بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب چطور مثل شرلوک هولمز فکر کنیم؟ | طاقچه
تصویر جلد کتاب چطور مثل شرلوک هولمز فکر کنیم؟

بریده‌هایی از کتاب چطور مثل شرلوک هولمز فکر کنیم؟

نویسنده:دانیل اسمیت
انتشارات:ایران‌بان
امتیاز:
۴.۴از ۹ رأی
۴٫۴
(۹)
"تو می‌بینی، ولی توجه نمی‌کنی. تمایز بین این دو کاملا آشکاره."
چڪاوڪ
چیزهایی که باعث حواس‌پرتی می‌شود را کنار بگذارید اگر واقعا می‌خواهید به حرف‌های کسی گوش دهید، سعی کنید جایی با او صحبت کنید که تلویزیونی وجود ندارد و مسابقهٔ فوتبالی در حال پخش نیست. حفظ ارتباط چشمی با شخص مقابل روش خوبی برای تمرکز روی گوش دادن است. تکرار کنید عجیب به نظر می‌رسد، ولی تکرار کردن چیزی که گفته شده و برایتان جالب است می‌تواند به ماندگاری آن در ذهنتان کمک کند. می‌توانید آهسته آن را تکرار کنید تا گوینده با تصور اینکه شما در حال تقلید از او هستید، ناراحت نشود.
چڪاوڪ
هر استنباط درستی استنباط دیگه‌ای رو در بر داره.
چڪاوڪ
اکثر ما وقتی گرم گفت‌وگوییم بیشتر به شنیده شدن علاقه داریم تا شنیدن. ولی در این صورت ممکن است اطلاعات مهمی را که می‌تواند برایمان ارزشمند باشد، از دست بدهیم. برای بهبود مهارت‌های شنیداری‌تان در زمان مکالمه به چند نکتهٔ زیر توجه کنید: سؤال بپرسید به این ترتیب شخص مقابل را تشویق به صحبت کردن و خودتان را تشویق به گوش دادن می‌کنید. وسط حرفش نپرید حرف طرف مقابل را قطع نکنید، حتی اگر برای تأیید حرف او باشد. گوش دادن و صحبت کردن همزمان مهارتی است که به سختی می‌توان بر آن مسلط شد. روی گوینده تمرکز کنید ساده به نظر می‌رسد، ولی فکر کنید چند بار پیش آمده که شما را به کسی معرفی کرده‌اند، ولی لحظه‌ای بعد نامش را فراموش کرده‌اید؟
چڪاوڪ
هولمز در داستان "درندهٔ باسکرویل" می‌گوید: «دنیا پر از چیزهای واضحیه که کسی شانس مشاهده‌شون رو نداره.»
چڪاوڪ
درس گرفتن از اشتباهات گذشته
koorowsh
سرعت درک مغز شما از یک کلمه بیشتر از سرعت گفتن آن است. یک آزمایش جالب می‌تواند به شما نشان دهد که چرا نباید خود را درگیر جزئیات کلماتی کنید که می‌خوانید. متن زیر را که در ظاهر بی سروته است بخوانید: اکمان خاوندن این متن وجود دارد، حتی با انیکه در بخری از کملات تهنا اولین و آخرین حرف هر کمله در جای دسرت خود قرار دارند. برخی افراد می‌توانند بلافاصله معنی آن را تشخیص دهند، حال آنکه برخی دیگر اصلا از آن سر در نمی‌آورند. پس چطور است که برخی آن را درک می‌کنند؟
چڪاوڪ
بسیاری از ما وقتی متنی را می‌خوانیم، تک تک حروف یک کلمه را نمی‌خوانیم. درواقع در اکثر مواقع تنها به حرف اول و آخر یک کلمه نیاز داریم. بعد مغزمان جادو می‌کند و با استفاده از ترکیب تجربیات به دست آمده و متنی که روبرویش قرار دارد، کلمات را پیش‌بینی می‌کند. (متن چنین است: امکان خواندن این متن وجود دارد، حتی با اینکه در برخی از کلمات تنها اولین و آخرین حرف هر کلمه در جای درست خود قرار دارند.) تکرار آوای کلمات عادت بدی است و شما می‌توانید با کمی اراده آن را مانند همهٔ عادت‌های بد دیگر کنار بگذارید.
چڪاوڪ
«برای کار کردن در اینجا مجبور نیستی دیوانه باشی، ولی این امر کمکت می‌کند!»
بیتا احمدی
«تخیل اغلب مادر حقیقت است».
بیتا احمدی
«ذهن من مثل یک موتور سریع می‌مونه که داره خودش رو نابود می‌کنه، چون با کاری که براش ساخته شده، اتصالی نداره.» «ماجرای عمارت ویستریا»
کاربر ۶۲۳۸۹۴۷

حجم

۵۹۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

حجم

۵۹۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان