بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب آیین دوست یابی | طاقچه
تصویر جلد کتاب آیین دوست یابی

بریده‌هایی از کتاب آیین دوست یابی

نویسنده:دیل کارنگی
امتیاز:
۳.۲از ۴۰ رأی
۳٫۲
(۴۰)
بر اعصابتان مسلط باشید. به یاد داشته باشید که ارزش هر کس را می‌توان با توجه به آنچه موجب عصبانیتش می‌شود سنجید.
zeinab
قاعدهٔ چهارم: شنوندهٔ خوبی باشید و نیز دیگران را ترغیب کنید که در مورد خودشان بیشتر صحبت کنند.
Ehsan Yousefi
«همیشه سعی در انجام کاری کنید که طرف مقابلتان احساس اهمیت کند.»
Ehsan Yousefi
تنها راه نفوذ و تأثیرگذاری بر دیگران، صحبت کردن راجع به خواسته‌هایشان و راه‌های رسیدن به آنهاست.
احمد
به جای محکوم کردن دیگران، بهتر است سعی در درک آنها داشته باشیم.
احمد
«با دیگران طوری رفتار کنید که دوست دارید آنها با شما آن‌گونه رفتار کنند.»
Ehsan Yousefi
«کسی که تصمیم گرفته به بیشترین خواسته‌هایش برسد، برایش قابل قبول نیست که وقتش را صرف ستیزه‌ها و نزاع‌های شخصی کند. علاوه بر آنکه به پیامدهای آنها که شامل بدخلقی و از دست دادن کنترل نفس است نیز توجه می‌کند. در واقع وقتی بر سر راهت سگ درنده‌خویی می‌بینی، بهتر است راهش را باز کنی که برود تا اینکه تلاش کنی زودتر از آن حیوان بروی و در آخر هم گازت بگیرد. به این ترتیب با گاز گرفتن سگ، حتی اگر حیوان را بکشی نیز سودی ندارد و زخمش به سرعت بهبود نمی‌یابد.»
zeinab
قاعدهٔ ششم: کاری کنید که فرد مقابلتان احساس اهمیت کند و سعی کنید این کار را خالصانه انجام دهید.
Ehsan Yousefi
اگر قرار است چیزی را ثابت کنید، اجازه ندهید کسی از نیت شما مطلع شود. به نحوی زیرکانه و با مهارت آن را انجام دهید که فرد مقابلتان اصلاً متوجه انجام چنین کاری نشود.
zeinab
بنابراین تنها راه نفوذ و تأثیرگذاری بر دیگران، صحبت کردن راجع به خواسته‌هایشان و راه‌های رسیدن به آنهاست.
zeinab
هنری فورد می‌گوید: «اگر فقط یک راز برای موفقیت وجود داشته باشد، در به دست آوردن توانایی تشخیص دیدگاه طرف مقابل و نگریستن به مسائل از زاویهٔ دیدگاه آن شخص به همان اندازهٔ زاویهٔ دید خودمان نهفته است.»
مریم
همهٔ ما انسان‌ها، چه کارگر کارخانه، چه کارمند اداره و یا حتی پادشاه نشسته بر تخت سلطنت، کسانی را که تحسینمان کنند دوست داریم.
zeinab
یک ضرب‌المثل چینی که سرشار از خردورزی مشرق‌زمین است چنین می‌گوید: «آنکه به نرمی گام برمی‌دارد راهی طولانی می‌پیماید.»
zeinab
نویسندهٔ بزرگ، آنتون دی سنت اگزوپری می‌نویسد: «من حق ندارم حرفی بزنم یا کاری کنم که کسی را پیش خودش و در چشمانش خوار و کوچک کنم. آنچه من در مورد او فکر می‌کنم مهم نیست؛ مهم این است که خودش راجع به خودش چه فکری می‌کند و چه تصویری از خود برای خود ساخته است. صدمه زدن به ارزش و مقام کسی جرم است.»
zeinab
اینکه چه برخورداری‌هایی دارید، چه کسی هستید، کجا زندگی می‌کنید و یا شغلتان چیست، عواملی نیستند که به فرد شادی ببخشند و یا آن را از او بگیرند. مسئله این است که شما چگونه به این موضوع فکر می‌کنید و طرز تفکرتان چگونه است. برای مثال ممکن است دو نفر در یک جا باشند، یک شغل داشته باشند و هر دو به یک اندازه درآمد و شأن و منزلت اجتماعی داشته باشند، اما با این وجود یکی از آنها در زندگی‌اش شاد باشد و دیگری بدبخت و بینوا. چرا؟ به دلیل ذهنیت‌های متفاوت. من در میان روستاییان تهی‌دستی که با ابزارآلات سنتی در گرمای طاقت‌فرسای مناطق گرمسیر به سختی زحمت می‌کشند و تلاش می‌کنند، به همان اندازه چهره‌های شاد دیده‌ام که در ادارات مجهز به سیستم‌های تهویهٔ هوا در نیویورک و شیکاگو و لوس‌انجلس دیده‌ام.
zeinab
بودا می‌گوید: «تنفر هرگز با تنفر از بین نمی‌رود بلکه با عشق فروکش می‌کند.»
zeinab
اگر با خواندن این کتاب فقط به یک نتیجه و یک نکته برسید، (تمایل بیشتر به فکر کردن بر حسب دیدگاه دیگران و نگریستن به امور از زاویهٔ دیدگاه آنها)، اگر پس از پایان این کتاب فقط به همین یک نکته اعتقاد یافتید، می‌توان گفت یکی از سنگ بناهای آیندهٔ شغلی خود را پیدا کرده‌اید
z.shahriar
او می‌گفت: «من همواره توانایی‌ام در ایجاد اشتیاق و شور و شوق در کارگران را مد نظر دارم و آن را می‌پرورانم. این بزرگ‌ترین سرمایه‌ای است که من دارم. بهترین راه پرورش و تقویت ویژگی‌ها و خصوصیت‌های برتر موجود در یک شخص، قدردانی، تشویق و دلگرمی است. هیچ‌چیز به اندازهٔ انتقاد از طرف مافوق، بلندهمتی و آرزوهای آدمی را از بین نمی‌برد. من هرگز کسی را مورد انتقاد و نکوهش قرار نمی‌دهم. به نظر من باید برای کار کردن به افراد انگیزه داد. به همین دلیل به ستایش و تحسین علاقه‌مند، و از عیب‌جویی و ایرادگیری بیزارم. وقتی از چیزی خوشم می‌آید، قلباً آن را تصویب و تصدیق می‌کنم و در تحسین‌ها و تشویق‌هایم زیاده‌روی و اسراف هم می‌کنم.»
مریم
اگر می‌خواهیم با دیگران دوست شویم، پس با نشاط و شور و شوق با آنها خوش و بش و احوالپرسی کنیم.
zeinab
حدود ۱۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، شاعر رومی، پوبلیلیوس سیروس گفته بود: «ما موقعی به دیگران علاقه‌مند می‌شویم که آنها به ما علاقه‌مند شوند.»
zeinab
بنابراین اگر آرزو دارید هم‌صحبت خوبی باشید، بیش از همه شنوندهٔ دقیقی باشید
zeinab
«زمانی رئیس‌جمهور را شناختم که فهمیدم بهترین شیوه درجلب توجه او به یک ایده این است که آن ایده را به طور غیرمستقیم در ذهن او بنشانم و او را به آن علاقه‌مند کنم و فرصت دهم خودش راجع به آن فکر کند.
zeinab
قاعدهٔ سوم: قبل از انتقاد از طرف مقابلتان، دربارهٔ اشتباهات خودتان صحبت کنید.
zeinab
به گذشتهٔ خودم که می‌نگرم، زمان‌هایی به یادم می‌آید که شاید چند کلمهٔ تحسین‌آمیز آیندهٔ مرا در کل تغییر می‌داد.
zeinab
قاعدهٔ ششم: کمترین پیشرفتی را نیز مورد تحسین و ستایش قرار دهید و از تمام پیشرفت‌ها تمجید کنید. در ستایش‌هایتان از صمیم‌قلب رفتار کنید و در تحسین‌هایتان سخاوتمند باشید.
zeinab
او می‌گفت تقویت اعتماد به نفس از طریق انجام کارهایی است که از انجام آن می‌ترسید
zeinab
«اگر به مردم به خاطر توانایی‌هایشان ابراز احترام کنید، به طور میانگین آنها حاضرند مدیریتتان را بپذیرند.» به طور خلاصه اگر می‌خواهید فردی در زمینه‌ای پیشرفت کند و خود را ارتقا دهد، طوری رفتار کنید که گویی آن ویژگی هم اکنون یکی از خصوصیات بارز اوست. شکسپیر می‌گوید: «حتی اگر هیچ محاسنی در فردی نمی‌بینید، فرض کنید که می‌بینید.»
مریم
«پیش پایم راهی است که آن را طی می‌کنم اما فقط یکبار. اگر در آن کار نیکی هست که توانایی انجامش را دارم، و اگر محبت و عطوفتی که می‌توانم نسبت به دیگران ابراز کنم، پس همین حالا آن را انجام می‌دهم. نه در آن سهل‌انگاری می‌کنم و نه در انجام آن دچار غفلت می‌شوم. چرا که دیگر از این راه عبور نخواهم کرد...» امرسون می‌گفت: «با هر کسی که روبه‌رو می‌شوم، درمی‌یابم در ویژگی‌هایی نسبت به من برتری و فضیلت دارد و در جایگاه بالاتری است. از همین رو من هم سعی می‌کنم در آن زمینه چیزهایی از او بیاموزم.»
احمدرضاقاصد
بهترین راه پرورش و تقویت ویژگی‌ها و خصوصیت‌های برتر موجود در یک شخص، قدردانی، تشویق و دلگرمی است.
zeinab
بهترین راه پرورش و تقویت ویژگی‌ها و خصوصیت‌های برتر موجود در یک شخص، قدردانی، تشویق و دلگرمی است.
zeinab

حجم

۴۰۵٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۸۳ صفحه

حجم

۴۰۵٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۸۳ صفحه

قیمت:
۹۵,۰۰۰
تومان