
نظرات کاربران درباره کتاب صوتی بیگانه درون
۴٫۴
(۱۶)
Atena
من این کتاب رو بعداز کتاب بندباز و از رنج تا رهایی از همین نویسنده خوندم و بعنوان یه کتابخوان حرفه ای به جرات میتونم بگم یکی از بهترین کتابهایی هست که در زمینه خودشناسی خوندم.توضیح مطالب به شیوه ای روان و بسیار کاربردی در کنار بیان شیوا و صدای گرم علی عمرانی به جذابیت محتوا افزوده،در خوندنش درنگ نکنین :)
Mahdieh Tm
کتابی بسیار مفید و آموزنده است که بدلیل استفاده از داستانها و حکایتهای مولوی و ملموس، اصلا خستهکننده نیست.
hootav
در حال گوش دادن این کتاب هستم و هر چقدر از موضوعات مطرح شده در کتاب لذت میبرم با موسیقی متن انتخاب شده مشکل دارم!! این موسیقی برای ۱۲ ساعت کتاب صوتی اصلا مناسب نیست!! گاهی که گوش دادن به کتاب را قطع میکنم فقط از جهت استراحت مغزم از موسیقی کتاب است!!
Rahi Allahyari
عالی
mohammad hossein Najarzadeh
در صورت مطالعه به ترتیب کتاب های بند باز و رهایی از رنج این کتاب مکمل مناسبی است.
کتاب یار غارمن
واقعا از آقای حبیب وند برای نویسندگی این کتاب و از آقای علی عمرانی برای گویندگی این کتاب زیبا و پر محتوا متشکرم
Mohadese
اول هر بخش سوالات جالبی مطرح میشد ، نقل قول ها و حکایات کاملا بجا و کاربردی بود و به ذهن مینشست. اگه به خودشناسی علاقه دارید این کتاب میتونه مطالب جدیدی بهتون اضافه کنه و یه دید متفاوت بهتون بده . ممنون از آقای عمرانی عزیز برای گویندگی شیوا و گرمشون .
j09127407995k
سلام ،کتاب فوق العاده اموزنده ای می باشد ،باصدای زیبای علی عمرانی فهم خیلی خوبی دارد واقعان در زندگی بدرد می خوره.
مینا
فصل اولش یکم جذبم نکرد ،اما هرچه جلوتر رفتم عالیتر شد
صدای اقای عمرانی بینظیره
حتما گوش کنید
