کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا) + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا)

دانلود و خرید کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا)

نویسنده:کتلین آرنوت
انتشارات:نشر سماوا
امتیاز
۴.۵از ۱۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا)

کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ی آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا) نوشتۀ کتلین آرنوت و ترجمۀ رضوان دزفولی است. نشر سماوا این کتاب صوتی را با گویندگی ابراهیم شفیعی منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از افسانه‌های معروف و جذاب آفریقایی است که برای کودکان سنین ۶ تا ۱۲ سال نوشته شده است. در این افسانه‌ها، موضوعاتی چون شجاعت، عدالت، استقامت، و صبر از زبان شخصیت‌هایی همچون انسان‌ها و حیوانات به روایت درمی‌آید. همچنین، بسیاری از این داستان‌ها به توضیح پدیده‌های طبیعی و رفتارهای مختلف حیوانات می‌پردازند.

درباره‌ کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ی آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا)

کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول بخشی از مجموعه «افسانه‌های مردم دنیا» است که در آن کتلین آرنوت، افسانه‌های قدیمی آفریقایی را جمع‌آوری کرده و با زبان ساده و کودکانه برای نسل امروز بازنویسی کرده است. هر یک از این افسانه‌ها داستانی آموزنده با مفاهیم اخلاقی و اجتماعی دارند که به شیوه‌ای غیرمستقیم ارزش‌هایی همچون شجاعت، همکاری، صداقت و احترام به طبیعت را منتقل می‌کنند. در این کتاب، شخصیت‌های افسانه‌ها عمدتاً حیوانات هستند، اما انسان‌ها نیز نقش مهمی در آن‌ها ایفا می‌کنند. یکی از این افسانه‌ها، داستان شغال و سگ است که در کنار هم زندگی می‌کنند و به‌دنبال پیدا کردن غذا هستند. این افسانه‌ها با قالب‌های جذاب و گاه غیرمنطقی مفاهیم عمیقی را درباره رفتار و ویژگی‌های انسان‌ها و طبیعت به کودکان منتقل می‌کنند.

مجموعه «افسانه‌های مردم دنیا» با هدف آشنایی کودکان با افسانه‌ها و قصه‌های دیگر فرهنگ‌ها گردآوری شده و شامل آثار مختلف از نویسندگان جهانی است. این مجموعه برای کودکان دبستانی و نوجوانان طراحی شده و آن‌ها را با داستان‌هایی از سراسر دنیا آشنا می‌کند.

کتاب صوتی جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه‌ی آفریقایی: افسانه‌های مردم دنیا) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان سنین ۶ تا ۱۲ سال مناسب است، به‌ویژه کودکانی که علاقه‌مند به خواندن داستان‌های اخلاقی و آموزنده از فرهنگ‌های مختلف هستند.

نظرات کاربران

12345
۱۴۰۴/۰۴/۰۹

دقیقا همین الان دارم گوش میدم واقعا عالیه

کاربر 9596931
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

عالی بود

کاربر 6547771
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

شنیدنی و فرهنگی و باموزیک و صدای نرمی سرگرم خواهید شد

گزیده طنز عبدالرحمن جامی (آثار منظوم)
عبدالرحمن بن احمد جامی
مجموعه کتاب های پانچلو
مکس لوکیدو
سوالات بچگانه از دانشمند دیوانه (جلد دوم)
سالی صالحی
مجموعه کتاب های زمزمه های مثبت ذهنی
لوری رایت
عقل و احساس
جین آستین
۱۹ داستان از سیاست نامه
سید مهدی علوی
گزیده طنز عبدالرحمن جامی (آثار منثور)
عبدالرحمن بن احمد جامی
آی قصه قصه قصه (جلد هفتم)
زهره پریرخ
مدل های مو در گذر پنج هزار سال
ریچارد کرسن
قصه های قشنگ ایرانی (جلد دوم)
مجید ملامحمدی
این منم والت دیزنی
کریستوفر الیوپولوس
تو بی‌نظیری
مکس لوکیدو
سفرنامه ناصر خسرو
ناصرخسرو قبادیانی
آشنایی با رمز و رازهای نویسندگی
استیون می
عروسی علی‌ و ماه‌ پری
شهلا کلبعلی
شاه فراری‌ شده؛ درخت سیبی که با امام دوست بود (جلد ۱۱)
مجید ملامحمدی
کتابی که آرزو می کنید والدینتان آن را خوانده بودند
فلیپا پری
بابا بزرگ سبیل موکتی
علی اصغر سیدآبادی
چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه
بهزاد فراهانی
در لحظه زندگی کن
شانا نیکوئست

زمان

۳ ساعت و ۴۲ دقیقه

حجم

۴۳۷٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۳ ساعت و ۴۲ دقیقه

حجم

۴۳۷٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۹۵,۰۰۰
۶۶,۵۰۰
۳۰%
تومان