بریدههایی از کتاب ارباب ها
۳٫۴
(۱۹)
کسی که میخواهد گندم درو کند، اول باید تخمش را بکارد. جهل تودهها یک مصیبت ملی است. هرکس با جهل مبارزه نکند مجرم است. خیال میکنی چرا ما چهل سال است زیر چکمههای استبداد پورفیریو دیاز له شدهایم؟ چون هیچچیز نمیفهمیم.
مرسده خدادادی
نگفتم جهل تودهها یک مصیبت ملی است؟ هزار بار گفتم.
مرسده خدادادی
دون تیموتئو که گویی بار سنگینی را از شانهاش برداشته بودند، به کلیسا بازگشت تا دعایش را تمام کند. با ایمان و زهد فراوان دعا خواند، اما درعین حال در مغزش حساب پنجاه حلب روغنی را میکرد که بعدازظهر به تورِئون فرستاده بود.
مرسده خدادادی
لارا روخاس خندهکنان و طعنهزنان فریاد زد: «کافی است! مردم به فکر شکمشان هستند. با این انتخابات خواستهاند گرسنگی و تشنگیشان را ارضا کنند. کاسیمیرو بوکادیو نان مربایی و کیک و کلوچهٔ خوک بهشان میخوراند و آمادو بورِگو ریششان را میتراشد و موهایشان را فر میزند. آن مردک نمیدانم چه باکا هم در دستهٔ موزیک شهرداری برایشان ترومبون دوم مینوازد.»
مرسده خدادادی
آدمها میمیرند، اما اندیشهها زنده میمانند. اندیشهها هیچوقت از بین نمیروند.
AS4438
اما درست به همین علت که پیرم، نمیخواهم پیش از کاشتن تخم عقایدم جان بدهم. دولورس، آدمها میمیرند، اما اندیشهها زنده میمانند. اندیشهها هیچوقت از بین نمیروند. جاوید باد اندیشهها!»
طلا در مس
النا به اتاقخواب خود پناه برده بود. روی صندلی نِیینِ پهنی نشسته بود و لمبرهای پروارش از دو سوی آن آویزان شده بودند. بلوزش را در برابر نوزاد سهماههای گشوده بود که خود را روی پستان گرد و سفید مادر انداخته بود و داشت شیرهاش را میکشید و آن را میخشکاند.
مرسده خدادادی
کمک مالی به بنگاههای خیریه از لای هزار دست میگذرد، طوری که معلوم نیست عاقبت چیزی نصیب مستحقها شود.
مرسده خدادادی
پدر خرمیا توضیح داد که به سبب وضع بد محصول در دو سال گذشته، قیمت ارزاق و مایحتاج زندگی آنقدر بالا رفته که کارگری با سی وهفت سنت مزد روزانه نمیتواند ذرت و لوبیایش را تأمین کند.
ترزا با تعجب گفت: «خب نتواند. اگر مردم فقیر غله و لوبیا ندارند، انجیر تیغدار را که ازشان نگرفتهاند. میخورند و دعاگو هم هستند.»
پدر خرمیا گفت: «درست است. اینها فقط بهانهای است برای جاروجنجال و اغتشاش. نمیدانم چهکسی این مردم را چنان بلندپرواز کرده که دیگر به قسمت و روزی خدادادهشان راضی نیستند.»
مرسده خدادادی
حجم
۱۱۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۱۱۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
قیمت:
۴۰,۰۰۰
۱۶,۰۰۰۶۰%
تومان