معرفی و دانلود کتاب راز آرزوهای قشنگ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات گوی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راز آرزوهای قشنگ

راز آرزوهای قشنگ نوشته حوریه سادات فخر است و با تصویرگری یکتا شیرکوند در واحد کتاب کودک انتشارات گوی (گلخونه) به چاپ رسیده است.

درباره کتاب راز آرزوهای قشنگ

تیغ‌تیغی آرزوی قشنگش را در یک جعبه رنگی‌رنگی نگهداری می‌کند. او خیلی خوشحال است چون برای اولین بار است که یک آرزو راب رای خودش در یک جعبه زیبا نگهداری می‌کند. او هر روز به سراغ جعبه‌اش می‌رود و به آرزویش سر می‌زند و از فکر این که یک روز به آرزویش خواهد رسید، کیف می‌کند.

آرزوی تیغ‌تیغی این است که یک روز بهار بیاید و برای همیشه بماند.

خواندن کتاب راز آرزوهای قشنگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای گروه سنی الف و ب نوشته شده است.

بخشی از کتاب راز آرزوهای قشنگ

جغدک گفت: حیوان های جنگل سؤال‌های زیادی از ما جغدها می‌پرسند و فکر می‌کنند ما جواب تمام آن‌ها را بلدیم. قشنگ ترین آرزوی من ایـن اسـت کـه واقعـا جـواب همه ی سؤال‌هـای دنیـا را بدانم! و آرزویش را در جعبه رنگی رنگی گذاشت و در آن را بست.

شــاخـی گفت: آرزوی قشنگ من این است که شیرها، من و خواهرها و برادرهایم را اذیت نکنند! و آرزویش را در جعبه رنگی رنگی گذاشت و در آن را بست....

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راز آرزوهای قشنگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راز آرزوهای قشنگ
موضوع:داستان کودک و نوجوانان