بریدههایی از کتاب خاورمیانه عصر ظهور
۳٫۶
(۹)
قومی در مشرق خروج (قیام و انقلاب) میکنند. حق خویش را از دشمن مطالبه میکنند، ولی به آنان داده نمیشود. برای بار دوم، حق خویش را از دشمن مطالبه میکنند، اما به آنان داده نمیشود. وقتی چنین میبینند، سلاحهای خویش را بر گردن خویش میافکنند (کنایه از قدرتنمایی نظامی یا حمله به دشمن)؛ پس آنچه میطلبند به ایشان میدهند، ولی از پذیرفتن آن خودداری میکنند تا اینکه قیام کرده و پرچم حکومت خویش را به امام عصر (عج) تحویل میدهند و کشتههای این انقلاب و قیام، شهید محسوب میشوند. بدانید اگر من آن زمان را درک کنم، حتماً خود را برای امام مهدی (عج) نگاه میداشتم.
Z313
طبق آیات سوره اسراء و احادیث متعدد، یهودیان مفسد در فلسطین تجمع دارند و ایرانیان شیعی، طرف جنگ با یهود پیش از ظهور خواهند بود. مضافاً بر اینکه، از اهداف و آرمانهای قوم زمینهساز مشرق، آزادی فلسطین معرفی شده است؛ بنابراین جنگ با دشمن در فلسطین خواهد بود و به قرینه "فَیقَاتِلُون فَینْصَرُون"، محور شیعی به رهبری ایران در جنگ با اسرائیل پیش از ظهور، پیروز خواهد شد.
Z313
حکومت آلفلان در مکه و مدینه عربستان - مشمول حملهٔ فراگیر ایران به منظور سقوط و فروپاشی حکومت نخواهد شد، زیرا طبق احادیث معتبر تا پانزده روز پیش از ظهور، مکه و مدینه تحت اختیار حکومت بنیفلان است - هرچند در اثر اختلافات، ضعیف شدهاند، اما باقی خواهند ماند - و در واقع، مکه و مدینه بعد از ظهور و توسط امام مهدی (عج) آزاد خواهد شد.
Z313
آیات ابتدایی سوره اسراء، عقوبت و مجازات یهود مُفسد را "وعده قطعی خداوند" معرفی میکند. احادیث ذیل این آیات، هویت مجازاتکنندگان یهود را شیعهٔ زمینهساز معرفی میکنند
Z313
این نوشتار با روش کتابخانهای و رویکرد توصیفی-تحلیلی و با استناد به منابع معتبر، میکوشد وقایع پرآشوب عراق قبل از ظهور را ترسیم نماید که فتنه "عوف سلمی" در مناطق سُنینشین و تاثیر آن بر امنیت مناطق شیعی در عراق قبل از ظهور، نمونه بارز آن خواهد بود.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
شهر تکریت، مقر و جایگاه مجرمانی چون صلاحالدین ایوبی، صدام (دیکتاتور شرور عراق)، ابوبکر بغدادی (رهبر سابق داعش) و در آینده نیز مأوا و مقرّ فرماندهی شرور دیگری با اسم رمز "عوف سلمی" خواهد بود. وجه مشابهت این مجرمان تکریتی، این است که هرچند شعار مبارزه با صلیبیها و غربیها را میدادند، اما در واقع دشمنِ شیعه بودند و هستند.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در احادیث تصریح شده است که پیش از ظهور، جبهه شیعی عراق، متشتت و دچار اختلاف فراوان بوده و حداقل سه نگاه متفاوت به حوادث جاری منطقه در میان شیعه عراق حاکم است و حتی این اختلاف تا بعد از ظهور نیز ادامه خواهد داشت و البته قدر مسلّم، یکی از این سه جریان، موافقان جبههٔ زمینهساز یمانی و خراسانی - محور مقاومت شیعی - در برابر اشغالگران (حملهٔ سفیانی به عراق) است.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
بنابراین طبق احادیث فریقین، رایات مشرق پیش از ظهور که زمینهساز حکومت مهدی موعود (عج) هستند، دارای سه شاخص بسیار مهم یعنی: شیعهٔ معتقد به امامتِ امام دوازدهم (وَ لَا یدْفَعُونَهَا إِلَّا إِلَی صَاحِبِکم)، ایرانی (قوم سلمان) و آرمان آزادی فلسطین هستند.
Z313
وظیفه شیعیان، پیوستن به زمینهسازان و ملحق شدن به پرچمهای هدایت قبل ظهور (پرچم یمانی و خراسانی است)
Z313
تعیین وقت و توقیت از سوی معصومین تکذیب شده است. همچنین تطبیق اشتباه نیز خسارت زیانباری است که با ایجاد هیجان و احساس کاذب در منتظران ظهور امام عصر، تبعات ناگواری به دنبال دارد. از اینرو، دیدگاه صحیح به دستور ائمه معصومین این است که ضمن پرهیز از تعیین وقت برای ظهور، از عجله و استعجال قبل از وقوع نشانههای حتمی ظهور، پرهیز کرد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
زیرا معصومین (ع)، تعبیر "کأَنِّی، لکأَنِّی" را زمانی به کار میبردند که امر قطعیالوقوع باشد، آنچنانکه گویا آن واقعه را با چشمان خود میبینند؛ بلکه میرساند امامان (ع) با دید نافذی که خداوند آنان را بدان مخصوص کرده، آن واقعه را میبینند و خبر میدهند.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
سفیانی نیز بیش از پانزده ماه بر منطقه شام، حکومت نخواهد کرد و بعد از ظهور، سرانجام در جنگ با سپاه امام مهدی (ع) شکست خواهد خورد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
البته طومار حکومت آل بنیفلان در عربستان، پانزده روز بعد از شهادت نفس زکیه برای همیشه پیچیده خواهد شد:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
چند کانون مرکزی در تحولات و حوادث پیش از ظهور و آینده جهان وجود دارد که شناخت و رصد کردن تحولات مربوط به آنها از اهمیت زیادی برخوردار است و میتواند ما را در تحلیل درست رویدادها و مباحث مرتبط با آخرالزمان و ظهور امام زمان (ع) در علم "آیندهپژوهی" یاری دهد. این کانونهای مرکزی عبارت است از: منطقه شام (سوریه)، ایران، عراق، فلسطین و عربستان. کشورهای مذکور در "جغرافیای ظهور" و در مثلث "مکه - کوفه - قدس"، مرکز تحولات و رویدادهای مهمی خواهند بود و در آینده این کشورها، پیش از ظهور، اتفاقاتی بسیار سریع و شگفتآور رخ خواهد داد که تأثیرات مهمی بر امنیت منطقهای و حتی جهانی خواهند گذاشت.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
۶. برنامه آمریکا و اسرائیل، در راستای طرح "خاورمیانه جدید" بر این است که عراق، محور "بالکانیسم" خاورمیانه است. و اگر عراق تجزیه شود، دُمینوی تجزیه به سایر کشورها نیز سرایت خواهد کرد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
نکتهٔ بسیار مهم اینکه: از آنجا که در احادیث شیعه و اهلسنت، فقط برای قوم مشرق (ایران)، عبارت "لَا یدْفَعُونَهَا إِلَّا إِلَی صَاحِبِکم" و نقش زمینهسازی ذکر شده است، به روشنی گویای این واقعیت است که نقش مدیریت و سرپرستی جهان تشیع و رهبری امت در مواجهه با دشمن و جبهه استکبار (مثلث شوم غربی، عبری و عربی) بر عهدهٔ ایرانیان نهاده شده است که توانسته تحت پرچم "جبهه حق" و شعار واحد "زمینهسازی"، با گرد هم آوردن شیعیان از مناطق مختلف جغرافیای ظهور - عراق (عصائب العراق)، یمن (اهل الیمن)، لبنان و فلسطین (ابدال الشام) - در مثلث "کوفه، مکه و قدس"، فرایند امر ظهور را برای تشکیل حکومت حقهٔ جهانی حضرت ولیعصر (عج) مهیا و فراهم سازد.
Z313
پیش از ظهور، انقلاب و حکومت در ایران تشکیل خواهد شد که هدف اصلی خویش را زمینهسازی برای حکومت جهانی امام عصر (عج) میداند، و دو مرحله حقّ خویش را طلب میکنند، اما به آن دست نخواهند یافت. سپس سلاح بر دوش گرفته و وارد مرحله "تقابل نظامی" خواهند شد؛ آنگاه دشمن مجبور به اعطای بخشی از حق خواهد شد، لکن ایرانیان، علیرغم اصرار در دو مرحلهٔ قبلی، از پذیرش آن سر باز خواهند زد و در مقابل، آماده جنگ نهایی و سرنوشتساز با دشمن در فلسطین در آستانهٔ ظهور خواهند شد.
Z313
سفیانی به عنوان اولین نشانه حتمی ظهور -که توسط مثلث "روم، یهود و عرب" حمایت و پشتیبانی میشود- ابتدا بر دمشق و سایر مناطق "الکور الخمس" مسلط میگردد و آنگاه بعد از پیروزی در جنگ قرقیسیا در دیرالزور واقع در شرق سوریه، عزم حمله به عراق را خواهد داشت.
Z313
در باورداشت مهدویت، ظهور امری دفعی و تصادفی تلقی نمیشود، بلکه واقعهای است که با زمینهسازی و تمهیدات زمینهسازان (ممهدون) شکل میگیرد؛
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
"مرحله سیوف" اشاره به تهدید دشمن و قدرتنمایی نظامی است کما اینکه حمله به منافع مثلث "غربی، عبری، عربی" و درگیری نظامی محدود با دشمن از جمله واقعه "آتش مشرق" نیز است؛ مطابق گزارش اهلسنت، "عمود آتش مشرق" در ماه رمضان، تقابل نظامی با دشمن در بازه زمانی سه تا هفت روز است و بعد از آن نیز سنة الجوع (سال قحطی) در پیش است؛ اما مصادر شیعی به زمان آن تصریح ندارند. در صورت وحدت محتوایی گزاره "آتش مشرق" در فریقین، نشانه و علامت "سنة الجوع" و وقوع "جنگ جهانی، هرج الروم" قبل ظهور است.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
(شیعیان ایرانی، به عنوان "عباداً لنا" در مجازات یهود معرفی شدهاند):
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
توضیح اینکه: هرچند غربیها در اثر واقعه "هرج الروم" تضعیف شدهاند، اما در مراحل پایانی فتنه شام، "مارقة الروم" برای دفاع از اسرائیل، وارد تحولات منطقه غرب آسیا میشوند: وَ سَیقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّی ینْزِلُوا الرَّمْلَة.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
چگونه ممکن است نقشههای پیچیدهٔ جبهه باطل را خنثی نمود، در حالی که شیعهٔ قبل ظهور از قدرت نظامی سختافزاری و نرمافزاری به هدف یاری امام عصر (عج) برخوردار نباشد؟ زیرا به قرینه اینکه جبههٔ باطل و در رأس آن دشمن اصلی امام عصر (عج)، سفیانی که حمایت مثلث "غربی، عبری، عربی" را به همراه خود دارد، باید جبههٔ حق و محور مقاومت شیعی نیز تحت پرچم واحد و شعار واحد "زمینهسازی ظهور"، قدرت نظامی خویش در "جغرافیای ظهور" و محیط پیرامونی را تحکیم بخشد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در منطقهٔ شام پیش از ظهور، سه پرچم نظامی: اصهب، ابقع و سفیانی، وجود خواهند داشت و سفیانی ابتدا ابقع و طرفدارانش و سپس اصهب را شکست خواهد داد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
زلزله رخ میدهد و سمت غرب مسجد دمشق نیز در زمین فرو میرود و منطقهٔ حَرَستا نیز در زمین خسف میشود و سپس سفیانی خروج میکند.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
بنابراین "خسف دمشق در منطقهٔ جابیه و حَرَستا"، علامتی بسیار مهم برای شروع حوادث بعدی در جغرافیای ظهور خواهد بود؛ بدین معنا که نظامیان "اخوان الترک" بعد از "مارقة الشام" به مناطق شرقی سوریه (جزیرة الشام) حملهٔ نظامی خواهند کرد و در ادامه "مارقة الروم" در رمله فلسطین در نزدیکی قدس اشغالی، نیروی نظامی مستقر خواهند کرد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در خلال حوادث فتنهٔ شام، وقوع "هرج الروم" به معنای جنگ بین غربیها پیش از ظهور محتمل است.
در احادیث اهلسنت نیز به هرج و مرج جهانی پیش از ظهور، تصریح شده است:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
حادثه بعدی در ادامه سلسله حوادث پیچیدهٔ فتنهٔ شام، حملهٔ نظامیان ترک به شرق سوریه است:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
کنْتُ عِنْدَ أَبِی عَبْدِاللَّهِ جَالِساً إِذْ قَرَأَ هَذِهِ الْآیةَ: <فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَیکمْ عِباداً لَنا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ کانَ وَعْداً مَفْعُولًا > فَقُلْنَا جُعِلْنَا فِدَاک مَنْ هَؤُلَاءِ، فَقَالَ: ثَلَاثَ مَرَّاتٍ هُمْ وَ اللَّهِ أَهْلُ قُم؛
نزد امام صادق (ع) از معنای این آیه از سوره اسراء سخن به میان آمد: "هنگامی که نخستین وعدهٔ مجازت یهود فرا رسد، بندگان سختکوش و نیرومند خود را بر ضد آنان برانگیزم؛ به گونهای که برای دستیابی به تبهکاران یهود، به جستوجوی خانهبهخانه بپردازند و این وعدهٔ الهی قطعی است." عرض کردیم: فدایتان گردیم! این بندگان نیرومند و پرتوان چه کسانی هستند؟ امام صادق (ع) سه بار فرمود: "به خدا سوگند، آنان شیعیان قم (ایران) هستند!"
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
طبق احادیث و از منظر آینده پژوهی مهدوی، سناریوی که برای عراق قبل از ظهور، متصور است: عراق "واحد" اما "ضعیف” که هرچند “حکومت” در اختیار شیعیان است اما خود نیز دچار "اختلاف و تشتّت" هستند و به دلیل "نفوذ”جریان مخالف و ضعف حکومت مرکزی در اثر "اختلاف و فتنه در عراق" بویژه فتنه در "مناطق شیعی” عراق آنگاه با سوءاستفاده از خلاء حکومت مرکزی، "سیاسیون و نظامیان اهلسنت" عراق در کنار تحرکات ایذایی تکفیریها، در بخشهایی از "مناطق سُنینشین شمال غرب، ایده تجزیه عراق را دنبال خواهند کرد و بر مناطقی همچون موصل و تکریت نیز مسلط خواهند شد. که در واقع تلاش دشمن برای ایجاد "اقلیم سُنی" و به هدف تجزیه عراق و نیز قطع ارتباط مواصلاتی محور مقاومت شیعی با منطقه شام و عدم دسترسی به فلسطین قبل از ظهور، قلمداد میشود.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
حجم
۲۳۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه
حجم
۲۳۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه
قیمت:
۶۵,۰۰۰
۳۲,۵۰۰۵۰%
تومان