نظرات کاربران درباره کتاب صوتی امی نوتر مادر جبر نوین
۲٫۸
(۲۴)
brightstar
من متوجه نمیشم چرا گوینده یا نویسنده یا مترجم این کتاب جملات رو طوری نوشتن که مشخص نیست لحن محاوره ای است یا رسمی؟! بعضی کلمات رسمی خونده میشن و بعضی غیر رسمی! باید مشخص باشه و این تضاد جالب نیست. با احترام به گوینده، بنظرم صدای ایشون برای روایت این کتاب انتخاب خوبی نبوده و من توصیه نمی کنم به هیچ کس که نسخه ی صوتی کتاب رو تهیه کنه.
و براساس مطالبی که شنیدم (خوندم) کتاب جذابیت نداره.
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
«امی نوتر» را میتوان یکی از مهمترین زنان ریاضیدان تاریخ دانست. او سال 1882 در ارلانگن آلمان چشم به جهان گشود و سال 1935 در پنسیلوانیای آلمان درگذشت. پدرش «ماکس نوتر» نیز ریاضیدان بود و امی توانست راه و رشتهی او را ادامه دهد. نوتر سال 1907 از رسالهی دکترای خود دربارهی ناورداها دفاع کرد و چند سال بعد کتابی با عنوان «ناورداهای دیفرانسیلی» را منتشر کرد. انتشار این کتاب، نام امی نوتر را به فهرست ریاضیدانان بزرگ اضافه کرد. پس از آن، در زمینههای مختلفی از ریاضی همچون ایدهآلها، جبر مجرد، توپولوژی و ابر مختلطها مقالاتی بدیع و جالب را منتشر کرد.
دربارهی نویسنده
«مارگارت تنت» نویسندهی چندین کتاب زندگینامه دربارهی ریاضیدانان مشهور است. او در کتاب «شاهزادهی ریاضیات: کارل فریدریش گاوس»، زندگی گاوس را با زبانی ساده و در قالب داستانی جذاب تحریر نموده است. کتاب «لئوناردو اویلر و برنولیها، ریاضیدانانی از بازل»، به بررسی زندگی خانوادهی برنولی که ریاضیدانانی مشهور بودند و نیز دوست نامدارشان لئونارد اویلر میپردازد و از نقش پررنگ آنان در پیشرفت ریاضیات سخن گفته است. تنت در کتاب «گوتفرید ویلهلم لایبنیتس: دانشمند جامعالعلومی که حسابان را برایمان به ارمغان آورد»، به نقش مهم لایبنیتس در پیدایش و توسعهی حساب دیفرانسیل و انتگرال میپردازد. اما یکی از مهمترین کتابهای او «امی نوتر: مادر جبر نوین» است که در سال 2008 منتشر شده است.
مادر جبر نوین
امی نوتر کسی است که جبری شدن ریاضی را تا حد زیادی باید مدیون او دانست. او توانست با روش اصل موضوعی خود، مسئلههای تازهای کشف کند. در کنگرهی ریاضیدانان در زوریخ بسیار خوش درخشید. چون مرد نبود، با مخالفت دانشگاه برای دانشیار شدن مواجه شد. اما در این راه مبارزه کرد و سال 1919، سرانجام وارد دانشگاه شد. با شروع حکومت نازیها در آلمان، ناگزیر به مهاجرت شد. چند سالی در مسکو کار کرد و سپس به ایالات متحده مهاجرت کرد. «پاول الکساندروف» عضو فرهنگستان و رئیس انجمن ریاضیدانان مسکو در سخنرانی خود به مناسبت درگذشت نوتر، او را «بزرگترین زن ریاضیدان تاریخ، دانشمندی سترگ، معلمی بیمانند و انسانی فراموشنشدنی» نامید.♾️➿
شاد
محتوا بد نیست اما گویندگی افتضاح افتضاح افتضاح! خواهش میکنم خوانش کتابها برعهده ی افراد بهتری قرار گیرد من به خاطر خوانش بد کتاب دیگه نتونستم تا آخر گوش بدم
mir hamidreza
نویسنده در ابتدا اقرار میکند که جزییات و تفاصیلی در دست نداشته.
اما در نوشتار و تدوین داستان ها جهت دار نوشته..
رنگ فمنستیش خیلی برام پررنگ بود..
البته هر کسی را بهر کاری ساخته ان و استعدادی داره و کمال هرفرد در به ثمر رساندن استعدادشه!
Roshanak Azari
زندگی نامه جالبی بود؛ اما ترجمه کتاب ضعیف است.
arefe soltani
امی نوتر یکی از بزرگان ریاضی هست که در دورانی زندگی میکرده که علاوه بر زن بودن (اون زمان مشکل تلقی میشد) درگیر آلمانی بودن و جنگ جهانی دوم هم میشه.
کتاب مه تنها از نظر نگارشی به دور از حجو هست، از نظر علمی هم نکات خوبی بیان میکنه
زمان
۵ ساعت و ۵ دقیقه
حجم
۴۲۱٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۵ ساعت و ۵ دقیقه
حجم
۴۲۱٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
قیمت:
۸۵,۰۰۰
۵۹,۵۰۰۳۰%
تومان