خطای نویز در تصمیمگیری استخدامِ متقاضیان مشاغل مختلف وجود دارد. به وضوح دیده میشود که افراد مصاحبهکننده بعضاً ارزیابیهای متفاوتی از افراد یکسان دارند. بهعبارتی میتوان گفت که رتبهبندی متقاضیان یک شغل خاص بیشتر به فرد مصاحبهکننده بستگی دارد، نه شخص متقاضی!
طلیعه
القای خلقوخوی خوب به مردم آنها را سادهلوحتر میکند و بهراحتی میتوان مزخرفات را به خوردشان داد. در مقابل، زمانیکه افراد بدخلق باشند، احتمال اینکه اطلاعات گمراهکننده را نادیده بگیرند و گول نخورند، بالاتر است
سحر
خلاصه و چکیدهٔ سه فصل آتی را میتوان در یک جمله، که همان موضوع اصلی کتاب است، خلاصه کرد: «هر کجا که ردپایی از قضاوت انسانی در میان باشد، نویز نیز بیشتر از آنچه فکرش را بکنید قابلردیابی است».
shariaty
دنیای پزشکی مملو از «نویز» است. در مواجهه با یک بیمار، ممکن است پزشکان مختلف بر مبنای وضعیت بیماران قضاوتهای متفاوتی داشته باشند. این موضوع، بهویژه در رشتههایی مانند روانپزشکی که در آنها قضاوتهای ذهنیِ رواندرمانگران از اهمیت بالایی برخوردار است، بهوضوح قابلردیابی است. بااینحال، ممکن است نویز قابلتوجهی در موقعیتهای غیرقابلانتظاری مانند خواندن و تفسیر عکسهای رادیولوژی بیماران نیز رخ دهد.
nastaran
«ما فکر میکنیم که میدانیم چه اتفاقی درحال رخدادن است، اما آیا میتوانیم آن را پیشبینی کنیم؟»
بهرام
«هر کجا که ردپایی از قضاوت انسانی در میان باشد، نویز نیز بیشتر از آنچه فکرش را بکنید قابلردیابی است»
nastaran
قضاوتهای خوب به این بستگی دارند که چه میدانید، چقدر میتوانید خوب فکر کنید و چگونه فکر میکنید.
behmorad
خود مفهوم قضاوت تلویحاً با مفهوم عدم قطعیت همراه است و هیچگاه نمیتوان از درستی یک قضاوت کاملاً مطمئن بود.
رها
صحبت دربارهٔ نویز در نظام قضایی: «آزمایشها تفاوتهای زیادی را بین احکام صادره توسط قضات برای جرمهای مشابه نشان میدهند. این اختلاف با اصل عدالت در تعارض است. حکم صادره برای متهم نباید به ویژگیهای فردی قاضی بستگی داشته باشد.»
«احکام کیفری نباید به روحیهٔ قاضی در طول جلسه یا به دمای هوای بستگی داشته باشد.»
احسان رضاپور