دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت

در این شماره می‌خوانیم: - ثبت رکورد دیگری از رونالدو - درخواست آمریکا از ایران برای آزادی سران بهائی - بارسا قهرمان شد/ رئال همدرد پرسپولیس شد - مشاوره پیش از ازدواج اجباری می‌شود - تعطیلی برنامه‌ی حج، نتیجه‌ کوتاهی وزارت خارجه - خریداران خودروی دست دوم مراقب باشند - بازداشت یکی از عوامل انفجار حزب جمهوری در آلبانی - سوارز آقای گل لالیگا - کارتون / محرومیت میشل پلاتینی - ۲ شرکت دولتی منحل شد - مجری شبکه "من و تو" بازداشت شد - سالمندی و ضرورت های اجتماعی - حمله تكفيري ها ، عامل شهادت بدرالدین - برجام بستری بی نظیر برای بهره مندی از منابع مالی جهانی - هنر ،قدرتمند ترین روش برای حفظ محیط زیست - نقش پر رنگ البرزی ها در موفقیت تیم ملی - تكذيب شایعه دخالت صهیونیست‌ها در شهادت سردار تهرانی مقدم - جامعه نیازمند اعتماد میان دولت و زنان است - زمان واريز يارانه ارديبهشت ماه اعلام شد - تسویه حساب‌های سیاسی رمق برای هنر را گرفته است - اعدام گروهی به جرم استفاده از تلفن همراه! - روند نزولی قیمت میوه‌های بهاری در بازار - دعوت وزیر اقتصاد از سرمایه‌گذاران برای حضور در ایران - حادثه برای کودک ۴ ساله در نمایشگاه کتاب - دوربرگردان فروش اقساطی مسکن به مسیر بانک‌ها - ایجاد فضای مناسب برای مروادت بانک‌های ایرانی و خارجی

رایگان