معرفی و دانلود رایگان کتاب زندگی آرام
off

کتاب زندگی آرام

۴.۵(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب زندگی آرام

حمیدرضا عبدلی مهرجردی( -1362) و اصغر کریمی رکن‌آبادی( -1345) نویسنده هستند. در بخشی از کتاب به نام «با خودم صادق باشم» می‌خوانیم: «برای رسیدن به یک زندگی آرام و امن، باید در زندگی صداقت داشت. از همه مهمتر باید با خودمان روراست و صادق باشیم. انسان معنوی به معنای دقیق کلمه صداقت دارد. معمولاً وقتی سخن از صداقت می‌شود، معنایِ راستگویی به ذهن می‌آید؛ اما صداقت فقط به معنای راست گفتن نیست. برای اینکه معنای دقیق صداقت معلوم شود ذکر این نکته ضروری است که انسان‌ها ساحت‌های مختلفی دارند. ۱. باورها؛ ۲. احساسات و عواطف؛ ۳. نیازها و خواسته‌ها؛ ۴. اراده و ۵. اعمال و رفتار وقتی می‌گوییم برای معنوی بودن و رسیدن به آرامش باید در زندگی صداقت داشته باشیم، به این معناست که ساحت‌های مختلف وجود ما بر یکدیگر منطبق باشند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی آرام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زندگی آرام
موضوع:اخلاق اسلامی