میگیرد، زن بایستی حالت او را بسان گردباد و توفان سهمگینی بداند که موقتی است و میگذرد و لذا بهتر است از او کنار باشد.
در چنین شرایطی مرد امتیاز زیادی را به زن خواهد داد. زیرا زن در چنان حالتی باعث نشده که او احساس گناه کند و یا تصور نماید که زنش میخواهد او را اصلاح کند و تغییر دهد.
عارف کربلای زاده
فن نگارش نامه عاشقانه در سه مرحله انجام میپذیرد:
۱ ـ نگارش نامهای که احساسات شما را پیرامون خشم، غم، ترس، پشیمانی و احساسات مثبت عشقی و عاطفی نشان میدهد.
۲ ـ نگارش نامهای که بتوانید به کمک آن احساسات همسرتان (زن یا مرد) را بشنوید.
۳ ـ نگارش نامهای که بتوانید به کمک آن و پاسخنامهاش احساسات خودتان را با همسرتان سهیم و شریک گردید.
عارف کربلای زاده
خیلی دوستت دارم و میخواهم مشکل را حل کنیم. فکر میکنم حالا آمادگی آن را دارم که به احساسات و نظرات تو گوش بدهم. حاضر هستم کمکت کنم. میدانم که ناراحتت کردم و به خاطر این که به احساسات و عواطف تو توجه نکردم، خیلی متأسفم. اگر بدانی چقدر دوستت دارم، همه اینها را فراموش میکنی. دیگر میخواهم هرچه گفتی تأیید کنم و تو فقط احساس کنی که قهرمان هستی. ولی باید بدانی که من نیز نیاز دارم که من باشم و باز این را میدانم که باید تو را آنگونه که هستی بایستی حمایت کنم و بپذیرم. در گفتگوی بعدی تلاش خواهم کرد که بردبار باشم و با ادراک برخورد کنم. زیرا تو لایق این هستی و حق داری.
دوستت دارم
عارف کربلای زاده
حجم
۳۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه
حجم
۳۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه
قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان