معرفی کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟
کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ نوشته ربکا گرین و ترجمه پیام ابراهیمی است. کتاب - را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟
این اثر یک داستان شیرین و جذاب درباره دوستی بچهها با اشباح است که کمک میکند ترس و وحشتشان از تنهایی و روح و شبح از بین برود. اگر شما هم انقدر خوش شانس باشید که یک شبح شما را پیدا کند و باهم دوست شوید، دوستیتان تا ابد ادامه خواهد داشت و حتی بعد از مرگ هم با هم دوست هستید.
خواندن کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مخاطبان این کتاب کودکان ۳ تا ۷ ساله هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه با یک شبح دوست شویم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چگونه با یک شبح دوست شویم؟ |
| شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۶۳۵-۴ |
| تعداد صفحهها | ۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
جالب بود😊❤️
بعد از خواندن این کتاب دارم سعی میکنم با یه شبح دوست بشم 🤣🤣🤣 تقریباً هم موفق شدم🥰♥️♥️😁😽👻👻اسمش لونا هست 🤗 فقط توی جای خوابش موندیم🤣🤣آخه تار عنکبوت ندارم 😁😽👻 👻👻👻👻 همه چی اوکیه به جز تار عنکبوت های جای...بیشتر
خیلی دوست داشتنی و بامزه بود حس خوبی داشت
بامزه بود☺
خیلی قشنگ بود 🌺🌹💕
داستان جالب و خیالی داشت آدم رو در خیالات میبره.لذت بردم😊
برای آشنایی با اشباح عالیه 👍😄👍
خیلی قشنگ بود من که عاشقش شدم حتما یک بار بخونید🤩🤩👍👍
جالب بود ♥♥
زود قظاوت نکنید ❤من وقتی این کتاب رو میخوندم دوست داشتم با یک شبح دوست بشم👻👻👻 ولی جای خواب و غذا شو نمیدونم از کجا بیارم 😅😅😅🍝🥗🍲 باید خیلی مراقب شبحتون باشید❤💖💖
پیدا کردن یک شبح تقریبا غیر ممکن است حتی اگر تا آخر عمر هم دنبال آن بگردید پیداش نمیکنید اما اگه شما مهربان و خونگرم باشید شاید خود شبح سراغتان بیاید 😂
جالب و زیبا بود
چقدر ناز بووود 🥺 خیلی داستان خاصی نداره ولی تصویرگریهای خیلی خوبی داره با یه حس خیلی بامزه و گوگولی. شاید واسه بچههای خیلی کوچولو زیاد درکش راحت نباشه ولی واسه بچههای یکم بزرگتر بامزه خواهد بود
عالی
فقط میتونم بگم که از اولش قضاوت نکنید خیلی ناز تموم شد