کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده
معرفی کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده
کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده نوشته سیما هاشمی و سما مدیرروستا است. کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده به بررسی نیاز امروز جامعه شهری و رفع این نیاز در شهرسازی ایرانی میپردازد.
درباره کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده
در قرن بیستم اکثریت جمعیت جهان در مناطق شهری سکونت پیدا کردند. ما خود را به موجوداتی شهر گرا تبدیل نموده ایم و به جای روستاها و شهرهای کوچک، کلان شهرها جایگاه اصلی سکونت بشر شدهاند. در قرن بیست و یکم شهرها به مراکزی مبدل خواهند شد که نه تنها سرنوشت بشریت، بلکه آینده زیست را در کره زمین رقم خواهند زد. در چنین شرایطی بیتردید، بدون شهرهایی پایدار، دنیای پایدار نخواهیم داشت. ضروری است اطمینان حاصل کنیم که سکونتگاههای امروزی ما ازنظر زیست محیطی پایدار، از نظر اقتصادی پا برجا و همچنین از نظر اجتماعی عادلانه و زنده هستند.
در سالهای اخیر مسایل اجتماعی شهرها در راس سایر امور شهری قرار گرفته است. انسان قرن ۲۱ علی رغم تمامی پیشرفتهای عرصه حاضر، روز به روز تنها و تنهاتر شده و معنای «در اجتماع بودن » را که جزئی از نیازهای ذاتی اوست از یاد برده است. رابطه اجتماعی در فضا و زمان اتفاق میافتد. مجاورت میتواند علت شروع رابطه اجتماعی باشد اما شرط کافی آن نیست. ساختار فیزیکی و تقسیمات عملکردی فضا ممکن است گشاینده و یا محدود کننده فرصتها برای ارتباط باشد در این کتاب توجه به پایداری اجتماعی که یکی ازمولفههای توسعه پایدار است در کنار ویژگیهای دیگر بررسی میشود.
خواندن کتاب باغ ایرانی، تصویر فضای سرزنده رابه چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به معماری و شهرسازی پیشنهاد میکنیم.