معرفی و دانلود کتاب مبانی اینترنت اشیاء pdf + خلاصه رایگان

کتاب مبانی اینترنت اشیاء

۳.۱ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مبانی اینترنت اشیاء

کتاب مبانی اینترنت اشیاء اثری از سید یحیی مرادی و محمد حسین محمدی است. این اثر مخاطبان را با مفهوم اینترنت اشیاء، معماری و دامنه‌ها، سیستم عامل ها و انواع دستگاه‌های اینترنت اشیا آشنا می‌کند.

اینترنت چیزها (Internet of Things)، آنچه که به اختصار آی‌اوتی (IoT) خوانده می‌شود یا چیزنت که گاهی اصطلاح اینترنت اشیاء (Internet of Objects) نیز برای آن به کار می‌رود، به اشیا و تجهیزات محیط پیرامون‌مان که به شبکه اینترنت متصل شده و توسط اپلیکیشن‌های موجود در تلفن‌های هوشمند و تبلت قابل کنترل و مدیریت هستند، اشاره دارد. اینترنت چیزها به زبان ساده، ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک. از ماشین لباسشویی و یخچال گرفته تا پوشاک؛ این شبکه بسیاری از دستگاه‌های اطراف ما را در برمی‌گیرد.

در این کتاب با مبانی اینترنت اشیاء، معماری و دامنه‌ها، دستگاه‌های اینترنت اشیاء، سیستم عامل‌ها، ارتباطات و پروژه‌های اینترنت اشیاء توسط برد آردوینو آشنا می‌شویم.

کتاب مبانی اینترنت اشیاء را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب مبانی اینترنت اشیاء را به تمام دانشجویان و فعالان در حوزه کامپیوتر و ارتباطات پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی اینترنت اشیاء و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمبانی اینترنت اشیاء

ساختمان داده در C++
جان .ر هوبارت
مبانی شبکه های کامپیوتری
محمدجواد اکبری راد
طراحی واسط کاربری با پایتون (Tkinter)
تجزیه و تحلیل کلان داده ها
آرویند ساتهی
کلان داده
ناتان مارز
کلید واژگان کامپیوتر
فرشاد مرادی
اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )
حسین نیازخانی
عیب یابی خودرو به روش گام به گام